Promena

Farbam se vec duze vreme...Prirodno mi je kosa svetlo smedja, farbam se u neku srednje plavu, tj med varijanta...Retko kad mogu da pronadjem istu boju u radnjama:confused: Imala sam plave pramenove, odnosno prosarano plavim pramenovima, vise donji deo kose kako bi bilo diskretnije jer mrzim jake boje na kosi, previse agresivne i ocigledne.Tako da cu ih ponovo uraditi jer vec ih godinu dana nemam i jedva cekam.

Ja bih da se ofarbam u crveno... Samo da se dokopam love.;) Inace, ja sam sklona transformacijama, bar sto se tice kose. Mislim na duzinu i oblik, ali se nikada ranije nisam farbala. Jednostavno, volim te drasticne promene, zanimljivi su mi izrazi lica na drugaricama i drugovima kada me vide u novom izdanju! A i meni sve brzo dosadi...
P.S-Imam prirodno tamno braon kosu, pa me zanima da li ce mi se primiti boja iz prvog pokusaja?

pocela sam sa se farbam u srednjoj skoli u plavo
posle sam presla na pramenove
kasnije kada mi je dojadilo vratila sam se u svoju boju i sad se vise ne farbam i mnogo mi je zdravija i bolja kosa
a kada krenu sede jednog dana farbacu se ponovo ;)

Danas je moja kosa prvi put ''osetila'' farbu :D:lol:

keva se farbala u plavo..neka briliant plava,neam pojma kako se zove..
i meni samo malo stavila na vrh,ono na izrastak i na shishke :) i sad mi se bash svidja, gore mi je svetla a na dnu tamna :O) i shishke su mi gore svetlije,a dole tamnije :)
inache kosa mi je dosta svetla tako da sam otprilike minut drzhala na kosi i primilo se, da sam drzhala kolko stvarno treba bila bih plava skroz.. al bi me cjale ubio odma :mrgreen:
ee shta bih dala da mi je cela kosa ovakva. . . :zaljubljena:

Ja bih da se ofarbam u crveno... Samo da se dokopam love.;) Inace, ja sam sklona transformacijama, bar sto se tice kose. Mislim na duzinu i oblik, ali se nikada ranije nisam farbala. Jednostavno, volim te drasticne promene, zanimljivi su mi izrazi lica na drugaricama i drugovima kada me vide u novom izdanju! A i meni sve brzo dosadi...
P.S-Imam prirodno tamno braon kosu, pa me zanima da li ce mi se primiti boja iz prvog pokusaja?

Ako je u pitanju crvena hoce sigurno.Kad ti dosadi ,odes na skidanje boje i ponovo mozes u neku drugu.
Volim velike transformacije i boje i duzine kose.Sad mi je duga,cokoladno braon sa nekoliko belih pramenova.Kad dosadi opet nesto novo.

Hi ladies :cao:
Ne farbam se, ali me zanima kada i zasto ste prelomile i donele odluku da se ofarbate?
Sta vas je navelo na promenu, bilo blagu (pramenovi, sencenje), bilo drasticnu (brinete u plavuse, crnke u crvenokose...) :manikir:
Па, ја сам почела да се фарбам у плаво, јер сам знала да ми уз боју тена та боја косе много боље пристаје него моја природна.
И стварно јесте тако! :) Сви су ми рекли...

Back