Pronadjeno dim crno-sivo-bran mace

Dig.iTallEVIL

Zainteresovan član
Poruka
316
Machak je sinoc pronadjen na okretnici 26 u Jerkovicu. Umiljavao se ljudima a ja sam bila slaba na njegove okice :( i to shto je krenuo ka choporu pasa koji bi ga sigurno rastrgao. Vidi se da je bio u stanu/kuci, dobar je i razigran, chist, nije se uplashio mog psa ali moj pas hoce da ga rastrgne :( na zalost moj dechko je alergican na machke i to znamo odavno ali nismo mogli da ga pustimo na ulicu. Sada je dechko dobio napad astme i machak stvarno ne moze josh dugo da ostane ovde :( trenutno je veci deo dana u vitrini shto jako dobro podnosi.

Boja mu je fenomenalna, nema shtrafte ali zavisi od svetla koja boja se vidi. U vecini sluchajeva dlaka izgleda tamno sivo. Mlad je, ispadaju mu mlechni zubici.

ovde je malo isprepadan jer je 2min pre ove fotografije moj pas hteo da ga pojede (bukvalno) ali machak je to podneo kao pravi heroj :) na ove dve slike izgleda svetliji i kao da je braon boje

https://lh4.googleusercontent.com/-...CI/AAAAAAAADHM/1NxEmNUzGVs/s1024/IMG_5378.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-...hI/AAAAAAAADHU/mdz59amwd0Y/s1024/IMG_5375.jpg

evo ga u vitrini, prespavao je celu noc bez mjaukanja i generalno se ne buni ni oko chega. Zna da obavlja nuzdu u kutiji sa zemljom.

https://lh3.googleusercontent.com/-...AAAAADH8/9dSMyuV9pJQ/s1152/IMG_5399-small.jpg

Oglashen je josh sinoc ali niko se ne javlja i ne vidim da iko trazi ovog lepotana :( ako hocete sebe da obradujete ovim prelepim i vaspitanim machetom slobodno zovite na 063/110-66-16 ili poshaljite PP ili na mail jelena3d@gmail.com.

Jelena

Oglashen je svuda, na nestao, na BK ovde i FB.... valjda ga neko trazi :( ako ne, bice idealan ljubimac i stvarno ne trazi mnogo, malu dozu mazenja, topao dom i malo hrane :heart: i da naglasim, on bi se verovatno dobro slagao sa normalnim psom koji je navikao na machke. Dopustio je mojoj kuji da ga njushka i nije pravio veliku frku kada je ona pokushala da ga ugrize.

Evo kako uziva :D
DSCF5325555-1.jpg

DSCF530111-1.jpg

a ovo mu je cetvoronozni drugar iste vrste
DSCF236555-1.jpg

a ovo drugar druge vrste :D
DSCF2451111-1.jpg

I ima 24inch monitor sa 7 koi sharancica koje odgleda pre svake dremke :D

Khhm, Jeco, kad budesh dolazila kod nas, molim te ponesi: dve saksije, zatim biljke: vitex castus, turneru ulmifoliju, i neke antidepresive za moje koi sharane.z:mrgreen:
z:Dz:p Mace je loooodo nacisto.. Panta ne reaguje na njega a ovaj ludak ga juri i hvata za rep :) .. mnogo je smeshan.. Provalio je da onaj monitor sa sharanima ima gore rupu gde moze da se zavuce shapaz:D Biljke po kuci su prava zabava za njega, juce je doneo neshto cupavo u ustima, ja mu uzmem da vidim shta je, trebalo mi je vremena da ukapiram da je to koren neke biljke. Izadjem u hodnik kad ono.. :eek: dobro, ionako sam trebala da je presadim u vecu saksiju z:p

Srecna vam Nova Godina od vesele druzine:sanke:. Da bude zdravlja i vishe novca, i da udomimo uspeshno josh mnogo divnih zivotinjica :zjelka2:

z:shock: hahahah pa stvarno se opustio, kod mene je bio miran kao bubica al mislim da je moj crni divljak zasluzan za to :) meni nije dirao biljke ali je uredno pishkio u jednoj saksiji z:mrgreen: morace malo prevaspitavanje da padne, baraba mala :zstidljivko:

Sve najbolje u ovoj godini! i nadam se da ce nam se zelje ostvariti!

Back