Pronalaženje..?

Sve je bitno..I vreme..i godine..i zrelost..

Cesto smo svedoci da se duge veze od 10-ak god. naprasno zavrsavaju i jedno se vencava vec za mesec dana za nekog drugog. Nema tu pravila.

Ja mislim da postoji puno osoba koje su nam bliske..predodredjene,ali mi se odlucujemo za jednu i ono sto je cini posebnom je kasnija nadgradnja u zajednickom zivotu. Ono sto se kasnije ispolji je samo trud ulozen od strane i jednog i drugog da se prilagodimo..da razumemo potrebe drugog. Tek tada se pokaze da li je to osoba koja je bila "prava" ..:)

Verujem da ima puno "pravih" oko nas..Ipak mi nalazimo jednog/jednu- to oni srecniji..Oni manje srecni moraju da traze iz vise puta..

A..i pored svega covek je retko 100% zadovoljan i dalje nesto trazi..Sta? Ne zna ni sam..:confused:

..šta je to što odlučuje u masi muškaraca, nekoliko njih koji vam se svide..onog jednog koji odgovori na vaš poziv istovremeno kad i vi na njegov...da se jednostavno nađete..i zajedno živite život..tolike ste odbili..tolike je on odbio...ali vas dvoje ste se našli...jel to stvar trenutka, sreće, slučajnosti...ne ja mislim da je nešto više od toga...srodne duše...neka psihička veza koju želim da pokušamo opisati....
....koliko samo faktora utiče na odabiranje pravog....
....da li je onaj najvažniji faktor....odgovoriti najbolje na međusobne potrebe...
....kao u školi...on zadovoljava moje a ja njegove psihičke (fizičke) potrebe najbliže najvećoj ocjeni....?

ijaooo,sa toliko pitanja nikad neces naci muskarca :)) hemija,hemija i hemija...to su otvorena vrata za sve ostalo sto moze da sledi :)

Back