Promene u ponashanju teenejdzera OoOoO

Jbte, deco, kad vas citam, delujete mi zabrinjavajuce nestabilni :|
Ne kazem da samo ja i moja generacija ili stariji bili nesto citaviji... bili smo svi opiceni u tim godinama, svako na svoj nacin, ali nesto se ne secam da su ljudi imali ovakve tripove koje vi ovde pominjete.

Ustvari, mislim da se mnogo folirate.

Jbte, deco, kad vas citam, delujete mi zabrinjavajuce nestabilni :|
Ne kazem da samo ja i moja generacija ili stariji bili nesto citaviji... bili smo svi opiceni u tim godinama, svako na svoj nacin, ali nesto se ne secam da su ljudi imali ovakve tripove koje vi ovde pominjete.

Ustvari, mislim da se mnogo folirate.

Moguce,moguce...

Mada meni se deshava da plachem...i u trenutku pochnem da se smejem kao luda...bez objashnjenja...:roll:

Zaeban je zivot nas tinejdzera...odrasli misle da smo svi napasti, da donosimo samo nevolju, i sve negativno...I svi nam seru: "U nashe vreme nije bilo tako..." Nije djavola !!!!! Penju mi se svi odrasli na...Zato oni negativno utichu na nas, jednostavno kao da zele da nas s*****ju...Mi jednosavno pokushavamo da budemo ono shto jesmo, ali nema...ne vredi...za najmanju sitnicu nam sude potpuno besmisleno. Naravno da ima loshih i dobrih i kod nas, ali i kod odraslih !!!! *** danas sam ispizdeo kad mi je jbna chistachica *****la zato shto sam shutnuo odbojkashku loptu !!! Alo bre dva razreda osnovne nema, meni nashla da sere !! (ne omalovazam nikoga, dok ne pochnu da omalovazavaju mene). I sve to utiche na nas, teraju nas da se menjamo jednostavno...Uostalom ,ko razume, shvatice...

Back