- Poruka
- 81.479
Ceo dan mi iskaču propušteni pozivi iz belorusije i sa kosova?!??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može biti neka prevara. Pazi se.Ceo dan mi iskaču propušteni pozivi iz belorusije i sa kosova?!??
Otkaci telekom ,promenis provajdera i zadrzis broj.Ovo zovu na 064
Inače imam problema sa telekomom stalno mi kači one pljačkaške VAS servise. Odem i tražim da mi blokiraju i oni opet.
ma sta je sve piso protiv ukrajinca, mozda ga i spijuniraju..![]()
+ blokirati broj.Ne odgovarati na takve pozive.
Jeste zvala je moja žena, ali sa fiksnog i niko se nije javio. Radoznala žena. I šta sad, da čekam račun za fiksni?poziv sa nepoznatog broja nikad nemoj da zoves nazad, skinuce ti lovu...
Pa ne znam, ako zoves tamo neki broj, ako se niko ne javi valjda ne skidaju PJeste zvala je moja žena, ali sa fiksnog i niko se nije javio. Radoznala žena. I šta sad, da čekam račun za fiksni?
Nije se niko javio, pa logično da neće uticati na račun, mada meni sve manje biva jasno čime i kako se služe prevaranti svih vrsta.
To što je nama dvojici logično i što se nekad znalo, sad možemo mački o rep da okačimoPa ne znam, ako zoves tamo neki broj, ako se niko ne javi valjda ne skidaju P
Taj sam problem imao i ja u Telenoru.Iz pocetka nisam gledao ko zove,pa sam se javljao i tako mi je rastao racun,koji je na postpeid.Onda sam zamenio telefon i SIM karticu,a ostavio isti broj.Razgovarao sa njima i pitao da li mozemo da se dogovorimo o placanju tog racuna.Pisao sam ranije o tome.Prvo su mi nudili da plate oko 3 hiljade dinara od oko 7 hiljada,pa sam se pitao zasto bi pristali oni da plate deo,ako nisu krivi za te pozive.Onda sam se obratio advokatu i podneli smo tuzbu.Onda mi je stigao dopis da promenim paket i da uzmem drugi telefon,sto sam i uradio.Dogovoriki smo se i da cena paketa budeumanjena za 600 dinara u ratama dok se ne isplati ta cena koja mi je bila naplacena,a to je bilo oko 4 hiljade.Posle su nastavili sa istom cenom paketa,nista nije menjano.Zvao sam ih i upozorio da ne dodje do nekih problema da dodje neka velika cifra za placanje,da moramo da se tuzimo ponovo.Odgovorili su mi pismeno i poslali ugovor na tarifni paket koji sam placao umanjen za tih 600 dinara,vazi do kraja isteka ugovora.I sada vise nemam poziva iz Ohaja,Ajove i jos nekih americkih gradova.Ceo dan mi iskaču propušteni pozivi iz belorusije i sa kosova?!??
Da retko kad pogledam broj koji me pozove.To mi je losa navika.Sada vec pazim.Cim ostvarim kontakt ono poveca racun,a bilo je navodnih poziva i kao sa moje strane ka tim zemljama,a je retko kad koga zovem i ovako,a kamoli amere.Medjutim cim smo zatrazili listing,odmah je ponuda promenjena i posle pricaju drugu pricu.Shvatio sam,a i advokat mi je rekao da je imao vise takvih prijava na kojima je radio.I tacno zna sta treba da trazi.Neko preusmeri sa svog broja poziv na tvoj i ti placas njegove razgovore.Srecom nije bilo svaki dan i stavke poziva su identicne.nekoliko cifara se stalno vrti.Od 100 i nesto dinara,do 290.Samo jednom mi je bila cifra od preko 400 dinara.Jedanput,ili dvaput nedeljno i racun na paketu raste.Čekaj javiš se na taj poziv ili uzvratiš? Meni samo iskoči propušten, kao da me neko pecne.
Zasto bih ostavio bilo gde broj telefona,kada ga provajder vec ima i neki radnik,preusmeri poziv,on koristi razgovor dzabe,a drugi placaju.ostavio si broj negde na internetu,eto zato...... to se ne radi, big no no
sem na poznatim web sajtovima, tamo mozes slobodno.