promena ličnog opisa

TheMaster

Obećava
Poruka
63
da li ste osoba sklona transformacijama ili izgledate isto godinama?
da li je tačno da nezadovoljstvo vodi promenama boje kose, figure, stila pa do estetskih operacija?
gledam neke osobe koje su ali stoprocentno promenile svoj lični opis...
da li se uz to dobija i nov život?

ja sam se menjala.boja kose,tezina,izgled.neki profesori na faksu nisu verovali da je to moj indeks :lol:
menjajuci boju kose htela sam da izvrsim promene u ljubavnom zivotu,da privucem drugacije muskarce :roll:
crte lica su se same menjale promenom nacina zivota.dobila sam na zrelosti.

Ista sam godinama...

Na slici sa 16 izgledam identicno kao i sada - 10 godna kasnije :aha:
Slicno. U 4. osnovne sam prestala da rastem, do tada bila najvisa u razredu. Sa 13 su mislili da imam 17, a sada sa 27 (ako sam u trenerici i vezam rep) opet to misle.
Kratko sam se farbala u tamno smedje, ali me je ta faza bas brzo prosla.
Promene mogu biti korisne ali ne menjaju nista sustinski. Mada, ako moze bolje- sto da ne.
Najvise se vidi razlika, kroz godine, u stilu. Dok si mladji lutas, trazis se. Kasnije se to oformi.

Ja sam menjala boje kose, ali nisam frizuru.
Menjala sam i kilažu, a i menjam dužinu brkova.
Pa ipak, redovno mi govore da sam se balzamovala i ništa se nisam promenila zadnju deceniju.
:zaljubljena::lol:

- - - - - - - - - -

Meni je dosadilo da vodim racuna o frizuri i nekako mi je to klinacki-stojim ispred ogledala i namjestam kosu... ne ide to uz ozbiljnog covjeka. Sada samo zbrijem masinicom.
:zper:

Volim promene kod sebe...boja kose, frizura, stil oblsachenja...jednom sam imala period gde sam ladno nabacila kilograme i sve vreme sam bila potpuno opushtena i srecna,htela sam da vidim kako izgleda biti debeo:zcepanje: ustvari je uzasno dosadno stalno biti ista

ja sam se menjala.boja kose,tezina,izgled.neki profesori na faksu nisu verovali da je to moj indeks :lol:
menjajuci boju kose htela sam da izvrsim promene u ljubavnom zivotu,da privucem drugacije muskarce :roll:
crte lica su se same menjale promenom nacina zivota.dobila sam na zrelosti.

Zar se to moze promenom boje kose?Mislim to da usmeris kojim muskarcima ces biti privlacna.

Jes' da je pitanje za zene ali eto da dam doprinos temi,ja se sisam kod iste frizerke 15 godina...15 godina jednom mesecno sednem u onu stolicu i kazem "isto".
Stil oblacenja mi je isti kao kada sam isao u predskolsko,crte lica i gradja kao kada sam bio u srednjoj skoli.Kao da sam od plastike.

Tema@ u adolescenciji sam furala neki buntovnički stil, farbala se u crno i crveno :lol: i to mi je ok za te godine, nisam se trudila da izgeladm starije kako to obično biva, a nisam nešto posebno isticala ni atribute :lol:
Godinama u nazad, imam drugačiji stil,volim ženstvenost u oblačenju, pa u zavisnosti od prilike to i furam...Kosa plava od 20 do dana današnjeg :cool:
Naravno da volim i farke, baš, baš...Jedino ne nosim trenerke, za potrebe kada bi trenerka bila neophodna-uskačem u helanke.

da li je tačno da nezadovoljstvo vodi promenama boje kose, figure, stila pa do estetskih operacija?

Koliko prekjuce sam oterao u ofsajd drugare povodom tih transformacija, mene su nasli da zajebavaju, mene pocasnog clana lokalnog veca staraca - klinac uleteo na Fejs i dohvatio se moje fotke u profilu, a klinka se napalila da vidi fotku, nemaju pametnijeg posla tokom radnog vremena, one fore kao okacio sam sliku iz puberteta radi obmanjivanja onlajn teta... a lepo se na njoj vidi svaki moj sedi pramen, produhovljeno ozbiljno lice, dostojanstvena poza, s diskretnom notom erotike... ma taze fotka, nema ni tri, cetiri godine otkako sam se slikao, i ne mo's im klipanima dokazati... :ljutko:

Stalno nesto menjam (fizicki)...a volela bih da se zadrzim na jednom. Nekad sam ja neodlucna, pa eksperimentisem, nekad me frizerka zezne...
Pokusala sam da pustim svoju boju kose, i ne mogu. Seda sam odavno, i ne prihvatam ih. A volela bih da mogu...
A stoje mi sve boje kose, pa ne mogu da se odlucim za jednu. Vec onako, po raspolozenju menjam...
Sminku sam skoro skroz izbacila, osecam se bolje nenasminkana.
Verujem da je zelja za drasticnom promenom u mladjim godinama faza, trazenje, radoznalost...a u kasnijim-nezadovoljstvo.
Promene su uvek ili na bolje ili na gore, pa onda je i odgovor da-delimicno i "nov" zivot.

izgledam manje-vise isto od svoje 17te
jedino sam menjala boju kose na svakih nekoliko godina
uz promenu licnog opisa se nov zivot dobija samo u krimi-filmovima, ne u realnom zivotu
u realu se uz promenu izgleda dobija samo promena razpolozenja, u + ili - smeru, zavisno od rezultata promene izgleda :lol:

izgledam isto u smislu da mi je tezina ista od srednje skole, a transformacijama jesam sklona...cesto sam menjala i to drasticno frizuru,boju kose...odeca je isto nesto sto varira iz krajnosti u krajnost, u smislu da jednog dana mogu da obucem suknju i kosulju, stiklice, a sutra da se pojavim u pocepanim farmerkama i koznoj jakni, sve zavisi od raspolozenja i prilike
estetskm operacijama se nisam podvrgavala niti cu, ne ide to uz mene nikako
a sto se tice uticaja na zivot...ne, ne dobija se novi zivot, ali moze da utice na to kako te drugi dozivljavaju

Zar se to moze promenom boje kose?Mislim to da usmeris kojim muskarcima ces biti privlacna.

Jes' da je pitanje za zene ali eto da dam doprinos temi,ja se sisam kod iste frizerke 15 godina...15 godina jednom mesecno sednem u onu stolicu i kazem "isto".
Stil oblacenja mi je isti kao kada sam isao u predskolsko,crte lica i gradja kao kada sam bio u srednjoj skoli.Kao da sam od plastike.
sasvim je drugacija kategorija onih koji su sa plavusama i onih sa crnkama.nije to samo mit.

Back