ПРОКЛЕТА АМЕРИКА !

Шта је почело.Узалуд се ви Хрвати надате укидању РС-уместо да више бринете о вашим сународницима у федерацији БИХ којих је све мање и мање.А Тадић се мора понашати онако како је то прецизирано Дејтонским споразумом чији је Србија (и Хрватска)гарант.Схватите и помирите се с тим да је РС трајна категорија,што за БИХ нисам сигуран јер 95%становника РС жели РС а мање од 50 %становника БИХ жели БИХ -то је чињеница коју НИКО не може да мења без крвавих сукоба.

U članu 3. Deklaracije prava čovjeka i gradjanina proklamovane u Francuskoj 1789 godine rečeno je da načelo suverenosti počiva u naciji.U državnopravnom smislu to je identično pojmu naroda,tj nacionalni suverenitet se definiše kao pravo naroda odnosno nacije na samoopredjeljenje do otcjepljenja.Nema Dejtona - nema BiH, referendum -RS -država. Čist račun duga ljubav.Jedva čekamo...Pusti njega ja znam da Hrvati rade iza ledja BiH i pripremaju se za nešto samo ne kriju od srba...naprotiv ....znači ili Dejton ili RS SUVERENA :super::super:

Теби би било боље да искључиш У-92.ббц,глас Америке...и да укључиш мозак.У РС живи 1,5милиона људи који желе да живе са нама у једној држави .Ми немамо право да их игноришемо а у ЕУ нећемо ући никако и никад-ако размислиш схватићеш да сам у праву.Мени лично једна Република Српска више значи него 5 Америка и 10 ЕУ.

Dok god ima ljudi koji razmišljaju kao ti ja sam ponosan što sam Srbin.:super:

ЈЕси ли ти ћорав или о чему се ради??? Република Српска ЈЕ ДЕО СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ КОРПУСА - не постоји земља на свету која би могла да заступа ставове какве ти износиш - н е п о с т о ј и.........

Šta me briga za RS? Sami su sebi zakuvali čorbu, pa neka je kusaju.Još ću i tome da brinem.Imam važnija posla.Evo čekam da mi stigne Left4Dead Special Edition Pack.

Šta me briga za RS? Sami su sebi zakuvali čorbu, pa neka je kusaju.Još ću i tome da brinem.Imam važnija posla.Evo čekam da mi stigne Left4Dead Special Edition Pack.

Srazmjerno tvom mozgu....i on je dead izgleda....Nama smeta kad neko krene s oružjem na naš kućni prag gdje živimo već vijekovima.....no prepusti se Left4Dead traži manje inteligencije.......:hahaha::hahaha:

Теби би било боље да искључиш У-92.ббц,глас Америке...и да укључиш мозак.У РС живи 1,5милиона људи који желе да живе са нама у једној држави .Ми немамо право да их игноришемо а у ЕУ нећемо ући никако и никад-ако размислиш схватићеш да сам у праву.Мени лично једна Република Српска више значи него 5 Америка и 10 ЕУ.

Царе - баш си цар..........:ok:

касније ти стиже репутација......... сада су ми закључали.......

Koliko sam ja informisan, dolazak potpredsednika USA , nakon tridesetak godina od poslednje posete nekog visokog americkog zvanicnika Srbiji, je idealna prilika da se odnosi izmedju USA i Srbije poboljsaju, sto Srbiji moze samo doneti boljitak u svakom pogledu.

Predsednik Tadic bi morao da iskoristi ovu priliku , da unapredi i otopli odnose sa USA, jer Bajden upravo sa tim zadatkom dolazi na Balkan.

Srbija dok god je pravoslavna drzava nemoze da poboljsa odnose sa Amerikom ni sa bilo kojom drzavom sa zapada

Koliko sam ja informisan, dolazak potpredsednika USA , nakon tridesetak godina od poslednje posete nekog visokog americkog zvanicnika Srbiji, je idealna prilika da se odnosi izmedju USA i Srbije poboljsaju, sto Srbiji moze samo doneti boljitak u svakom pogledu.

Predsednik Tadic bi morao da iskoristi ovu priliku , da unapredi i otopli odnose sa USA, jer Bajden upravo sa tim zadatkom dolazi na Balkan.

Лоше си информисан,долазак потпредседника САД значи да ће он сада и лично да се упозна са онима којима је до сада давао инструкције преко телефона тј са квинслигшким представницима власти у Србији.А за нас Србе то значи нови сет уцена и лажних обећања.Да смо бар 1% онакви какви су то наши преци били ово америчко г***о не би извукло живу главу из Београда.

Лоше си информисан,долазак потпредседника САД значи да ће он сада и лично да се упозна са онима којима је до сада давао инструкције преко телефона тј са квинслигшким представницима власти у Србији.А за нас Србе то значи нови сет уцена и лажних обећања.Да смо бар 1% онакви какви су то наши преци били ово америчко г***о не би извукло живу главу из Београда.

A sto niste??

У Креманском пророчанству има свашта али има једна реченица која је 100% тачно погођена-гласи,,Доћи ће време када ће Српкиње рађати кукавице,,.
Данас када погледамо ко чини ,,елиту,,у Србији дође нам да седнемо и плачемо ,кад један Наркоман и ортак криминалаца,прелази цензус и глупира се по тв-у и скупштини ,уместо да седи у затвору где му је и место.Шта рећи кад нам је председник обични манекен који најбоље уме да се извињава у наше име ,особа без трунке поноса уморан од узалудног полтронисања Америма и банди из Брисела.Ипак ,,манекен,,има убедљиву подршку народа жељног демагогије типа ,,ЕУ нема алтернативу,, ,,Укидање виза,,,,стране донације,, ,,евро-атланске интеграције,,добросуседски односи,, и сл.
:dash:

Значи у основи твоја брига је већа јер плаћаш порез :hahaha: а шта да радим, да одем и рокнем Лајчака :hahaha: Или можда ове конгресмене :hahaha:

Моје солидарисање се огледа у подизању промета свињопрерађивачима и ракијопроизвођачима :super: :super: :super:

Шалу на страну, заиста не капирам зашто ти је тешко да кажеш да је ово мешање Америке у питање које се тиче и милион Срба срамно и империјалистичко :think:
Potcenio si brojku znatno,samo RS ima 1,6-1,7 miliona od cega 90% Srba i pederacija ima isto neku manju brojku povratnika (mozda taman da pokrije ovih 10% neSrba u RS)!! ;)
Pozdrav :cool:

Ime naslova je govor mržnje,jer je po moderatorki MadonnaGirl moje:"RBD-Retardirana Bolesna Deca"govor mržnje...ništa onda da optužim i autora teme i svakoga ko iznosi svoje mišljenje za govor mržnje,pogotovo što ja nisam autor slogana koji se nalazi gore već chateri na Fejsu.

Тачно... и још ће да се довуче, онако случајно, баш у време када се Бајден буде овуда шуњао и Филип-Фића Вујановић (премијер ЦГ)...

Држава пар хиљада километара удаљена доноси резолуцију о потреби промена устава друге државе :dash: :dash: :dash: Ово превазилази све мере здравог разума.

Бојим се невог рата.

Бем ти узор, најгрђи Устав забележен у историји света :dash:

USA su garant i potpisnik Dejtonskog sporazuma za vas neupucene.

Back