zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Жив је Воја, умро није.. док је српства и Србије.![]()
Šteta što sam istrošio reputaciju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сви су политичари једнаки по том питању. Нема недододирљивих. Видиш Тому Сребрњака, док је био у СРС пљувао је редовно по Ђинђићу а сад говори како је Ђинђић добар чова и био му добар пријатељ. Нико није имун на политички курварлук.Ma i to što kažeš, pljuvao je on i miloševića, pa onda sa njim tikve sadio.
Kako vetar duva, taj rad![]()
Сутра је нови дан.Šteta što sam istrošio reputaciju![]()
................e kad se setim ko je sve pljuvao po Milosevicu i socijalistima,a sad ne da zajedno tikve sade,nego zajedno jedu govnaMa i to što kažeš, pljuvao je on i miloševića, pa onda sa njim tikve sadio.
Kako vetar duva, taj rad![]()
Сутра је нови дан.Јел још важи оно у Црној Гори: човјек се држи за ријеч, а во за рогове.
![]()
Наслов теме је непримерен. Модератори промените назив теме... Слављен био сваки радикал и сл.Proklet bio svaki radikal...
Наслов теме је непримерен. Модератори промените назив теме... Слављен био сваки радикал и сл.
Наслов теме је непримерен. Модератори промените назив теме... Слављен био сваки радикал и сл.
Živ je Vojo, umro nije dok je Srba iz Srbije... Kad im čast svu oblati, Zagreb će mu orden dati.
Ja teo drinjacin post da citiram....ce se ispravi.....
ps-sam ispravio...
Жике, вас милогорце је Његош давно проклео, додатне клетве нису потребне.
Жике, вас милогорце је Његош давно проклео, додатне клетве нису потребне.