Pronalaženje majke u staračkom domu

Ne znam da li je ova tema uopšte za ovaj PDF ali evo staviću je ovde pa ako ko ima kakav savet.
Priča je prilično zamršena radi se o dva brata koji su u zavadi oko nasledstva.To je u suštini nebitno.
Oni međusobno nisu ni u kakvom kontaktu.Međutim ono što je važno je da je taj mlađi brat smestio majku koja je obolela od alchajmerove bolesti u starački dom bez znanja i saglasnosti starijeg brata.Stariji brat sada ne zna gde mu se nalazi majka i bezuspešno pokušava da je nađe.Jedino što predpostavlja je da je taj starački dom na teritoriji Beograda.
Dali neko možda ima nekakav savet ili predlog ili bilo šta.Ja bih mu rado pomogao ali stvarno ne znam kako.
neka prijavi policiji nestalu osobu
policija ce naterati brata da kaze gde ju je smestio

neka prijavi policiji nestalu osobu
policija ce naterati brata da kaze gde ju je smestio
Pa i ja mislim da mu je to najjeftinije.Samo ne znam hoće li mu policija hteti da kaže gde je ona.Ili.će samo proveriti prijavu.Nemam pojma.Mada koliko sam ja sve to shvatio na kraju će ipak morati da angažuje advokata.Oko tih što se kaže imovinsko pravnih odnosa,nasleđivanja.On bi da uzme majku iz doma.Mislim da je sve to dosta komplikovano.

Lepo je zakuvao ovaj mlađi ovaj stariji ne ume pošteno kafu da zakuva.Ja bi onog najradije spakovao u gepek i odvezao do Kovilova na razgovor ali neču da im se mešam u porodične odnose.
Ni ja se nisam mesao pa su mi drugara izotimali lokalni zelenasi. Ode kuca od 100.000 eura za nekih mozda 1000 ili 2000 eura duga. Dali su mu krov nad glavom, vredan npr 10000 ili 15000, a uzeli mu spratnu gajbu, kao zgrada sa podnim grejanjem i u prizemlju i na spratu, samo centralno grejanje kosta 15.000 eura.

znam za slucaj na nbg, kad su smestili baku (svoju majku) u neki privatni staracki dom, prevarili je da je to neka vrsta bolnice i da ce biti samo tu dok se ne oporavi od pada u stanu....oduzeli su joj mobilni telefon (baka imala svoje prijateljice sa kojima je volela da caska, bila je druzeljubiva), trazili su da nikome ne kazu ako je neko slucajno trazi po imenu
nije dugo proslo, umrla je

znam za slucaj na nbg, kad su smestili baku (svoju majku) u neki privatni staracki dom, prevarili je da je to neka vrsta bolnice i da ce biti samo tu dok se ne oporavi od pada u stanu....oduzeli su joj mobilni telefon (baka imala svoje prijateljice sa kojima je volela da caska, bila je druzeljubiva), trazili su da nikome ne kazu ako je neko slucajno trazi po imenu
nije dugo proslo, umrla je
Ja bih takve na robiju

Da li si ozbiljan/ozbiljna?
Nije ovo danska.
Kakvi sudjenje i advokati kada imas slucajeva gde te sudski izvrsitelji izbace na ulicu sa sve malom decom a onda neko iz porodice izvrsitelja izlicitira stan i kupi na aukciji.
Drzava nam je duboko u kriminalu pocev od vrha.

ima ona organizacija "krov nad glavom" ali u tom postu nisu izvršitelji nego zelenaši, mada je to stari post

Pa i ja mislim da mu je to najjeftinije.Samo ne znam hoće li mu policija hteti da kaže gde je ona.Ili.će samo proveriti prijavu.Nemam pojma.Mada koliko sam ja sve to shvatio na kraju će ipak morati da angažuje advokata.Oko tih što se kaže imovinsko pravnih odnosa,nasleđivanja.On bi da uzme majku iz doma.Mislim da je sve to dosta komplikovano.
Ode u policiju i prijavi da sumnja mu je brat ubio majku.
Policija mora da odgovori po službenoj dužnosti i eto rešenja.

Back