Dupont
Domaćin
- Poruka
- 4.644
Opa branko-uveli vam Evropljani Struju u Brda!Blago vama.то и ти волиш...!:wink:
па се уби од копања по Бечким бауштелама...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa branko-uveli vam Evropljani Struju u Brda!Blago vama.то и ти волиш...!:wink:
па се уби од копања по Бечким бауштелама...![]()
Opa branko-uveli vam Evropljani Struju u Brda!Blago vama.![]()

:rolleyes:Evo brisem se od znoja-kopao sam do sad(Branko bl. kaze).Ubi me radnja-sve sam qurcu rebra polomio.A evo me mrcho. Ne cinim nista a ti?
Mrchili te manitog po tim cukama i vrletima Bosne.како ништа када те МРЧЕ....![]()

Glupi Irci, tek tako odbacuju blagodeti koje dolaze iz Brisela, oni mora da su za Belorusiju i Severnu Koreju....
Glupi Irci, tek tako odbacuju blagodeti koje dolaze iz Brisela, oni mora da su za Belorusiju i Severnu Koreju....
Mrchili te manitog po tim cukama i vrletima Bosne.![]()
глупости...

Sve države koje ubuduće budu želele članstvo u EU moraće strože nego do sada da poštuju kriterijume za prijem koje utvrđuje novi reformski ugovor, koji su članice EU potpisale juče u Lisabonu.

Mislis na ovo?Ovo je Brankova vukojebina(a na trecoj slici branko bl. iz AustrijeMrchili te manitog po tim cukama i vrletima Bosne.![]()

Necu nista da kazem-slike sve govore

:Mislis na ovo?Ovo je Brankova vukojebina(a na trecoj slici branko bl. iz AustrijeNecu nista da kazem-slike sve govore
:
Ajde nemoj sad da places

Hvala ti što potvrđuješ moje mišljenje da kada god ništa nemaš pametno da kažeš a ti izbaciš glup komentar da gluplji ne može biti....................
Ja nikako ne mogu da se rasplačem već samo da vam se smejem..................Mislim da se smejem jer ste jadni i žalosni u svojoj mržnji prema svakome ko ne misli kao vi..........
P.S. Ko gubi ima prava da se ljuti.......................![]()

odbili su Ustav EU (proguran na mala vrata) koji navodno pospešuje "efikasnost, demokratičnost i transparentnost", što je čist oskimoron. veća efikasnost ne ide uz veću demokratičnost.
odbili su nešto što EU približava principima funkcionisanja država poput SSSRa.
odbili su Ustav EU (proguran na mala vrata) koji navodno pospešuje "efikasnost, demokratičnost i transparentnost", što je čist oskimoron. veća efikasnost ne ide uz veću demokratičnost.
odbili su nešto što EU približava principima funkcionisanja država poput SSSRa.
Pa EU i jeste novi SSSR ili SFRJ to je taj model a zavrsice isto kao i SSSR ili SFRJ