Promena pola !?

kapelnik

Ističe se
Poruka
2.434
E sad polako !
Stvar je ozbiljna i kao tetoviranje - nepopravljiva.

Da li mislite :

1. da je dobro da gej promeni pol operativnim zahvatom i postane žensko ?
Ili mislite :
2. da je gej treći pol, te da je ekstrakcija penisa katastrofalna greška ?

Poslednja izmena:
E sad polako !

Da li mislite :

"ekstrakcija penisa" hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaahahahahahah hahaha ha ha hah ahah hah aha ha ha hahah ah aha ah ahha ha ha ha a aha hah ahah aha a hha ha h ko te nauci tako "strucnim" jezikom da pricas hahahahaaaaa.
najbolje je da ne "ekstrakuje" (hahahaha) penis nego da ga ostavi, posto moze da se promijeni iz pasivnog u aktivni gej.

Nemam vremena da tražim po netu kako se to tačno zove !
pa mogo si rec "uklanjanje". Ekstrakcija penisa bi bila kada bi ga stavio u alkohol onu rakiju od 45 posto izmrvljenog, drzao dvije nedelje, povremeno jako muckao, pa otvorio posudu i procijedio tako da penis ostane ne filter ili staru maicu kroz koju cijedis, a ona voda i alkohol i molekuli od njega sto je ostalo da bude u otvorenu posudu da alkohol iz nje ispari... sto siru, posto tako brze isparava, pa da se onda to uzima kao lijek...

E sad polako !

Da li mislite :

Ili mislite :
prvo moras da razlikujes one koji se osecaju kao da su drugi pol,i muskarci koji samo vole isti pol..mislim da su ovo prvo transeksulcai il sta god vidi na vikipediji....
ako je 1000000000000000%siguran da to zeli i da bi se lepse osecao posle neka mu..mislim meni je to malo bolesno da seces ud,al sta ja znam,nikad necu znati kako se takva osoba oseca,mozda je njemu taj ud ko nama 3 ruka... u svakom slucaju teska odluka koja zahteva predhodno dugometrazno djuskanje sa psihologom...

...
ako je 1000000000000000%siguran da to zeli i da bi se lepse osecao posle neka mu...
...

Seti se one priče
kad je onaj poželeo da sve čega se dohvati postane zlatno,
pa kad mu se želja ostvarila,
shvatio da je pogrešio !

...
mislim meni je to malo bolesno da seces ud,
...

Ja zaboravih da se izjasnim,
naravno da je bolesno !

To je moj stav,
nisi muško,
nisi žensko,
u narodu te zovu pederčina ( nemam nameru da vređam, samo takav ti je pol )
pa onda to i budi !

Imaš ud,
al' voliš i da ga primaš.

Ok. ;)

Seti se one priče
kad je onaj poželeo da sve čega se dohvati postane zlatno,
pa kad mu se želja ostvarila,
shvatio da je pogrešio !

Ja zaboravih da se izjasnim,
naravno da je bolesno !

To je moj stav,
nisi muško,
nisi žensko,
u narodu te zovu pederčina ( nemam nameru da vređam, samo takav ti je pol )
pa onda to i budi !

Imaš ud,
al' voliš i da ga primaš.

Ok. ;)

moze muskarac da voli zene al da se oseca ko zena,ne mora da znaci da je gej,tj da ce da promeni pol i bude sa muskarcom:lol::hahaha:
u svakom slucaju sto nisi ovaj deo tagovao
al sta ja znam,nikad necu znati kako se takva osoba oseca,mozda je njemu taj ud ko nama 3 ruka...
PS:kasno prepoznajem trolove:lol:

nista od toga, voli i da prima umesto samo da daje
Sumnjam da je to razlog...:per:
Dosadio mu đoka i sad bi malo da ima koku i sisurine te da nosi minić i štiklijane...
A da se kresne i ne mora da hoće...
Opasniji su oni buzeranti!Zbog njih,brašo,bulju uza zid i pamet u vugla...:hahaha:
(Meni je uvek golicalo maštu da se maskiram u lezbaču i da se umuvam među njih!:mrgreen:)

Sumnjam da je to razlog...:per:
Dosadio mu đoka i sad bi malo da ima koku i sisurine te da nosi minić i štiklijane...
A da se kresne i ne mora da hoće...
Opasniji su oni buzeranti!Zbog njih,brašo,bulju uza zid i pamet u vugla...:hahaha:
(Meni je uvek golicalo maštu da se maskiram u lezbaču i da se umuvam među njih!:mrgreen:)

Ja sam svou đecu otero pod astal da ovo ne čitaju :hahaha:

3305593_o.gif

Meni je tesko zamislivo sta je u glavama tih koji bi hteli da odseku ''to'' ili pak da ga zadrze,ali da se oblace i oblikuju ko zena i kolika hrabrost prvo za zdravlje a posle i za nastavak zivota u sredini u kojoj svi znaju ko si bio,a o daljoj egzistenciji,kako naci posao ''tako nastran'' pogotovo u partijskoj drzavi gde svasta mogu da izmisle da te ne zaposle,a ovde pogotovo imaju sta da isceprkaju i da ne govorimo

E sad polako !

Da li mislite :

Ili mislite :

Kome god je potrebna promena pola, Srbija je idealno mesto za to. Država refundira troškove u celini tako da očas posla možeš da ostaneš bez one stvari, ali ako ti ne daj Bože zatreba neka druga operacija tu ti nema pomoći :lol:

To nije fer play. Kako ja da znam jel prekoputa sedi musko ili zensko?

Da ne bude kao onaj vic..
Lik i likusa zavrsise u stanu,u krevetu. Posle sexa,ustane riba da uzme nesto,a frajer vidi sliku na stocicu neki tip. Pita on nju, a ko ti je ovo. A ona to sam ja pre operacije.
Sto bi rekla moja baba: Boles'

Ne treba menjati pol jer je skupo. :lol:

Neka svako radi šta želi.

Ima i onih ljudi koji imaju nenormalnu potrebu da odseku neki deo svog tela (Body integrity identity disorder) zato što imaju osećaj da taj deo tu ne pripada. Jednostavno je problem u glavi. Nije niko od tih ljudi jednostavno došao na ideju ''E, aj' malo da odsečem ***** da vidim kako mi stoji.'' :roll:

A to što neki ne smatraju tako nešto moralnim...pa, recimo samo da im više smeta taj ''višak'' nego vaše mišljenje. Valjda.

Poslednja izmena:

Back