Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.371 17.06.2025. u 17:55 - Propao kamion na Voždovcu #1 View this content on Instagram View this content on Instagram
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.256 21.06.2025. u 21:57 - Propao kamion na Voždovcu #2 Само се надам, мада без много основе, да ће улицу добро обновити и убудуће спречити неуређене подземне токове, који су спрали подлогу испод асвалта.
Само се надам, мада без много основе, да ће улицу добро обновити и убудуће спречити неуређене подземне токове, који су спрали подлогу испод асвалта.
acabg Buduća legenda VIP Poruka 28.032 26.06.2025. u 07:20 - Propao kamion na Voždovcu #3 Platin: Само се надам, мада без много основе, да ће улицу добро обновити и убудуће спречити неуређене подземне токове, који су спрали подлогу испод асвалта. Kliknite za proširenje... То сам и ја хтео да напишем али си ме педихитрио
Platin: Само се надам, мада без много основе, да ће улицу добро обновити и убудуће спречити неуређене подземне токове, који су спрали подлогу испод асвалта. Kliknite za proširenje... То сам и ја хтео да напишем али си ме педихитрио
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.256 26.06.2025. u 16:42 - Propao kamion na Voždovcu #4 acabg: То сам и ја хтео да напишем али си ме педихитрио Kliknite za proširenje... А питам се... да ли су неуређени токови - канализација која нија уређена? Не знам какво је стање у том крају. Ако неко зна, нека нашише-
acabg: То сам и ја хтео да напишем али си ме педихитрио Kliknite za proširenje... А питам се... да ли су неуређени токови - канализација која нија уређена? Не знам какво је стање у том крају. Ако неко зна, нека нашише-
Belgradeboy Elita VIP Poruka 22.371 27.06.2025. u 00:28 - Propao kamion na Voždovcu #5 Samo se vi nadajte da će neki asfalt da bude kvalitetno odrađen.
Platin Buduća legenda Moderator Poruka 49.256 27.06.2025. u 12:48 - Propao kamion na Voždovcu #6 Belgradeboy: Samo se vi nadajte da će neki asfalt da bude kvalitetno odrađen. Kliknite za proširenje... Нешто је у асвалту, али много је и у подлози. Лош асвалт може само да се набрчка, као на стајалиштима градског превоза. То је до њега. Лоше урађени шахтови у асвалту, разноразна пропадања, штрафте уздужне и попречне и штошта још - то је знак лоше подлоге.
Belgradeboy: Samo se vi nadajte da će neki asfalt da bude kvalitetno odrađen. Kliknite za proširenje... Нешто је у асвалту, али много је и у подлози. Лош асвалт може само да се набрчка, као на стајалиштима градског превоза. То је до њега. Лоше урађени шахтови у асвалту, разноразна пропадања, штрафте уздужне и попречне и штошта још - то је знак лоше подлоге.