Promena pola

Adelia

Početnik
Poruka
5
Dobar dan, interesuje me promena pola iz ženskog u muški. Koliko to košta u Srbiji i koliko dugo se uzimaju hormoni (i da li neko zna kako se tačno zovu)?
I još me nešto interesuje - koje promene se tačno izazivaju uzimanjem hormona?

Hvala puno na informaciji! :)

Промене пола нема без претходне експертске анализе.
Експертски тим врши процену да ли је заиста особа има несагласје између физичке и психичке манифестације.
Тако да без тога не треба ни размишљати о томе.
Иначе, Србија је светски позната у тим стварима и покојни хирург Саво Перовић је био пионир за одређене видове операција на том пољу. Заправо, он је дефинисао најбољи хируршки приступ.
Оставио је иза себе добре ђаке.

Ja mogu da pišem samo ono što sam video. Kod mene u zgradi živi osoba koja je promenila pol iz muškog u ženski. Izgledala je onako zdravo ženski nekoliko godina. Posle toga se izgled sve više vraćao na muškarca, a i ostarila je brzo.
Pročitao sam negde da sve osobe koje žele da promene pol mogu da imaju problema sa zdravljem baš zbog hormona. Npr. Šerina ćerka (sada sin) hormone uzima tako što daje sebi inekcije da ne bi oštetio jetru.

Dobar dan, interesuje me promena pola iz ženskog u muški. Koliko to košta u Srbiji i koliko dugo se uzimaju hormoni (i da li neko zna kako se tačno zovu)?
I još me nešto interesuje - koje promene se tačno izazivaju uzimanjem hormona?

Hvala puno na informaciji! :)

opet neces biti musko. ne glumi budalu. kako je onaj rodjen bez ruku i nogu i opet je zadovoljan. Nik vujicic.

opet neces biti musko. ne glumi budalu. kako je onaj rodjen bez ruku i nogu i opet je zadovoljan. Nik vujicic.
Gledao sam jednu emisiju gde se jedna ženska osoba podvrgla hormonskoj terapiji koja je za cilj imala promenu pola u muško. Glavni razlog joj je bio što su je zanimale žene, a muškarci ne. Kada je sve lepo promenila i postala on, kosa mu je opala kao svakom muškarcu, ali onda su počeli da ga interesuju muškarci. Na kraju ga prikazuju u zagrljaju muškarca. Ne vredi, mozak je čudo.

Back