Promiskuitetnost?

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vlado ja te skroz razumem jer sam i sam bio u sličnoj situaciji.Imao sam jednu drugaricu koja je veoma zgodna,simpatična,duhovita i fina devojka ali luda kao struja.Uvek su po bar 2,3 tipa bila u opticaju a ono što mi je najviše smetalo je da su svi do jednog teški mulj od čoveka.Ma kao da bira sve najgore.
I naravno,kao tipičan idiot sam se posle nekog vremena najstrašnije zatreskao u nju.S' obzirom na to da ona mene nije tako gledala,rešio sam da se što više udaljim od nje i eto...mislim da je nisam ni video par meseci...Ali sam čuo da i dalje tera po starom.

Ti si u malo drugačijoj situaciji jer ti tu devojku posmatras isključivo kao drugaricu tako da ti je moj savet da se ne udaljavas od nje već da pokusas da joj pomogneš.Po tvom opisu bih zaključio da ona ima mogući i problem sa alkoholom jer,kako si rekao,tebe je spopadala u alkoholisanom stanju.Možda je tako i sa ostalima...
U svakom slučaju,ako ti je stalo do nje budi joj prijatelj i nemoj se osvrtati na neka potencijalna ogovaranja dokonih ljudi.

Nisam znao kako da naslovim temu, jer sam još u šoku šta me je snašlo, ali bi mi zaista trebao savet, hitno.
Da li biste se odrekli nekog prijatelja/prijateljice, jer se ponaša promiskuitetno, i spava sa kim god stigne, jer vas je prosto sramota da se družite sa nekim takvim, i stalo vam je do vašeg imidža? I zaista bih vas zamolio, bez "šaljivih" komentara, koliko god mislite da to jesu.

štaje...drugarica te startovala a ti si se šokirao...:per:
njen život njen problem...objasni joj da ste samo drugari i da to i treba da ostanete...ako nije baš tolika nimfomanka, shvatiće o čemu pričaš i biće joj neprijatno...

štaje...drugarica te startovala a ti si se šokirao...:per:
njen život njen problem...objasni joj da ste samo drugari i da to i treba da ostanete...ako nije baš tolika nimfomanka, shvatiće o čemu pričaš i biće joj neprijatno...

Једино је питање да ли га је она свесно напаствовала или искључиво због алкохола.

Nisam znao kako da naslovim temu, jer sam još u šoku šta me je snašlo, ali bi mi zaista trebao savet, hitno.
Da li biste se odrekli nekog prijatelja/prijateljice, jer se ponaša promiskuitetno, i spava sa kim god stigne, jer vas je prosto sramota da se družite sa nekim takvim, i stalo vam je do vašeg imidža? I zaista bih vas zamolio, bez "šaljivih" komentara, koliko god mislite da to jesu.

Mogao si i krace - promiskuitet :)

Vladimire,...drugarica je prvo , djevojka za sve pa i u savjetima ...e, onda je pitaj Vlado šta da radiš s njom kad je takva jer očigledno da od nje strahuješ a posebno što ti je obilato kradu i gustiraju pred tvojim očima...može to biti i interesantno a i zaći u j..... vode...

Samo ću ti se javiti na temi. Moje mišljenje već odavno znaš - tu nema ni P od prijateljstva, a da je opamprčiš - to je po meni još jedino realno što ti je preostalo.

Pročitao sam temu i odgovore.
Mislim da bi trebao da se maneš ovih liberala što ti savetuju. Pusti ti to. Lako je ovde pisati i biti ovakav i onakav, baš takav kao što prpoisuju filmovi si nalažu savremeni modeli ponašanja, a kavi su u svom svakodnevnom okruženje, to samo oni znaju.
Kažeš da se družite 9 godina, a ti imaš 19, što znači da ste od detinjstva, ali od detinjstva do 19 godina čovek se poprilično promeni. Ti i ona ste odabrali različite puteve i nikada više nećete koračati zajedno i sve što si sa njom osećao nikada više nečeš osećati. Nisi dužan da nosiš teret koji te opterećuje, u životu odbacuj sve što te opterećuje. Prekini sa njom svaki odnos, i to na takav način da ona ne pristane da ga obnovite, čak ako nostalgija ili ko zna šta te navede da poželiš ponovno druženje sa njom. Uostalom, već si napisao da nikada nije bila tu za tebe. Sličnost duša rađa prijateljstvo, a sličnost umova poštovanje, ali među vama izgleda da toga nema. Obzirom da ste u malom mestu, verovatno znaš te njene ebače, pa ako nisu narkomani ili tako nešto, kresni je i ti, ali obavezno koristi kondom. Ako su problematični, nemoj je ni kresati, nije ni kondom sasvim sigurna zaštita. Ako je kresneš, otkači je ignorisanjem i rečima da ne želiš više da se družite. Ako je ne kresneš, reci joj da ti se gadi, da je postala odvratna, itd. Nemoj i da je krešeš i da je grubo otkačiš, to je previše, a i osvetiće ti se ona izmišljenim pričama o tebi.
Ona ti je teret na tvom putu, i to potpuno nepotreban teret. Možeš ti da ne vodiš računa koliko hoćeš o tome šta drugi pričaju o tebi, ali će to itekako da ti zasmeta negde, nekada, na tvom usponu, zato što će neko o tebi steći pogrešan utisak na osnovu priča tvoje okoline. Uostalom, tebi prvom smeta njeno ponašanje. Sama je za njega odgovorna i tebi je savest potpuno mirna. Mani se nje i traži druge drugarice.

Pročitao sam temu i odgovore.
Mislim da bi trebao da se maneš ovih liberala što ti savetuju. Pusti ti to. Lako je ovde pisati i biti ovakav i onakav, baš takav kao što prpoisuju filmovi si nalažu savremeni modeli ponašanja, a kavi su u svom svakodnevnom okruženje, to samo oni znaju.
Kažeš da se družite 9 godina, a ti imaš 19, što znači da ste od detinjstva, ali od detinjstva do 19 godina čovek se poprilično promeni. Ti i ona ste odabrali različite puteve i nikada više nećete koračati zajedno i sve što si sa njom osećao nikada više nečeš osećati. Nisi dužan da nosiš teret koji te opterećuje, u životu odbacuj sve što te opterećuje. Prekini sa njom svaki odnos, i to na takav način da ona ne pristane da ga obnovite, čak ako nostalgija ili ko zna šta te navede da poželiš ponovno druženje sa njom. Uostalom, već si napisao da nikada nije bila tu za tebe. Sličnost duša rađa prijateljstvo, a sličnost umova poštovanje, ali među vama izgleda da toga nema. Obzirom da ste u malom mestu, verovatno znaš te njene ebače, pa ako nisu narkomani ili tako nešto, kresni je i ti, ali obavezno koristi kondom. Ako su problematični, nemoj je ni kresati, nije ni kondom sasvim sigurna zaštita. Ako je kresneš, otkači je ignorisanjem i rečima da ne želiš više da se družite. Ako je ne kresneš, reci joj da ti se gadi, da je postala odvratna, itd. Nemoj i da je krešeš i da je grubo otkačiš, to je previše, a i osvetiće ti se ona izmišljenim pričama o tebi.
Ona ti je teret na tvom putu, i to potpuno nepotreban teret. Možeš ti da ne vodiš računa koliko hoćeš o tome šta drugi pričaju o tebi, ali će to itekako da ti zasmeta negde, nekada, na tvom usponu, zato što će neko o tebi steći pogrešan utisak na osnovu priča tvoje okoline. Uostalom, tebi prvom smeta njeno ponašanje. Sama je za njega odgovorna i tebi je savest potpuno mirna. Mani se nje i traži druge drugarice.

sta ima da pricaju za njega, nije mi jasno? da ju je i on poebo? da je lak muskarac, pa ce tesko naci finu devojku? da mu se dopadaju qurve? druzenje sa njom, njemu kao muskarcu i ne moze da spusti nesto licnu vrednost. da je zensko i da ima takvu drugaricu pa da i kazem...
tesko da je to problem, decko je ili zaljubljen ili jos verovatnije neiskusan i ne zna kako da se nosi sa devojkom koja ga seksualno provocira, a on ne zna da li moze da joj parira...ili je bas bas naivan, pa doslovce i decije veruje u to kako se jedna "dama" treba ponasati, a da je njegova duznost kao dzentlmena da bude moralni stub i brana od nemorala. ima takvih "moralista" dosta. ako je klinac taj moral moze biti vise naivnost a manje strah, kako stari motiv iza takvog "moralisanja" je sve vise strah.

sta ima da pricaju za njega, nije mi jasno? da ju je i on poebo? da je lak muskarac, pa ce tesko naci finu devojku? da mu se dopadaju qurve? druzenje sa njom, njemu kao muskarcu i ne moze da spusti nesto licnu vrednost. da je zensko i da ima takvu drugaricu pa da i kazem...
tesko da je to problem, decko je ili zaljubljen ili jos verovatnije neiskusan i ne zna kako da se nosi sa devojkom koja ga seksualno provocira, a on ne zna da li moze da joj parira...ili je bas bas naivan, pa doslovce i decije veruje u to kako se jedna "dama" treba ponasati, a da je njegova duznost kao dzentlmena da bude moralni stub i brana od nemorala. ima takvih "moralista" dosta. ako je klinac taj moral moze biti vise naivnost a manje strah, kako stari motiv iza takvog "moralisanja" je sve vise strah.

Koliko ali koliko morate biti iskompleksirani da non stop trubite kako, samo zato ali samo zato sto ste usli u vupicu ste Vi nekoga poebali?
Mislim prozdrnula vas "zla" vadzajna, a Vi svi bitni u pm...jos ako ju bilduje...
I ondak u toj ironiji krenu o bitnosti hit.

Па реално јесу... Мииииисим шта треба да јој уђе у око да би могао рећи то?

Да се разумемо не видим зашто би неко уопште причао то, мсм као да је освојио еверест оно победнички као "по*ебао сам је" у је опасни су шмекери, али реално да јесте јесте.

Ма каква битност, написао сам у посту да ми није јасно зашто би уопште то неко сматрао за нешто не знам ни ја шта, али реално кад погледаш да је по*ебао по*ебао је... Мсм просто физички..

Eto ti sad kao nije to nista, al on je poebao, naci opet bitnost hitovi...Znaci prs' udje u nos i ono totalno je ful....sve neka infantilnost...
Kad pogledam sta? Ulazak u vupu je nesto spektakularno...to kao ona plemena sto su busala bitnost na kojekakvim uobrazavanjima...de objasni mi taj proces poebavanja...ulazi nesto negde i odma' ima neki preduslov poebavanja ili? Sva sam uvo...

Škakljivo pitanje.
Ako si često sa njom
(mislim da ste dobri drugari)
to će ti svakako biti veliki minus
kod finih ženskih.
Ko da Ti veruje da nisi i Ti
ako je "dobra duša" (daje svima)

Eto ti sad kao nije to nista, al on je poebao, naci opet bitnost hitovi...Znaci prs' udje u nos i ono totalno je ful....sve neka infantilnost...
Kad pogledam sta? Ulazak u vupu je nesto spektakularno...to kao ona plemena sto su busala bitnost na kojekakvim uobrazavanjima...de objasni mi taj proces poebavanja...ulazi nesto negde i odma' ima neki preduslov poebavanja ili? Sva sam uvo...

Не битност, једноставно то се десило... Као кад ти неко каже "е, јео сам малопре", не, није битан што је јео једноставно је јео... Као и са тим прстом, није битан што је мунуо прс' у нос, али једноставно десило се и он је то рекао... Капираш... Дакле физички, да - десило се, спектакуларно или нешто што нико никад није урадио - не, не капирам шта ту има спектакуларно...

...ma ne pricam ja o spektakularnom...logicno desi se stas...nego...
I dalje mi nisi objasnio kako je on nju poebo...

Па исто како је и тај твој гурнуо прст у нос... И опет напомињем причам само о чистом физичком дешавању једноставно свој пенис (бити ћемо фини) је узео и убацио у њену вагину (опет ћемо бити фини), и то је то...

Капирам ја шта ти хоћеш да кажеш, и слажем се ја са тим, само ето код пумпања ега може да се искористи просто физички тренутак да буде "ето ја сам извојевао победу"... Миииисим...

Па добро, сад само мораш раздвојити оне који имају секс ради уживања и немају потребу да на тај начин доказују да "вреде", и оне који то раде..

- - - - - - - - - -

A njoj to sto je poebana ne prija egu
Zene nemaju ego, zene nisu ljudi, zene su samonikli entiteti nepoznatog porekla
znaci :bljuc:

Пумпања ега имаш са обе стране наравно...

Па добро, сад само мораш раздвојити оне који имају секс ради уживања и немају потребу да на тај начин доказују да "вреде", и оне који то раде..

- - - - - - - - - -

Пумпања ега имаш са обе стране наравно...

Pa o tome i pricam. Svi smo samo ljudi i u tom pogledu smo bas isti
Zato mi je smesno sto to ovoliko potencira
Mora da je dala nekom slinavku koji se posle silno nahvalio svima redom, i sad je ozlojedjena

Pa o tome i pricam. Svi smo samo ljudi i u tom pogledu smo bas isti
Zato mi je smesno sto to ovoliko potencira
Mora da je dala nekom slinavku koji se posle silno nahvalio svima redom, i sad je ozlojedjena

Ја бих рекао да се више спрда са обе стране и тим пумпањем ега на тај начин, не верујем да је усмерила само на мушкарце... И не бих рекао да је озлојеђена... Мииисим не могу да причам нешто што не знам, само мислим да је тако како сам скапирао...

Back