Promiskuitet kod muskaraca

S ovom recenicom ode u krajnost. Dok ti tu neku idealnu cekas, prodjose pored bar tri tebi odgovarajuce, a nisu "slika one koju trazis". Mozes da se sjebbes lako cekajuci. Otvori se, gledaj i biraj :)

Sa tim odgovarajucim se uvek sprijateljim, posle vec nema svrhe pokusavati nesto.
Ne zurim nigde. pojavice se ona u pravo vreme :)

Vidi snow...i ta prava će očekivati da umeš neke stvari....naročito posle "pola života". Daleko da treba da budeš svaštojeb ali nije zgorega da zaskočiš neku s vremena na vreme...čisto da budeš u priči ;)

Nisam ja takav kolega. Ne privlaci me takav vid "treninga".

Da ti kazem pravo ja sam to "jel ebes ti nesto" cuo obicno od ljudi koji tesko da mogu da nekog impresioniraju svojom inteligencijom, tj. bar su takvi u mom okruzenju, pijanice, fizikalci.
Kapiram ja iz zezanja to se nekim drugarama, ali ovako kada ti neko bane sa takvim pitanjima iz cista mira u svrhu konverzacije.
"Kakvo je vreme, radis negde, ebes malo hicke neke?" :fladn: A hvaljenje da ne pominjem, nema veze sto je to bilo pre 20 godina kada je poslednji put kresao, a hvali se time ko da je opalio Kim Kardesijan.

To je valjda prioritet tim ljudima u zivotu, nema pameti, smeka, inteligencije, pa bar krese nesto. Mislim da takvi nisu razlog za kompleksiranje, jer jednostavno nemam nikakvo visoko ni dobro misljenje o takvima.
A mozda je to i standardna prica, zezanje, jer evo medju drugarima se cesto pokrene prica "uf brate sto sam video jednu znas, jaoooo" tako i verovatno ovo, ali takvi smaraju i one sa kojima se znaju samo iz vidjenja ili po prvi put vide, tako da je moguce da su zagoreli podebelo, pa upali u krizu neku.

Ako cemo iskreno to pita onaj ko je jedva zavrsio zanat, najcesce dajuci maturski rad u kafani.

Secam se reportaze o nekoj mentalno oboleloj zeni u nekom selu u Toplickom okrugu koja je nekoliko svoje novorodjencadi ubijala pa sahranjivala u dvoristu svoje kuce.

E sada, zanimljivi deo te reportaze je bio da su skoro svi muskarci iz tog sela imali sex sa njom, iako, kako sam video ona i nije bas privlacna i jos je i mentalno obolela.:confused:

Ako bismo napravili paralelu sa tim ljudima, kako bi onda izgledalo da sve zene u nekom selu imaju sex sa ljudima poput Save iz Kikinde ili Zmajem od Sipova, a verujem da vecina zna ko su ti ljudi?

Kako onda neko moze zene kriviti za promiskuitet bilo kog tipa i nazivati ih pogrdnim imenima sve da su promenile i njih 50, ako je taj neko u stanju koristi usluge ulicne prostitutke ili nesto slicno poput gorepomenutog?:dontunderstand:

Zasto su muskarci toliki jadnici da bi kresali sve sto se krece na od 2 do 4 noge i ima vaginu ili bilo koju rupu?

Nije ti dobar ovaj primer jer u toj priči jedino je promiskuitetna ova maloumna nesrećnica.
To da li je neko bio sa njom ili nekom skupom prostitutkom, potpuno je irelevantno za fenomen ili pojam koji ti stoji u naslovu teme.
Pretpostavimo da je ovaj lik spavao uglavnom sa dobrim ribama, ali njihov broj i njegovo priznanje da se radilo o sex. ovisnosti. više odgovara definiciji promiskuiteta nego tih par desetina kozoyeba iz nekog ruralnog ili lumpenproletarijatskog taloga čiji su kriterijumi verovatno sasvim u skladu sa njihovim vrednosnim sistemom, intelektom, kulturom itd.

Mick Hucknall slept with more than 1000 women:

He said: "Between 1985-1987, I would sleep with about three women a day, every day. I never said no. This was what I wanted from being a pop star. I was living the dream and my only regret is that I hurt some really good girls."
Adding a form of explanation, Hucknall said: "I wanted love from every single woman on the planet because I didn't have my mother's love. It was an addiction that took me to my darker period from 1996 to 2001, when I really came close to the gutter – I was more into drinking than seducing."

165842_1.jpg

:heart: :lol:

Poslednja izmena:
Nije ti dobar ovaj primer jer u toj priči jedino je promiskuitetna ova maloumna nesrećnica.
To da li je neko bio sa njom ili nekom skupom prostitutkom, potpuno je irelevantno za fenomen ili pojam koji ti stoji u naslovu teme.
Pretpostavimo da je ovaj lik spavao uglavnom sa dobrim ribama, ali njihov broj i njegovo priznanje da se radilo o sex. ovisnosti. više odgovara definiciji promiskuiteta nego tih par desetina kozoyeba iz nekog ruralnog ili lumpenproletarijatskog taloga čiji su kriterijumi verovatno sasvim u skladu sa njihovim vrednosnim sistemom, intelektom, kulturom itd.
U pravu si, omanuo sam malo terminologiju. U pitanju su zapravo niski kriterijumi.

Sprijateljis, kao s drugaricom...mislim da nemas hrabrosti da pridjes ladno i kazes sta mislis :rtfm:

Stidljiv sam, nervozan i bez iskustva sa zenskim svetom na tu temu.
Valjda tu spada i nedostatak hrabrosti.

Uhvati drugaricu za ruku i odvedi je u mrak pa joj sve objasni kad joj dignes noge na ramena:hahaha:

Nece da menja ulicnu rasvetu da je podizem toliko :lol:

komso, alkohol da se smanji, i ono ;) drugo khm mmm

.... da se udje u stos i malo imidza ;) , malo samo korigovanja, ima prodjes glat :cool:

Alkohol je smanjen, sledeci nivo je totalna obustava. Ovo iza smajlija mi nije jasno.

Samo neka joj diugne noge na ramena videce i sam da ce situacija iz momenta da se preokrene

Sugi tvoji saveti su odlicni jer sta god da napises ovde ja radim suprotno :)

muskarac je praktican i tesko ce zavrsiti nesto sto ga ne interesuje ,tesko buba kao zensko ,jer tezi razumevanju i prihvatanju sa svojim egom ,pogotovu u starijim godinama, a eksplozija nekih drustvenih "nauka" i poklanjanje ocena devojkama su neverovatne degradirajuci visoko obrazovanje.

zene cesto kazu kako moraju da zavrse visoke chkole , a za musko nije bitno moze i da fizikalise ,danas ih ima vise na fakultetima -privatnim i drustvenim pogotovu (svi znamo zasto) , a ja ih pitam pa dobro kad zavrsite faks dal bi se udale za fizikalca , i odma ih matiram , nece biti dovoljno visoko obrazovanih za sve zenetine, plus ni takvi im cak nisu interesantni , a da se razumemo u tim godinama (kad zavrsavaju) one vec ce biti matore a imace kriterijume ojha.... dakle , same sebi kopaju raku.

Kako onda neko moze zene kriviti za promiskuitet bilo kog tipa i nazivati ih pogrdnim imenima sve da su promenile i njih 50, ako je taj neko u stanju koristi usluge ulicne prostitutke ili nesto slicno poput gorepomenutog?:dontunderstand:

Zasto su muskarci toliki jadnici da bi kresali sve sto se krece na od 2 do 4 noge i ima vaginu ili bilo koju rupu?

Zato sto seksualni nagon odnosi prevagu nad razumom, nagoni su evolucijski starija tvorevina od racionalne svesti, samim tim i jaci. Umociti u svaku koja ima dve noge, a i u one sto imaju jednu, to rade oni koji ne mogu u svakom trenutku zadovoljiti potrebe tog seksualnog nagona.

Ona manja grupa koja se ustimovala na frekvenciju, koji mogu da menjaju, oni nemaju potrebu za svakom i takvi su izvrgnuti ruglu od strane zena kojima ne posvete paznju jer su zene naviknute da svakog muskarca motaju oko sebe. Kada ustanove da ne mogu, onda ga zamrze.

Back