prokuplje

• Začetnik teme Začetnik teme jelena1977kku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao.Slazem se sa tobom ali mislim da je to problem i sa devojkama,neznam dali su suvise mlade pa neznaju sta to znaci ili se jednostavno foliraju, kao sto vidis pun je grad srednjoskolaca. A sto se mene tice zavisi od raspolozenja i kao sto si sama rekla dali mi se svidja devojka ili je to cisto ubijanje dosade tek da se nesto desi.A i da nezaboravim pogled je nesto najbolje i najseksipilnije bar za mene.Sta te privlaci na prvi pogled kod muskarca?Asta odbija?Pozdrav.

Cao.Pa da grad je pun srednjoskolaca.A cini mi se da je neka oskudacija sa muskarcima,mislim onim pravim.Sta me privlaci?Au tesko pitanje.Nije mi presudno uopste kako neko izgleda,pa da sad imam neki odredjeni tip muskarca.Bitan mi je jako pogled,osmeh,I ruke.U to prvo gledam.jel ako vidim da ima nedaj boze nokat dug,ili onaj prsten pecatnjak to mi sve o osobi govori.I maniri.Mora da bude gospodin,al da mu to nije nauceno i uvezbano,nego prirodno.Pa jos ako je recit divota .To se samo da primetiti.I mora da postoji nekakva hemija.Desilo mi se da sam bila zaljubljena ko luda u jednog decka,koji je bas bio prototip muskarca koji mi se ne svidja,ali eto hemija.Nekako me odbijaju ovi frajeri sto vise po teretanama,nemam protiv nista,al kad se jos utegnu u tesne majce to mi je grozno iako se taj neko po svim merilima tretira kao zgodan.A sta je sa tobom,sta te odbija kod devojaka,ne samo u izgledu nego i u ponasanju?CAO pisi.

cao.Pisao sam ovih dana nego nesto nije funkcijonisalo zato kasnim sa odgovorom.Znam grad je pun SABANA.Bas mi je zao vas devojke sto nemozete da nadjete pravog tipa,ali devedeset posto devojaka se pali na takve tipove muskarca jos ako ima auto procenat jos raste nazalost.Za pohvalu je ako ti spadas u onu grupu redjih devojki.A o sebi mogu da ti kazem da sam suprotnost od takvih tipova sa uskim majcama i nakitom fuj.Obicno nosim farmerice i duks,mislim i devojke da su najprivlacnije u takoj sporckoj varijanti naravno zavisno od situacije ne uvek.A i da nezaboravim u sredu sam dobio pare na kladionici.CAO

Zdravo.A zasto me ti nista ne pitas,imam osecaj da samo ja tebe ispitujem?ja sam pricalica i inace.Da katastrofa od grada sto se muskaraca tice,hvala bogu da neko to i prizna.Posle sto godina sam u petak izasla u Kastelo i uzas.Svi se separatisali muski sa muskima ,devojke coporativno sa drugaricama i nista,ama ni od druzennja,kakvo crno muvanje o tome da i ne govorimo.A devojke u sportskoj varijanti?Pa ok je,ne volim ni ja da sam po ceo dan na stiklama.Samo ponekad.Ipak mora se priznati muski svet se za takkvim doteranim ,skockanim, devojkama okrece,sto je i normalno.Za pohvalu je tvoj nacin razmisljanja.Ma to da li ima auto i kakav nije bitan,PA u Prokuplju do svakog odredista mozes zacas da stignes pesaka.E jel si se zaljubio nekad bas onako blesavo da ne znas sta ces sa sobom i kako si to prevazisao?Jel ti nisam dosadna?pozdrav

Cao.E nemoj da preterujes dosadna,zar bih ti pisao da mislim da si dosadna ili nisi ok. A to sto si pricljiva to je uobicajeno za devojke bio bi problem da je drugacije,meni makar odgovara kada devojka vise prica jer ja nisam bas pricljiv,vise volim da slusam nekoga kada prica.Zasto ja tebe nista ne pitam?Neznam.Mozda je razlog sto neocekujem neki iskren odgovor sto je i normalno ne to sto ti tako zelis vec zbog vremena i mesta gde se nalazimo nadam se da me razumes.Dali si bila jos negde u petak osim u Kastelo?I ja sam izlazio ali nisam bio u Kastelo,bio sam kada se otvorio nekoliko puta i bili je devedeset posto muskaraca sto mi nije odgovaralo. Dali sam se zaljubio nekad?Jesam.Ali tada nisam to znao a sada je kasno.A i vreme leci sve.Moja greska,ali kozna zasto je to dobro.A ti?Nikada nisam ovolko pisao neznam stamije nelici na mene veruj mi a jos ozbiljan cudno.Kazi bili koji dobar sajt naravno da se tebi dopada?pozdrav.

Cao,Uh mrtva sam bolesna,ni za sta nisam.Kazes vreme leci sve u ljubavi.Daj da te poslusam,a koliko treba da protekne vremena?Ma da nesto bas valja trajalo bi vecno,ovako kad oukne znaci da nije u redu.Uh ja kad se zaljubim to je katastrofa.Volim volim pa kad to pukne nisam u normali.Ali sve se da izleciti.A kakav sajt da ti dam,o cemu,sta te zanima.Ja obicno na Googlu napisem ime nekog grada,Evropskog ili svetskog i onda razgledam sve sta me zanima.Kad mi ovako nije dostupno bar slike da gledam ,pa mozda i odem nekada.Jel izlazis veceras?. Pozdrav

Cao.Sada sam tek video da si pisala,malo si kasnila sa odgovorom, a i ja,inace izlazio sam za vikend i nista narocito kao i obicno za ovaj grad.Ti dali si izlazila i ako jesi kako je bilo?Kazes da si bolesna,sta ti je?A sto se tice sajtova sve jedno kazi neki dobar grad po tvom misljenju.Pozdrav i brzo oporavak.

Cao,nisam bila u Prokuplju zato me nema dugo.Sta se radi.Ako te zanimaju gradovi nadji preko nekog pretrazivaca Sve o Parizu ili Moskvi.super je.I fino je ako te nasa zemlja zanima ovo na krstarici :"gradovi",Samo ga nigde nema nas grad,sto se neko ne seti pa da napravi prezentaciju naseg lepo-ruznog gradica.Sinoc je bas bilo lepo u gradu.Bila sam naravno u Galeriji a gde bi drugde.Pozdrav

Cao.Samo skitas blago tebi.Izlazio sam i ja za vikend, a u subotuo sam bio u Galeriju ali na kratko nije bilo mesta,ali i za to kratko vreme mozda smo se sreli i videli.

Cao,E nesto sam se ubedacila ovih dana pa sam sva nekako nikakva.Ovaj nas grad je u jesen super,nesto mi se cini da su poceli i stariji malo da izlaze,nema vise toliko dece,samo u KISS-u.Bila sam u Kursumliji,i bas su im super kafici.U Stvari meni je Kursumlija od uvek super mesto.LJudi su ok,svi veseljaci,vole da popiju,to im je jedno od vecih zadovoljstava u zivotu.Opustenija je atmosfera po kaficima,pa cak su im i oni bircuzi od kafana simpaticni nekako.Ovde u Prokuplju svako vodi svoju politiku,niti muskarci prilaze devojkama,niti se ko druzi>Svi se separatisu,zakmete se za stolom i to je to.KO da su zainat i tek onako izasli,pa jel nije.Pozdrav

Mislim da ne bi trebalo to da radis?Ima toliko lepih stvari u zivotu koje nisi prozivela i uskraqtices sebi to zadovoljstvo!Pomisli na prijatelje koji te vole zamisli koliko ce ono da budu tuzni!Koji je razlog da doneses tu odluku ako hoces da mi kaazes mozda mogu da ti pomognem! :)

Back