neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
a je l vam sumnjivo kad se neki promiskuitetni lik - ajd recimo mushki odjednom Smiri s nekom cicom kao to je ta i tako. ili nije. neznam mozda majkl daglas sa ketrin z, ili tako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a je l vam sumnjivo kad se neki promiskuitetni lik - ajd recimo mushki odjednom Smiri s nekom cicom kao to je ta i tako. ili nije. neznam mozda majkl daglas sa ketrin z, ili tako
Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom![]()
Strasno... Pod hitno zatrazi sjednicu Savjeta bezbjednosti UN na kojoj ce donijeti rezoluciju u kojoj ce ostro osuditi ovu po svijet strasnu i pogubnu pojavu...ucestala promena partnera...pojava koju ostro osudjujem...sto opet ne znaci da neku takvu situaciju ne bih iskoristio na svoje zadovoljstvo...![]()
Promiskuitetna je ona osoba koja ne moze da se smiri sa jednim partnerom, pa ih mijenja kao carape......osoba koja ne bira, vec kada joj se pari, uzima onog koji joj je najblizi, koji je u tom momentu zeli, a to nije njen stalni partner.........promiskuitet je vladao nekada, sada nas ono sto se naziva moralom a i polnim bolestima ogranicava i spitava, pa tezimo monogamiji.........
Ne, nisam imala takvog partnera, druzim se sa finim momcima!
To ti je isto što i promiskVitet, samo na engleskom![]()
Sta je po vasem misljenju promiskuitet i da li ste bili u vezi sa takvom osobom![]()
Promiskuitet po meni je pojava kad neko spava sa vise od jedne osobe u toku zivota. I mislim da 99,9999% danas su spavali sa takvom osobom.
I mislim da 99,9999% danas su spavali sa takvom osobom.
pa ne bi Srbi izumirali, da nisu mahom i većma nevini.