Prokleta je Holandija......................

Hvala Bogu.
Zbog Holandije Srbija neće ući u EU. To je dobro, jer će tako Srbija još više biti izdeljena i uništena, a to je i zaslužila zbog onoga šta radi Vojvođanima, kao i zbog zla koje je nanela ostalim narodima u regionu, ne samo Vojvođanima.

Ono što je sigurno to je da Srbija van EU znači nama vetar u leđa da postanemo nezavisni!
Bravo za Holandiju!
Srbija mora tamo gde joj je mesto, lizanje ruske guze u azijskoj kaljuzi.
okrug.jpg

Smanji SNOVE dete....

Mozes ti da sanjas jos ruznije: jednog dana se probudis, a Bukurest ti glavni grad!

Prvo ja nisam dete , nego odrastao covek i znam sta pricam i zasto . Imam i suvise prakse .
Drugo , moze i tebi glavni grad da bude Budimpesta , a ako si iz Srema , mozda i Zagreb .

Al pre ce biti da ce da ostane Beograd .

Nazavisnost Vojvodine ( koju odmah treba ukinutei ) , je Nemacki projekat , koji ona gura po svaku cenu . To i jeste jedan od razloga , zasto tamo u Backoj ma love . WSve incesticije idu iskljucivo u Vojvodinu , jer je populzam jedan od nacina da se taj projeat i ostvari .
Namacka se u ovom poduhvatu oslanja na hrvatsku obavestajnu sluzbu, a i na nesposobnost srpske elite . Naravno , racuna i na NEO-primitivce to jest na domace, srpske autonomase, koji sve postavljaju iz aspekta kvazi modernog sebicluka, te koji ne umeju da racunaju n koliko do prekosutra . A oni koji i predvode su po pravilu iz komunjarskih porodica , vaspitavani ja Titinim floskulama i lazima .
Daklem , ako bas budete insistirali , marau ponovo da vadim cokule i oprtace , a onda tesko i meni , ali jos vise vama .

Narvno ... ima korupcije kolko ces . A znas li koliko je Bugarskoj bilo korupcije u vreme olaska , a i posle ulaska u EU . Pa kao kod nas , pa puta 3 ... najmanje . I .. to EU nije smetalo u opste .

Istinito.

Međutim, u politici važi pravilo da kada si nekome za nešto kriv, prvo moraš da svu krivicu prebaciš na njega...a, tek onda mu 'učiniš'.

Ipak, čvrsto verujem da EU hoće i srpsku zvezdu među svojim zvezdama. Pa, ti misli...

Nazavisnost Vojvodine ( koju odmah treba ukinutei ) , je Nemacki projekat , koji ona gura po svaku cenu . To i jeste jedan od razloga , zasto tamo u Backoj ma love . WSve incesticije idu iskljucivo u Vojvodinu , jer je populzam jedan od nacina da se taj projeat i ostvari .
Namacka se u ovom poduhvatu oslanja na hrvatsku obavestajnu sluzbu, a i na nesposobnost srpske elite . Naravno , racuna i na NEO-primitivce to jest na domace, srpske autonomase, koji sve postavljaju iz aspekta kvazi modernog sebicluka, te koji ne umeju da racunaju n koliko do prekosutra . A oni koji i predvode su po pravilu iz komunjarskih porodica , vaspitavani ja Titinim floskulama i lazima .
Daklem , ako bas budete insistirali , marau ponovo da vadim cokule i oprtace , a onda tesko i meni , ali jos vise vama .

:gace:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa Milicu ... jesam li ja veliko-srpski nacista ? Po cemu ? ja sam iz Banata ,. A moze lako bbiti da mi je porodica tu mnogo duze nego tvoja .

Ti si iz Beograda, i jesi velikosrpski nacista. Ali svakako, tebi ništa nisam rekao. Kompletno društvo Gedžovanije je nacističko i nazadno!

Svako ko drži Republiku Vojvodinu u okupaciji je zločinac! Dobićete po repu i od nas, kao što ste dobili od Hrvata, Albanaca, Slovenaca i Bosanaca, čak vam i Crnogorci lupaju fljuske!

Sloboda Vojvođanima, ***** Beograđanima!

Ti si iz Beograda, i jesi velikosrpski nacista. Ali svakako, tebi ništa nisam rekao. Kompletno društvo Gedžovanije je nacističko i nazadno!

Svako ko drži Republiku Vojvodinu u okupaciji je zločinac! Dobićete po repu i od nas, kao što ste dobili od Hrvata, Albanaca, Slovenaca i Bosanaca, čak vam i Crnogorci lupaju fljuske!

Ja sam iz BANATA , a ne iz Beograda . ?

Ne voles gedgovane ?
A koliko ludi ti poznajes iz Sumadije . Je si li ikad pricao sa ozbiljnim ljudima iz Valjeva , Uzica , Cacka , iz Tamnave , iz Topole . Varuj mi ... koliko god ti nadjes primitivaca u Valjevu , ja cu naci isti procenat u i oko NS . To u opste nije tesko . A bohgamo primitivaca ima i u Londonu , a kamo li u Subotici . To sto sam ja stavoo Beograd i profil , to nema veze sa onim odakle sam .

Pa evo ja zivim u Banatu , i ne drzim nikakvu Vojvodinu u okupaciji , al je moj Banat u Srbiji, i to tako ima da ostane. Kakva bre okupacija . Pa sto ne organizujete referendum . Banat se plebiscitom i prikljucio Srbiji , kao i Backa , neki dan kasnije . E pa posto nisu napravili ni taj plebiscit u isto vremne , ne sad ne treba da bude referendum u isto vreme . Al vi ne smete na plebisvit . Ti si , ili hrvat , ili madjzar , mada nisam cuo previs Madjara da tako govore . U svakom slucaju , Srbin nsi .

...Da bude u duhu Krstarice..:lol:..jesi li ti idiot ili idiJot..:eek:
....ili si obična budaletina?

I jos samo nesto da vam kazem , sebicnjaci , a bogami i hrvati i madjari . Nismo mi dobili n od koga od ovih po nosu . Ni od siptara , - nego od engleza i Amerikanaca , ni od Hrvata , nego od Nemaca , engleaze i SADE , a ni od konvertita u Bosni , nego opet od NATO pakta , al eto RS jos postoji . Nek sae zna da je RS , zapravo rezultat rata .

A zasto je samo bosna nekakva uspeh . E pa zato sto Srbi iz Bosne , najbolje poznaju svoje komsije .

Dobro, dobro komsija, nek si im reko..

.Ali ipak smanji malo dozivljaj.....:bye:

Sutra malo će da nam zaborave

Pa zar nije u pravu Mladic u ovom slucaju . Zar nisu potpisali sporazu m da razoruzaju muslimane u Srebrnici , a eto nisu . Odkud 10 hiljada tesko naoruzanih muslimana u Srebrnici, kao zasticenoj demilitarizovaoj zoni. I jos izpadaju iz Srebrnice svaki dan i ubijaju i pale okolna srpska sela .

U ostalom on mu se i obravca kao oficir oficiru , u kladu sa razlikom u cinovima .

Banat ce da ostane u Srbiji . Mozete racunati na to .

Ako ides logikom deljenja , sta mislis da li bi i severni deo Banata na to pristao? Tim pre sto je za vreme Milosevica tu su ukljucene administrativno opstine iz Backe vecinski naseljene Madjarima kao sto su Senta,Ada,Knezevac ,tesko takav bi se raspao na dva dela ,30% cine nacionalne manjine i severnom delu je svakako bliza Subotica nego Pancevo i Zrenjanin

Ako ides logikom deljenja , sta mislis da li bi i severni deo Banata na to pristao? Tim pre sto je za vreme Milosevica tu su ukljucene administrativno opstine iz Backe vecinski naseljene Madjarima kao sto su Senta,Ada,Knezevac ,tesko takav bi se raspao na dva dela ,30% cine nacionalne manjine i severnom delu je svakako bliza Subotica nego Pancevo i Zrenjanin

Logika deljenja nije moja , nego autonomaska . Vidi ko poteze autonomiju Vojvodine . Pazi majmu mu , srpska Vojvodina oce autonomiju od Srbije .
Nisam ja taj koji zagovara bilo kakvo deljenje , nego upravo ta grupa autonomasa iz NS i Subotice . E pa ako vi delite , i mi ce mo . A samo da znate , ako moja braca iz Sajkasa i Vilova pritegnu svoje oprtace , tesko vama . U ostalom , sto ne idete na referendum , opa da se saberemo ko je za sta .

Hvala Bogu.
Zbog Holandije Srbija neće ući u EU. To je dobro, jer će tako Srbija još više biti izdeljena i uništena, a to je i zaslužila zbog onoga šta radi Vojvođanima, kao i zbog zla koje je nanela ostalim narodima u regionu, ne samo Vojvođanima.

Ono što je sigurno to je da Srbija van EU znači nama vetar u leđa da postanemo nezavisni!
Bravo za Holandiju!
Srbija mora tamo gde joj je mesto, lizanje ruske guze u azijskoj kaljuzi.
okrug.jpg

vidi ovog sto se razmahao sa mapama:hahaha::hahaha:

o cemu vi pricate ljudi,pa nasi specijalci bi podavili te autonomase za jednu noc,ne zamlacujte se glupostima:mrgreen:

Back