Prokleto zensko

Ja nemam ogledalo!
Impulsivno se oblacim!
Uvek tacno znam sta uz sta ide.

Kad omasim kombinaciju, osecam se nekako bezveze!

Kad kupujem garderobu, nikad ne razmisljam uz sta bih nesto nosila. Samo kupim sta mi se svidja..
I nekako uvek imam uz sta da ga obucem.
:)

Sminkanje...hm...
Senke ne stavljam, a za ostalo (puder, rumenilo, sjaj, maskara +kreon ili ajlajner za uvece) mi treba 5 minuta!
:)

Nikad nisam imala previse slobodnog vremena, pa sam naucila da sve pripreme obavljam na brzaka.

I jos, lakiram nokte pred posao!! Dok se susi, obicno citam vesti na internetu! Ili mailove, Ili kucam nesto...

i ja vise volim da lakiram nokte nego da stavljam gel i ostala izlivanja.
Mislim, u stvari, prakticnije jeste kad imas uradjnene nokte, traju tri nedelje pa korekcija, ali ja sam se opredelila za prirodne upravo zbog one dosadne koreckije....blah

ja bas volim da vodim racuna o svom izgledu, na posao idem nasminkana, kod drugarice nasminkana, da ne pricamo o tome kad izlazim...obozavam da kupujem razne krpice i to posebno obracam paznju na nove trendove...ali i meni se veoma cesto desava da se osecam odvratno, budem sama sebi fuj...e tad ja lepo odem do frizera, isfeniram se i vec se osecam preporodjeno i lepo :D a sto se tice sminkanja ako mi ne ispadne kako sam zamisljala, ja sve skidam i mazem se ispocetka :D

Izgled mi zavisi od raspoloženja. A kada se zeznem dok se šminkam prvo skinem, pa ponovo, a ako neće ni drugi put, onda sve poskidam i idem bez šminke. Ako neće, onda neće. To je jednostavno tako.

Otvaram ormar i pomislim, naravno, nemam sta sad da obucem! uzas, namam sta da nosim gola sam i bosa...strasno...
hocu da se nasminkam da bas izgledam dobro, i ne ide mi, evo upropastila sam sve senkom koju nisam stavila dobro...kao ni maskaru..
zasto kad hocemo da dobro izgledamo, kao za inat nesto ne da i evo izgledam sada kao retard neki kad se pogledam u ogledalo...:( ocajna sam

Hm...mislim da je to onaj prokleti Marfi sve zamesio. Kad detaljno isplaniraš nešto, ima da se izjalovi ili pokvari...pa to ti je. Ja sam poslednjih par dana prosula sve što mi je došlo pod ruke....kafu, mleko, koka-kolu, čak i voćni jogurt. A prekjuče mi je u sred restorana zveknula viljuška o pod sa sve onog zvučnog "Boing!". I naravno, svi se okrenuše da vide šta je to puklo....:dash:

Back