ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Pa kakve veze ima spavanje? I danju i nocu zelim svez vazduh, kao i oni. Ko gde spava nije tema.
Азими Аљети?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakve veze ima spavanje? I danju i nocu zelim svez vazduh, kao i oni. Ko gde spava nije tema.
Aha, naocito Azimi.Азими Аљети?
Aha, naocito Azimi.
Nego ako imas formulu za one vazdusne stubove ne budi lenj, napisi kako glasi da znam kako da se vladam.![]()
...kod mene je stalno otvoreno, i danju i nocu bez obzira sto grejem na struju sta cu ne mogu da se ugusim...i to sirom vrata od terase nocu, a danju
prozori na kip...
Jednom ja ustanem u pola sest ujutro, bio januar, napolju bilo negde -26 c. Secam se te zime 2012. god. kad su bili oni mrazevi, i vozio sobni trenazer sat vremena. Odem posle toga, istusiram se, otvorim sirom prozor na sobi da je proluftiram i pokrijem se sa 3 cebeta i tako zaspim na - 26 c. Udje keva usobu i pocne da mi jebbe sve po spisku i da mi govori da sam lud. Nije mogla da veruje da hrcem ko medjed a u sobi ko u Sibiru.
promaja ne postoji.
Kazu da u francuskom jeziku ne postoji rec za promaju. U nemackom postoji, ali samo kao nekaa pojava, ne kao i boljka![]()
Pa ono " ubila me promaja".ni kod nas nije boljka, vec uzrocnik iste![]()
Ko kaze da nema promaje......ne zna sta prica. Kako strujanje hladnog vazduha preko coveka koji je npr. znojav......kako to da ne ostavi posledice!!!
Ko kaze da nema promaje......ne zna sta prica. Kako strujanje hladnog vazduha preko coveka koji je npr. znojav......kako to da ne ostavi posledice!!!