PROKLETSTVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Toxic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Toxic

Zainteresovan član
Poruka
228
LJUDI JESAM LI JA PROKLET? STA JE OVO? KLADIM SE VEC GODINAMA ALI OVO MI SE NIKAD NIJE DESILO, A NADAM SE DA SE NECE VISE NIKAD DESITI!
VEC EVO VECERAS DVADESET CETVRTI TIKET ZA REDOM DA OMASIM 1(JEDNU!!!!!!!!) UTAKMICU ZA MESEC DANA. AKO ODIGRAM SISTEM DA MASIM JEDNU, JA OMASIM DVE,A AKO NE ODIGRAM SISTEM ONDA SAMO JEDNA. PA LJUDI ZATVORIO BIH VEC POLA KLADIONICA DA SAM DOBIO SAMO TRCINU TIKETA.NE ZNAM STA DA KAZEM, DA NIJE SINGLOVA NE BIH JA VIDEO PARE. POCINJEM DA LUDIM, SVE CESCE MISLIM DA JE TO ZAVERA PROTIV MENE, KOJU VODE SVE KLADIONICE! POSTAJE OZBILJNO! ZAVRSICU U BOLNICI, ILI JA ILI NEKO DRUGI, AKO SE OVAKO NASTAVI. EEEEEEEEEEEEEEEEEJ 24 TIKETA ZA REDOM PO JEDNA!!!!!
ZANIMA ME DA LI SE OVO JOS NEKOM DESAVA?????????????????

Sucur:
Ja sam prije nekih godinu i po imao slicnu seriju padanja na jednom paru, a sada sam u seriji padanja na prvom paru, uvijek mi bude neki par koji se igra ranije i naravno 99% padnem na njemu, mada sad sam manje-vise prestao da se kladim 1 tiket u sedam dana ili 2 sedmice, dok sam prije znao svaki dan da se kladim.

NIJE TI LOSE TO SA PRESTANKOM KLADJENJA ILI KLADJENJA U MANJEM OBIMU.
ALI NE MOGU,PROSTO NE MOGU...

NEMAM NAMERU.VUKAO SAM SE PO TIM KLADIONICARSKIM SAJTOVIMA,I SAMO BUDE JOS GORE-JA MISLIM JEDNO A ONDA KAD VIDIM NA FORUMU NEKI PREDLOG,DOJAVU,INSAJDER I SL PROMENIM MISLJENJE.BEZ UVREDE,ALI TI SAJTOVI SU SRANJE(MENI).MADA ISTINA KADA SAM IH PRATIO NISAM MASIO PO JEDNU UTAKMICU NEGO VISE.BAR ME NIJE DOVODILO U OVAKVO LUDILO!:)

ja sam zbog toga prestao da se kladim. Na evropskom prvenstvu u belgiji kad je belgija (kao domacin i kao tim kome je pobeda bila neophodna za dalje)a turska kao prvi put ucesnik prezadovoljna sto je uopste i usla na prvenstvo) izgubila od turske i bas taj rezultat mi je bio neophodan, a to je samo prelilo casu posto sam imao i pre takvih iskustava. Najgore je bilo kad je sevcenko promasio penal u 90-minutu i umesto pobede dobih remi a samo mi je to jos falilo.
Znaci takvih situacija ima 1000000(milion) i nema osobe koja nije to osetila da samo jedan rezultat omane i zato moj savet.
Mani sekladionice i "stekaj" lovu umesto da je bacas. :)

ma manite se corava posla od kladionica nema 'leba moj drug se kao prava patriota kladio na partizan kada je usao u ligu prvaka i igrao protiv porta i naravno popushio,i ja i ako partizanovac kladio se na porto!ono kao porto povede a moj drug neee a ja isto neee a u stvari trljam ruke ispod stola,mada mi nije to pomoglo posto sam popusio na drugim parovima...
zaj.ebi kladiionice

Ekiman:
ma manite se corava posla od kladionica nema 'leba moj drug se kao prava patriota kladio na partizan kada je usao u ligu prvaka i igrao protiv porta i naravno popushio,i ja i ako partizanovac kladio se na porto!ono kao porto povede a moj drug neee a ja isto neee a u stvari trljam ruke ispod stola,mada mi nije to pomoglo posto sam popusio na drugim parovima...
zaj.ebi kladiionice

Mnogo nešto pušiš... nego ozbiljno NEMA vajda od kladionicu, Uvek sam pucao na jednu utakmicu i to za velike sume, pogađao X, pucao na sigurice... prekinuo sam sas aktivnim klađenjem (non-stop) pre dve nedelje i... vidi čuda uštedeo 1200 kinte... zato ono što bi dali za kladionicu, pa makar i 50 kinte... NE DAVAJ TE !!! A onaj koji ne zna šta će s pare, njemu i ne treba kladionica... :)

Toxic...zasto rpavis budalu od sebe.Ja sam pre igrao.Ponekad samo da ubijem vreme,ne svaki dan kao ludaci sto igraju. I tako kako sam ja samo ponekad igrao...nije islo.A ja posto znam da budem jako zivcan i ne volim da gubim,a posebno ne volim da gubim pare. Ja sam se vise zajebavao...kladio sam se cak i na Evroviziju,hehehe!
I onda sastavim tiket...pazljivo...sa kvotama ne vecim od 1,4 po paru.I to stavim 5-6 parova,pazljivo probranih.Sto znaci ne igram Reala,Barsu,Milana,Intera...i te jake klubove koji redovno prodaju...
Nego neke klasicne domace ekipe srednjeg ranga koje igraju kuci protic ekipa iz dodjeg dela tabele.
Secam se da sam igrao AZ Alkmar...koje je redom gazio,kao i sada. I jos ponekoga...I cini mi se da sam pao na Salke kod kuce protiv nekih pacera.A jurili su titulu,egal sa Bajernom. Kvota 1.3!
Male su to pare bile 400-500 dinara dobitka! I tada sam rekao da necu iz principa da igram.Dabogda crko ako odigram. tako da evo vec 6-7 meseci ne igram uopste,a necu ni nadalje. Cak ni kao zayebanciju i kad mi je uzasno dosadno.
I stavrno ne znam kako ljudi igraju pored ovolikih namestanja.Ne znam kako nije sramota gazdu finskog Alijansija. Lik jedan koji igra u Tampere Utd. mi ja vi da ih je kupio kinez i da sve namestaju.Toje bilo pre 2 meseca. I oni sve namestaju iako su ih svi skinuli sa lista.Svaka utakmica 1-2,2-1 ili 7+...ali svaka utakmica u poslednja dva meseca.Kako ih nije sramota.
Evo u Brazilu ...uhvacen sudija koji je namestio 11 utakmica.A brazilci sve...2-1,1-2 ili 7+ i to po 2-3 susreta za kolo.I sad to neko treba da igra i da se nervira, puca kintu...NEMA SANSE!

Back