pronadjena grobnica vanzemaljaca

Slusaj Duska, ne znam koji ti je, ali zaobidji me. Tebi srce ako se ne svidja moje prisustvo ovde, vrata su ti tamo. I ponesi osvezivac... :):)

Slusaj Sal...
Necu da te zaobidjem..
Ne svidja mi se tvoje pisanje...
Nijesam srce...
Znas koji mi je razocarao si me...
Kriva sam sama.
Ocekivala sam od tebe vise...
Kad ocekujes vise se razocaras...
Osvjezivac ti je vrh...
Tamo su mi vrata ...
Gdje je to tamo?

Nisam ovde da ispunjavam icija ocekivanja. Narocito ne nepoznatih ljudi. Ne svidja ti se moje pisanje?
Pa meni se ne svidja tvoje...:):)

Tako da... :):):)

Tako da ne treba ni da se obracamo jedno drugom.
Obecala sam ti da te necu zaobilaziti i ziva moram da ispunim obecano.
Nepoznati covjece,napisi nesto iz svog arsenala znanja da ne lici na nesto sto si vec napisao.
Ne prepadaj ovu pridoslu djecu negiranjem svega sto napisu.
Ti mora da imas nasusnu potrebu za komandovanjem ja te razimijem ,to je revolt na kolicinu gluposti no nijesmo isti ni jednakog znanja ni moci da sto saznamo polako prenesemo drugim ljudima tako da se na nas ugledaju i da nas rado citaju.
Tako da...:):):)

The real question is... What ... you're talkin' about?!

Kakvi bre grejsi, ako se negde mogu videti alieni (pa i oni humanoidni :mrgreen:) to je iskljucivo Dosije X (X Files). Harizmaticni Molder i Skali (Kasnije Doget i jos jedan zenki agent)...

Hahahaha, kad se setim, koliko sam se plasio dok sam gledao to kao klinac! Ne bojte se, plasma gun je zakocen... xD ::mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:

The real question is... What ... you're talkin' about?!

Kakvi bre grejsi, ako se negde mogu videti alieni (pa i oni humanoidni :mrgreen:) to je iskljucivo Dosije X (X Files). Harizmaticni Molder i Skali (Kasnije Doget i jos jedan zenki agent)...

Hahahaha, kad se setim, koliko sam se plasio dok sam gledao to kao klinac! Ne bojte se, plasma gun je zakocen... xD ::mrgreen:

@ Opasne_Okice Blagodarim :D

@ Demister Otkoci taj plasma gun za svaki slucaj, ako se pojavi neki reptil ili Sivi...:D

Tako da ne treba ni da se obracamo jedno drugom.
Obecala sam ti da te necu zaobilaziti i ziva moram da ispunim obecano.
Nepoznati covjece,napisi nesto iz svog arsenala znanja da ne lici na nesto sto si vec napisao.
Ne prepadaj ovu pridoslu djecu negiranjem svega sto napisu.
Ti mora da imas nasusnu potrebu za komandovanjem ja te razimijem ,to je revolt na kolicinu gluposti no nijesmo isti ni jednakog znanja ni moci da sto saznamo polako prenesemo drugim ljudima tako da se na nas ugledaju i da nas rado citaju.
Tako da...:):):)

Svoja "zapazanja" i "ocekivanja" si mogla i na PP da mi posaljes, a ne ovako javno, na forumu.
Vidi, ja nisam ovde da bih se ponasao kako neko ocekuje ovde, kako neko smatra da trebam ili kako neko vikne "hop".
Ovde sam da se zabavim i opustim. I to na moj nacin, a ne nametnuti i servirani. Ko me sprecava u mom miru i zabavi dobije po njonjari. Kome smeta, zalim slucaj. U stvari i ne zalim. Vrata su tamo, pa pedala.

Imala i svojih 5 minuta, lepo si me napljuvala i nadam se da ti je sada lepo, da si ponosna i da uzivas.
Oprastam ti, zaista...

Imas mahanje od mene. Apsolutno, nepovratno i konacno mahanje,.

:hvala:

Svoja "zapazanja" i "ocekivanja" si mogla i na PP da mi posaljes, a ne ovako javno, na forumu.
Vidi, ja nisam ovde da bih se ponasao kako neko ocekuje ovde, kako neko smatra da trebam ili kako neko vikne "hop".
Ovde sam da se zabavim i opustim. I to na moj nacin, a ne nametnuti i servirani. Ko me sprecava u mom miru i zabavi dobije po njonjari. Kome smeta, zalim slucaj. U stvari i ne zalim. Vrata su tamo, pa pedala.

Imala i svojih 5 minuta, lepo si me napljuvala i nadam se da ti je sada lepo, da si ponosna i da uzivas.
Oprastam ti, zaista...

Imas mahanje od mene. Apsolutno, nepovratno i konacno mahanje,.

:hvala:
Rekla sam svoje misljenje malo ostrije i sebe sam iznenadila naknadnim izcitavanjem .
Nijesam te popljuvala kako si rekao.Ne osjecam se lijepo i ne uzivam.
Pokusala sam .Nijesam uspjela.Moj problem ti si tvoje rekao.

Back