Promaja.....bol?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...kod mene je stalno otvoreno, i danju i nocu bez obzira sto grejem na struju sta cu ne mogu da se ugusim...i to sirom vrata od terase nocu, a danju
prozori na kip...

Jednom ja ustanem u pola sest ujutro, bio januar, napolju bilo negde -26 c. Secam se te zime 2012. god. kad su bili oni mrazevi, i vozio sobni trenazer sat vremena. Odem posle toga, istusiram se, otvorim sirom prozor na sobi da je proluftiram i pokrijem se sa 3 cebeta i tako zaspim na - 26 c. Udje keva usobu i pocne da mi jebbe sve po spisku i da mi govori da sam lud. Nije mogla da veruje da hrcem ko medjed a u sobi ko u Sibiru.

Jednom ja ustanem u pola sest ujutro, bio januar, napolju bilo negde -26 c. Secam se te zime 2012. god. kad su bili oni mrazevi, i vozio sobni trenazer sat vremena. Odem posle toga, istusiram se, otvorim sirom prozor na sobi da je proluftiram i pokrijem se sa 3 cebeta i tako zaspim na - 26 c. Udje keva usobu i pocne da mi jebbe sve po spisku i da mi govori da sam lud. Nije mogla da veruje da hrcem ko medjed a u sobi ko u Sibiru.

...pa kad se dobro pokrijes nema potrebe da je u sobi toplo...a mogu da zamislim mamu koja sizi da se ne razbolis, mi mame smo posebna sorta :lol:

Ko kaze da nema promaje......ne zna sta prica. Kako strujanje hladnog vazduha preko coveka koji je npr. znojav......kako to da ne ostavi posledice!!!

Ja promaju dozivljavam samo ako recimo sedim u autu ( al to bilo odavno, sada svuda jel erkondishn), prozor s desne strane do pola otvoren, napolju 40 stepeni i neki me
mlaz vazduha 10 sati bije u jedan deo vrata i onda me to jednu noc kao boli. Ali kazem, to je bilo nekada, danas to vise ne postoji jer i ne otvaram prozor u autu.

Back