prokuplje

• Začetnik teme Začetnik teme jelena1977kku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zdravo,hajde malo da pricamo o PK.sve bi tu moglo da se promeni na bolje,ali ljudi nikako da se aktiviraju,svi o tome samo pricaju.i onda na kraju svi,pa i ja odem u''s'' ili galeriju.mozda je to vise niko nema snage da se bori za nesto bolje,nego sve je po sistemu''tu si gde si''valjda i to sto nam je privreda u Prokuplju propala ima nekakav uticaj.pa svi misle''kad bar ne mogu da priustim sebi neki provod idem u''s ili galeriju i slicno''.nervira me to sto je ovde devojka od 25 pa navise bukvalno stara,i nema sta da trazi u gradu.a ljudi od 40-ak fodina ,ja neznam kuda oni izlaze,nikuda verovatno.za njih samo kafane postoje.a sada jel moze jedno pitanje? da li imas neke planove za ovo leto? sve najlepse

Cao. Ovako rano odavno nisam ustao i jos seo za kompjuter da radim.Ali stvarno neznam sta da ti kazem kako bih mogli ti po tvom misljenju stariji tipovi da se pokrenu u ovome gradu to jednostavno moraju sami da urade.A devojke od 25 i vise god.same se po mom misljenju tako ponasaju kao da su zene od 40god. i mislim da mi muskarci uopste nismo krivi za to.Gledano sa moje strane kada traba da izadju uvek krenu od onog starog stacu u grad nema nista ikad izadju sedne se u bastu popije pice i ide se kuci.Neznam to je moje misljenje ,neznam koliko se slazes sa tim.A sto se tice letovanja icicu sigurno samo neznam dali cu dobiti vize.

zdravo.slazem se sa tobom o svemu sto si rekao,ali su takvi i muskarci i devojke.ne znam gde cu da idem na letovanje ali negde moram.ide mi se na planinu,nikada nisam bila leti,i to sama ocu da idem,da mogu da radim sta hocu.opisi mi jedan tvoj prosecan dan ,ako moze,ne trazim detalje.

Cao.Moj dan ukratko stvarno neznam kako da ga opisem kada je isti u zadnjih nekoliko godina svaki dan male su tu razlike.Jutarnja kafica i to obavezno turska sa time pocinjem dan,zatim izadjem do grad prosetam svratim opet na kaficu u nekom od kafica odem do kuce dosadjujem se kasnije opet izadjem i tako skoro svaki dan.Dobro nekad nesto i radim nisa bas tolika lenstinja. A tvoj dan kako izgleda :?: POZDRAV.

cao.ustajem mnogo rano zato sto ne volim da spavam.pa onda sredim kucu posto sama zivim uglavnom.posle ucim ,idem kod drugarica ili one dodju kod mene,idem u grad obicno predvece,moj standardni decko dodje kod mene i tako.nista zanimljivo.ponekad odem u nis ili u selo.volela bih da ne zivim sama,da imam sa kime da pricam.volela bih da se zaposlim ali mi roditelji ne daju jer,cu kao posle da zapostavim fakultet.nije ovo dinamican grad,pa i ja tako sve polako.jel ti se dopadaju kafici i nacin izlaska ovde?sta mislis o musko-zenskim prijateljstvima,da li to moze da bude pravo prijateljstvo?koje osobine te nerviraju kod devojaka?pozdrav

cao.ustajem mnogo rano zato sto ne volim da spavam.pa onda sredim kucu posto sama zivim uglavnom.posle ucim ,idem kod drugarica ili one dodju kod mene,idem u grad obicno predvece,moj standardni decko dodje kod mene i tako.nista zanimljivo.ponekad odem u nis ili u selo.volela bih da ne zivim sama,da imam sa kime da pricam.volela bih da se zaposlim ali mi roditelji ne daju jer,cu kao posle da zapostavim fakultet.nije ovo dinamican grad,pa i ja tako sve polako.jel ti se dopadaju kafici i nacin izlaska ovde?sta mislis o musko-zenskim prijateljstvima,da li to moze da bude pravo prijateljstvo?koje osobine te nerviraju kod devojaka?pozdrav

cao.ja ustajem rano,ne volim da spavam,sredim kucu pa ucim ,posle idem kod drugarica ili one dodju kod mene ,pa moj standardni decko dodje kod mene ili izadjemo,svaki dan slicno.ponekad odem u nis.sta moslis o musko-zenskim prijateljstvima?koje te osobine kod devojaka nerviraju?pozdrav

Zdravo. Sta ima novo :?: A sto se tice tvog dan i nije tako lose organizovan bas mislim da je ok.Malo provodis vreme sa drugaricama sa deckom a imas vreme da izadjes i naravno za ucenje dan bas ispunjen.A prijateljstvo izmedju muskarca i devojke mislim da nemoze sigurno, neznam drugi tvrde da moze ja neverujem.Kod devojke me nervira foliranje.A TVOJE MISLJENJE :?: I kakav ti se tip muskarca svidja :?:Veliki pozdrav

zdravo.svidja mi se muskarac u koga bih bila smrtno zaljubljena.vazno mi je da ga ja volim,bitno je da me privlaci,da je osecajan,da hoce da se svadja sa mnom,da je malo optimista posto ja cesto nisam.ali je najvaznije da ga volim pa moze da nema ni ruke ni noge.zasto smatras da musko-zenska prijateljstva nisu moguca?Da li volis neki sport?Sta radis kada si tuzan?Da li postoji osoba u koju imas 100 posto poverenje da mozes sve da joj kazes?pozdrav.

Cao.prvo da ti odgovorim na pitanje sta radim kada sam tuzan ali to je veoma tesko jer stvarno neznam kada sam bio zadnji put da kazem tuzan jer stvarno se trudim da uvek budev pozitivno raspolozen i da tako delujem na druge.Sport prosto obozavam sve gledam sto ima na tv.u slobodno vreme obicno igram basket.Neznam za sada nepostoji osobu kojoj bih mogao sve da kazem ali nadam se da cu je naci.U koju si osnovnu skolu isla ja sam u TATKOVU.SREDNJU NISAM ISO U PK.Cisto dali se znamo.

zdravo.nisam isla u Prokuplju u osnovnu skolu,a isla sam u gimnaziji.Blago tebi kada si uvek lepo raspolozen.Ja cesto u poslednje vreme menjam raspolozenje.Koji ti se deo grada najvise svidja?Koji grad bih voleo da posetis,da mozes da biras?Koje si godiste otprilike,ne moras tacnu godinu da kazes?pozdrav.

Cao.Sta se radi na ovoj vrucini?Kako ide ucenje?Deo grada koji mi se dopada je svakako Hisar za sve je dobar opustanje,setanje, rekpeacija stvarno je ok.Mada mislim da moze biti mnogo bolji kada bi mi dali da ga ja sredim izgledao bih drugacije i lepse,mozda kao RIJO i nije lose zar ne idealan grad za provod .A u vezi godista vec sam ti pisao i nema razloga da lazem zar ne? Koje je tvoje misljenje o gradu u ovim vrucum danima? 8) POZDRAV

zdravo.ja sada ne ucim,malo pravim pauzu,idem u selo cesto.svidja mi se Prokuplje leti,samo sto nemam vodu.Bazen je ok,samo ja slabo plivam.Naucila sam pre 3 godine.Hisar je lep ali bi mogao malo da se sredi,da neko pokosi onu travu,da se malo onaj Savicevac sredi.Ti bas volis PK,svaka ti cast.E,a koje novine citas?pozdrav

Nije da nesto preterano volim ovaj grad ali iz ove koze se nemoze pobeci gledam samo vedrije nego ostali.Zavisi u kojem delu grada zivis ja vodu uvek ali uvek imam.Novine kada citam to je uglavnom blic.Pisi sta te nervira a sta najvise volis da radis?U vezi ljubavi,drugarstva itd.CAO do citanja.

zdravo.nisam bila u Prokuplju,zato se nisam javljala.E sada sta volim u ljubavi i drugarstvu,to zavisi od osobe.Ne volim kada se neko pravi preterano dobar,posten,kad ja znam da nisu ljudi tako idealni.Ne volim preterano ugladjene ljude.Volim neke osobe bez posebnog razloga,iako imaju mnogo mana.Ne zelim da sam non stop okruzena ljudima,samo sa pravim prijateljima,mada ja nemam jednog prijatelja za sve ,vec neko sluzi za ovo neko za ono i tako. Ne volim preterano da izlazim.A ti sta te u drugarstvu nervira?pozdrav.jel ides negde letos i gde ako ides?

cao.Zasto nevolis da izlazis u grad,nije valjda da te smara ili smatras da si starija za ovaj grad ako si uopste godiste koje si vec napisala?Imam stvarno dobra dva drugara kojima je smaranje da izlaze po mom misljenju uopste nemaju avanturisticki zivot,mada oni smatraju da ja imam suvise energije i daje nekoristim na pravi nacin.Zato sa njima izlazim preko dana ili pridvece njima je tada lepse.Sto se tice letovanja jos neznam.A ti dali ides na planinu kao sto si pisala ili si se predomislila? Ja sam prosle godine bio na Kopaoniku i stvarno je bilo fantasticno i razmisljam da ponovo odem.

zdravo.evo ustala sam rano da ucim.nadam se da cu da idem na Zlatibor,nemam pojma kada,ocu nekad u zivotu da odem sama negde.blago tebi sa tolikom pozitivnom energijom,odakle ti?volim ja da izlazim ali po nekada mi tako dodje pa mi se ne mrda iz kuce.Koju muziku slusas?Ja sve,samo da mi se pesma svidja.Jel citas knjige?Ja dugo nisam nista citala,pa sam skoro pocela,i bas je super,bolje nego novine,ionako sve isto pisu.Danas cu da se ofarbam,da se malo promenim?

Dobro jutro.Ti bas poranila sa ucenjem dali si probala da ucis do 4-5h.meni je bar tako bilo lakse a ujutru sam voleo da spavam.Knjige volim da citam mada sam sada to malo zapostavijo zadnje sto sam procitao je Gospodar prstenova i stvarno su dobre ako volis takve knjige procitaj neces se kajati super je.Koje knjige ti volis da citas?.Cuo sam da je zlatibor fantastican leti ako odes pisi kako si se provela ali nemoj sama da ides bolje je sa nekim da odes cisto radi dosade .U koju boju se farbas a koju imas sada?Odoh da popijem prvu jutarnju kafu.POZDRAV.

Back