dudavuda2006
Aktivan član
- Poruka
- 1.386
Banat ce da ostane u Srbiji . Mozete racunati na to .
i Srem i Bačka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako nema? U zvaničnim izveštajima EU, država Srbija se, pre svega, kritikuje zbog korupcije.
E pa eto.... Banat ce da ostane , a vi izvolte , pa saljite vojsku na Banat iz NS ,. ako smete na Banat . Ili ceostati , ili cu ja mirisati travu odozdo .
A mozda ce te i vi .
Smanji SNOVE dete....
Mozes ti da sanjas jos ruznije: jednog dana se probudis, a Bukurest ti glavni grad!
Narvno ... ima korupcije kolko ces . A znas li koliko je Bugarskoj bilo korupcije u vreme olaska , a i posle ulaska u EU . Pa kao kod nas , pa puta 3 ... najmanje . I .. to EU nije smetalo u opste .
Nazavisnost Vojvodine ( koju odmah treba ukinutei ) , je Nemacki projekat , koji ona gura po svaku cenu . To i jeste jedan od razloga , zasto tamo u Backoj ma love . WSve incesticije idu iskljucivo u Vojvodinu , jer je populzam jedan od nacina da se taj projeat i ostvari .
Namacka se u ovom poduhvatu oslanja na hrvatsku obavestajnu sluzbu, a i na nesposobnost srpske elite . Naravno , racuna i na NEO-primitivce to jest na domace, srpske autonomase, koji sve postavljaju iz aspekta kvazi modernog sebicluka, te koji ne umeju da racunaju n koliko do prekosutra . A oni koji i predvode su po pravilu iz komunjarskih porodica , vaspitavani ja Titinim floskulama i lazima .
Daklem , ako bas budete insistirali , marau ponovo da vadim cokule i oprtace , a onda tesko i meni , ali jos vise vama .

Samo još da radikali dobiju u Gedžovaniji (Srbistanu), da odu u Aziju, i konačno za državu Vojvodinu sloboda, posle skoro vekovne okupacije velikosrpskih nacista!
Znam da je pre-komplikovano za tebe . Al .. nakako mislim , vreme je da pocnas da se bojis . .

Pa Milicu ... jesam li ja veliko-srpski nacista ? Po cemu ? ja sam iz Banata ,. A moze lako bbiti da mi je porodica tu mnogo duze nego tvoja .
Ti si iz Beograda, i jesi velikosrpski nacista. Ali svakako, tebi ništa nisam rekao. Kompletno društvo Gedžovanije je nacističko i nazadno!
Svako ko drži Republiku Vojvodinu u okupaciji je zločinac! Dobićete po repu i od nas, kao što ste dobili od Hrvata, Albanaca, Slovenaca i Bosanaca, čak vam i Crnogorci lupaju fljuske!
Sloboda Vojvođanima, ***** Beograđanima!
Ti si iz Beograda, i jesi velikosrpski nacista. Ali svakako, tebi ništa nisam rekao. Kompletno društvo Gedžovanije je nacističko i nazadno!
Svako ko drži Republiku Vojvodinu u okupaciji je zločinac! Dobićete po repu i od nas, kao što ste dobili od Hrvata, Albanaca, Slovenaca i Bosanaca, čak vam i Crnogorci lupaju fljuske!
..jesi li ti idiot ili idiJot..
Male šanse za odmrzavanje SSP
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-06-06-2009/male-sanse-za-odmrzavanje-ssp
Sta bi sa Bajdenovim obecanjima?

Sutra malo će da nam zaborave
Ako ides logikom deljenja , sta mislis da li bi i severni deo Banata na to pristao? Tim pre sto je za vreme Milosevica tu su ukljucene administrativno opstine iz Backe vecinski naseljene Madjarima kao sto su Senta,Ada,Knezevac ,tesko takav bi se raspao na dva dela ,30% cine nacionalne manjine i severnom delu je svakako bliza Subotica nego Pancevo i Zrenjanin
Hvala Bogu.
Zbog Holandije Srbija neće ući u EU. To je dobro, jer će tako Srbija još više biti izdeljena i uništena, a to je i zaslužila zbog onoga šta radi Vojvođanima, kao i zbog zla koje je nanela ostalim narodima u regionu, ne samo Vojvođanima.
Ono što je sigurno to je da Srbija van EU znači nama vetar u leđa da postanemo nezavisni!
Bravo za Holandiju!
Srbija mora tamo gde joj je mesto, lizanje ruske guze u azijskoj kaljuzi.
![]()

Ako ides logikom deljenja , sta mislis da li bi i severni deo Banata na to pristao? Tim pre sto je za vreme Milosevica tu su ukljucene administrativno opstine iz Backe vecinski naseljene Madjarima kao sto su Senta,Ada,Knezevac ,tesko takav bi se raspao na dva dela ,30% cine nacionalne manjine i severnom delu je svakako bliza Subotica nego Pancevo i Zrenjanin

o cemu vi pricate ljudi,pa nasi specijalci bi podavili te autonomase za jednu noc,ne zamlacujte se glupostima![]()