Pronalaženje stila za garderobu

Jelde

Moja mama je ogroman kritičar što se tiče sta je ko obukao na sebe ili obuo na noge

Ja sam bila 100 x već na tapeti

Šta si to obukla
Ta ti boja nestoji
Kakva je to krpa (e kad mi to kaže onda iskolačim oci)
Itd

Moja mama je markiran zena od glave do pete preko tašnice do sminkeraja ima 67 godina iako joj niko nebi dao te godine

Mene ne nervira sto mene lično davi ali mi opasno smeta kad negde idemo i ukoliko na tim slavljima sedi blizu mene i krene da mi šapće ili čak na nemački govori ako smo recimo dole na nekom slavlju "Jesi vidjela sta je žena od xy obukla katastrofa"

Vazda je oštro pogledam i pobegnem često do toaleta

Moja mama kaže nemaš stila imas pare 500 eura i pravac butik baci na sto i kaži obucite me ako nemaš pare onda prikuplja ne kupuj krpe kad skupiš pravac butik itd.

Jeli poznajete taj tip kritičara ?
Da li uzimate kritiku srcu i da li menjate stil oblačenja ?

Ja nekad moram priznati da je moja majka u pravu recimo dok sam bila devojka trošila sam svoje pare isključivo na skupocenu robu i cipele kozmetičar frizera skupi ves itd .

Medjutim u periodu dok su deca bila mala na sebe nesto nisam obraćala pažnju bili mi je važno da je oprato i popeglanu i tad sam često odlazila do grada da sebi nešto kupim ali sam vazda zaglavila na dečijem odjelu i djeci kupovala a sebi nista .

Da li se neka od vas pogubila u tom vremenu?

Varijanta da 500 eura stavim u prsluče da me tamo neki obuku mi je grozna ideja
nepoznajem
neuzimam...nosim štami se nosi al opet to nekako spontano uklopim

Back