Prokletstvo!!!

http://www.audreyhepburnlibrary.com/50s/images/coronet1-55.jpg

audrey_hepburn.jpg

:)

ahahahahaha. divno je sto se u slucaju lepotica uvek mnogo njih obraduje kako su ostarile...
meni je sibil separd prelepa i dan danas... izmedju ostalog i zato sto se vidi da ima duha i da ima moazga.
misel mi je takodje lepa.

katlin tarner je pogresila kad se botoksirala. *je bi ga*.
a odri hepbern mi se nikada, ali nikada nije dopadala. deluje mi kao hladna kucka.

Po meni tri najbolja primera:

8_4559.jpg

Prvi par odozgo-Djana Rig "original"Ms.Peel...jedna od sex ikona 60-tih,drugi red Kel Mekgilis(Tom Kruzova riba iz Top Gana i keva onog malog Amisha iz Svedoka) i tretji red Brizit Bardo.Mislim da to nije neko prokletstvo nego jedina zivotna pravda-svi ma koliko lepi bili(ili smatrani lepima) stare,poruzne i onda umru.Meni ove recimo nikad nisu bile ne znam kako lepe kako su svojevremeno smatrane s tim da prve dve nisu toliko loshe glumice a Brizit Bardo pojma nije imala da glumi.Zenama jeste donekle gore..ali to mu dodje valjda pod teret toga shto su lepshi pol.Mushkarci isto propadaju ali zbog ovog pre propadanje se cheshtje ne vidi tako drastichno...a i genetika bla bla itd.

:lol::lol::lol:

Karlito is my friend. Sorry m8. Ali znao sam baš takvu jednu, bila sex bomba i svi je živi saletali. Posle dođoh do nekih Adolfovih slika gde sam brisao brkove da bih se setio na koga mi liči i... eureka :lol:

Back