• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Proročanstvo iz Svetog Pisma o propasti EU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vader

Obećava
Poruka
71
Nedavno smo na sajt postavili tumačenje proročanstva starozavjetnog proroka Daniela dopunjeno sa proročanstvima proroka Zaharije koje govori o propasti Evropske Unije ali i sudbini i ulozi ovih naših prostora. Biće zanimljivo posmatrati šta će se dešavati u narednom periodu, a činjenica je da je EU uzdrmana ovom sada krizom. To sve se nadopunjava sa ranijim spoznajama i proročanstvima iz Otkrivenje o raspadu SFRJ i građanskom ratu 90-tih godina, te spoznaje su bile poznate još u toku rata i o njima se tada otvoreno pričalo velikom broju ljudi. Sve je detaljno protumačeno i objašnjeno kroz tekst Svetog Pisma i uz pomoć slika pa ako nekoga zanima može pogledati.


Proročanstvo iz Svetog Pisma o propasti EU

Proročanstvo o ratu u Bosni, Republici Srpskoj i Srbiji
 

Eleleth

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.312
Pitaš mene?

Ne bojim se toga što će EU propasti, naprotiv, to priželjkujem. Iz samog teksta tumačenja se vidi zašto je propast Evropske Unije dobra stvar za sve, samim tim se vidi zašto nije dobro težiti ulasku u EU, a dalje može se vidjeti ponešto od toga šta će za tim slijediti.

Nemoj ovde predavanja da držiš da je dobra stvar za sve,
Možda za tebe.

Tako reci puno je korektnije.


A objašnjeno je ništa.
To tako ti vidiš.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.