Proklete prepreke

Za mene je jedina prepreka vezana za trenutni status decka.
Ako ima devojku za mene je zabranjena zona.
Nikada se ne bih petljala u tudju vezu jer ne bih zelela da se neko petlja u moju ( samo nek proba!)
Ne volim kada se ljudi svesno petljaju sa ljudima za koje znaju da su u vezi il ne daj boze, za ove malo starije, u braku...

Ja sam rešila da više NIKAD neću imati posla sa zauzetima, jer je mnogo stresno i nefer. Kao što reče, ne bih volila da se neko petlja u moju vezu.

Ali zbog proteklog ne žalim. Da nisam pravila pizdarije u četvrtoj godini, nikad ne bi razvoj događaja bio takav da sam sad s ovim dečkom.

:heart:

Bila jednom jedna prepreka...veca razlika u godinama.Za te moje godine koje sam tada imala to je bila veca razlika.
Trajalo neko vreme,ali ta prepreka je postajala sve veca i veca...onda je prekinuto sve....a ostalo je istorija.
Prepreke u ljubavi su cesto jako dobre.
Nekad,ako ih dobro razmotrimo i razmislimo zasto su one uopste ''tu'' i sta nam porucuju mozemo se na vreme povuci i shvatiti da su te prepreke zapravo neki znaci.jer ponekad se ne treba boriti po svaku cenu.
Isto tako....one mogu biti dobar test,koliko nam je do nekog stalo.

Meni je sada jedina poteshkoca u vezi daljina... ali prvi put posle 3 i vishe godina osecam ovo shto osecam prema dechku, i znam da su npr ovih par dana sto sam provela sa njim vredna i tih neznamnijakoliko kilometara, 12 sati puta, para...I pokushacu da odrzim ovu vezu, pa koliko trajala nek traje... trenutno uzivam kao nikad, chak i na daljinu. I ono sto mi je bitno: vreme koje sam potrosila u putu i kod njega (kao i pare) ne gledam kao izgubljene, uzaludno potrosene, vec savrseno iskoriscenje.

Poslednja izmena:
Ja sam rešila da više NIKAD neću imati posla sa zauzetima, jer je mnogo stresno i nefer. Kao što reče, ne bih volila da se neko petlja u moju vezu.

Ali zbog proteklog ne žalim. Da nisam pravila pizdarije u četvrtoj godini, nikad ne bi razvoj događaja bio takav da sam sad s ovim dečkom.

:heart:

Ако се петљаш у туђу везу и успеш да се упетљаш мени то онда значи да у тој вези нешто није штимало... да је штимало он би тебе откачио без проблема зар не? Контам да је ок покушати са сваком особом остварити некакав контакт и ако тај контакт успе да прерасте у везу онда је сасвим маргинално да ли је та особа била у вези или не. Наравно, не рачунам варијанте када дечко/девојка прави фору да буде са више њих одједном, онда у том случају нећеш ни знати да има неку са стране...

Шта хоћу да кажем? Хоћу да кажем да растурање везе не може НИКОМЕ поћи за руком уколико тој вези нешто не фали. Исто је и ако се теби догоди да ти се неко упетља у везу и успе да је растури... нешто није штимало у вези ;)

Ако се петљаш у туђу везу и успеш да се упетљаш мени то онда значи да у тој вези нешто није штимало... да је штимало он би тебе откачио без проблема зар не? Контам да је ок покушати са сваком особом остварити некакав контакт и ако тај контакт успе да прерасте у везу онда је сасвим маргинално да ли је та особа била у вези или не. Наравно, не рачунам варијанте када дечко/девојка прави фору да буде са више њих одједном, онда у том случају нећеш ни знати да има неку са стране...

Шта хоћу да кажем? Хоћу да кажем да растурање везе не може НИКОМЕ поћи за руком уколико тој вези нешто не фали. Исто је и ако се теби догоди да ти се неко упетља у везу и успе да је растури... нешто није штимало у вези ;)

da,to je potpuno tacno.
jedino,sto je meni glupo,jeste da neko pati....opet,bih se osecala nekako krivom iako ta veza mozda nije stimala i pre mene,i ako sam ja samo okidac....mene bi to saznanje malo gusilo.:confused:
Ali sve sto kazes je na mestu.;)

A, da, to sam zaboravila da dodam :D

tačno je.

Nego, zašto stalno forsiraš ovo bivanje s više ljudi u isto vreme? :lol:

То ти дође још и као некаква олакшавајућа околност за твоје поступке :D

Па зато што сам се сморио више сам, а нећу да се поново везујем за неку па онда контам, ако бих био са више њих вероватно се не бих везивао, а не бих се ни сморио у самоћи :mrgreen:

Back