Propušteni pozivi iz inostranstva

ma sta je sve piso protiv ukrajinca, mozda ga i spijuniraju..:mrgreen:

nije nemoguće ;) koji smajli da stavim :sad2:

a šta ako se javiš? ili probaj da uneseš neki broj mislim da ima pretraga po broju
npr znam da ima za brojeve iz vel. britanije, mene su zhivkali jer sam se upecala na quantum AI al to je valjda bilo to. imaju neki sajt gde navode problematične tel. brojeve
pretraži na googlu možda nešto izađe
ili samo pusti :sad2:

ovi iz quantuma su zvali i počela sam da dižem slušalicu kao da im malo ide tarifa al ne znam da l ih je baš to oteralo

Ceo dan mi iskaču propušteni pozivi iz belorusije i sa kosova?!??
Taj sam problem imao i ja u Telenoru.Iz pocetka nisam gledao ko zove,pa sam se javljao i tako mi je rastao racun,koji je na postpeid.Onda sam zamenio telefon i SIM karticu,a ostavio isti broj.Razgovarao sa njima i pitao da li mozemo da se dogovorimo o placanju tog racuna.Pisao sam ranije o tome.Prvo su mi nudili da plate oko 3 hiljade dinara od oko 7 hiljada,pa sam se pitao zasto bi pristali oni da plate deo,ako nisu krivi za te pozive.Onda sam se obratio advokatu i podneli smo tuzbu.Onda mi je stigao dopis da promenim paket i da uzmem drugi telefon,sto sam i uradio.Dogovoriki smo se i da cena paketa budeumanjena za 600 dinara u ratama dok se ne isplati ta cena koja mi je bila naplacena,a to je bilo oko 4 hiljade.Posle su nastavili sa istom cenom paketa,nista nije menjano.Zvao sam ih i upozorio da ne dodje do nekih problema da dodje neka velika cifra za placanje,da moramo da se tuzimo ponovo.Odgovorili su mi pismeno i poslali ugovor na tarifni paket koji sam placao umanjen za tih 600 dinara,vazi do kraja isteka ugovora.I sada vise nemam poziva iz Ohaja,Ajove i jos nekih americkih gradova.

Čekaj javiš se na taj poziv ili uzvratiš? Meni samo iskoči propušten, kao da me neko pecne.
Da retko kad pogledam broj koji me pozove.To mi je losa navika.Sada vec pazim.Cim ostvarim kontakt ono poveca racun,a bilo je navodnih poziva i kao sa moje strane ka tim zemljama,a je retko kad koga zovem i ovako,a kamoli amere.Medjutim cim smo zatrazili listing,odmah je ponuda promenjena i posle pricaju drugu pricu.Shvatio sam,a i advokat mi je rekao da je imao vise takvih prijava na kojima je radio.I tacno zna sta treba da trazi.Neko preusmeri sa svog broja poziv na tvoj i ti placas njegove razgovore.Srecom nije bilo svaki dan i stavke poziva su identicne.nekoliko cifara se stalno vrti.Od 100 i nesto dinara,do 290.Samo jednom mi je bila cifra od preko 400 dinara.Jedanput,ili dvaput nedeljno i racun na paketu raste.

Back