KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.779
"Braco"......pomagajte !!! Radio sam nesto na poslu i probije me promaja. Imam pulsirajuci bol iza desnog uveta na svakih 10 sekundi. Sta da pijem.....'oce li ovo da prodje samo od sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Braco"......pomagajte !!! Radio sam nesto na poslu i probije me promaja. Imam pulsirajuci bol iza desnog uveta na svakih 10 sekundi. Sta da pijem.....'oce li ovo da prodje samo od sebe?
Mene upravo žiga ali iza levog uveta , koščati deo u visini resice.
Nije nepodnošljiv bol, dešavalo se i pre i prođe samo od sebe...
Nego, da nije tebi upala uva ? boli li te na dodir ?
Ne postoji , ali efekat tog strujanja postoji , a za medicinu ne postoji jer ne zna kako da spreči promaju !Promaja kao medicinski termin ne postoji,strujanja vazduha da, bilo da se radi o klimi ili izloženosti vetru.Ali praktično kada se čovek nalazi na dužoj izloženosti pomenutim uslovima, može doći do naglog rashlađivanja tela i stvaranja upala.
ja to resim brufenom
letos sam bila pametna i na vrucincini napravila promaju u stanu i kad me opalila,em sam se ukocila,em sam dobila temperaturu
nisam znala da promaja to moze da uradi,al eto,saznala sam tada
- - - - - - - - - -
i to groznica sa visokom temp koja je trajala dan jedan
ukocenost malo duze
pa vi sedite znojavi na promaji ceo dan...eto
..jesi grejao so?
Ma uperio sam fen u uvo ....sagoreh kozu.....ali jos uvek boli. Ne moze so biti konstantno vruca kao fen koji duva. Pffff.....kako sad da se obrijem sutra za pos'o! Ima da me prozukne ona 'ladna voda!
Promaja je provetravanje, sama je rec nastala ( u srpskom) tako sto se u Srbalja prvo provetravanje i otvaranje prozora dogadjalo u mesecu maju.
Provetravanje - maj mesec
Ja ne bih mogla da zivim, narocito ne da spavam u sobi u kojoj nema vazduha.
Zato se po Srbiji skoro pa gusim.
Niko se od promaje nije prehladio ili razboleo.
Klima uredjaji su druga prica, ali to nije i promaja.
Promaja je provetravanje, sama je rec nastala ( u srpskom) tako sto se u Srbalja prvo provetravanje i otvaranje prozora dogadjalo u mesecu maju.
Provetravanje - maj mesec
Ja ne bih mogla da zivim, narocito ne da spavam u sobi u kojoj nema vazduha.
Zato se po Srbiji skoro pa gusim.
Niko se od promaje nije prehladio ili razboleo.
Klima uredjaji su druga prica, ali to nije i promaja.
A jel? Ali moja pCeta vole bas taj cug, a i jaТи кад лупиш једва останеш жива. Промаја је стуб ваздуха друге температуре у односу на температуру у просторији којој је прилагођена температура тела. И кад те опали знојавог схватићеш да постоји. И много је боље широм отворити прозоре него да негде вуче цуг, тај цуг је уствари најопаснији.
A jel? Ali moja pCeta vole bas taj cug, a i ja![]()
Па није ваљда да спаваш са псима брее?