Ako mi promenimo se na bolje,da li to znaci da smo ostali isti,a da se ustvari samo foliramo? I koliko je to moguce da se covek istinski promeni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mi promenimo se na bolje,da li to znaci da smo ostali isti,a da se ustvari samo foliramo? I koliko je to moguce da se covek istinski promeni?
a sta kad vise ne mozete sebe da smislite,kad zelite da se promenite? Sta onda i kad se promenite,a onda ste opet nesrecni?
mali off....mamutski ego koji otvara protok energije izmedju tebe i okoline.![]()
Pa, pazi, nisam siguran koliko to utemeljenje u nauci ima, ali za mene je ego samo sklopka koja uskladjuje id i superego, ili, sta znam, ono neko Ja i okruzenje; kad je to zacepljeno, prosto covek niti moze da prihvati sve okolne signale, niti da ih odasilje kroz usko grlo; a autoput sa dvajs traka u svakom smeru ima bolji protok saobracaja od neke kozije staze.
mislim da se ljudi menjaju samo onda i ako uvide da im ta promena ide na ruku.
pitanje je samo je li to zbog čega se menjaju privremeno ili trajnije jer će isto toliko dugo i da traje 'promena'.
To je samo kad se oglasi savest.
ne,nismo se razumeli. Da li mozete da promenite unutrasnje ja,a ne ponasanje? Svi mogu da vide da nesto ne daje dobre rezultate,pa da koriguje ponasanje,ali da li moze svako da promeni unutrasnje ja? I ako se promeni,da li je to samoobmana sebe,maska,a ispod te maske se krije opet ono staro? Najbolje i najjasnije formulisano da li vuk moze da promeni cud?