Projekat - anketa

Da li su roditelji najbolji učitelji?

  • Da

  • Ne


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Cherry Max

Zainteresovan član
Poruka
163
Pozdrav svima!

Projekat se tiče debate koju radimo na fakultetu, i moj tim se zalaže da su roditelji najbolji učitelji... Stoga, svrha ove teme je da sprovedem, na neki način, istraživanje, jer svaki argument moram da potkrepim dokazima.

Šta vi lično mislite? Da li su roditelji najbolji učitelji?

Naravno, pozvani ste svi da komentarišete sve vezano za roditeljstvo... Npr. kakvo ste detinjstvo imali? Šta su vas roditelji vredno naučili? Šta vas nisu naučili? Zašto cenite svoje roditelje? A ako ne, zašto ih ne cenite? Šta im zamerate?... Bukvalno sve što ima veze sa roditeljstvom će mi puno pomoći...

Hvala!
 
Moje misljenje je da su apsolutno najbolji ucitelji! Sve se nauci od roditelja, pre svega mislim na ponasanje. Od roditelja naucis od najosnovnijih stvari kao sto su da kazes "dobar dan" kada udjes u neciju kucu, do malo komplikovanijih situacija.
 
DA, roditelji su najbolji ucitelji!
-naucili su me osnovnim ponasanjem
-naucili su me radnim navikama
-naucili su me da ucenjem i skolovanjem mogu daleko da doguram
-naucili su me da budem nezavistan covek
-naucili su me da se borim za sebe i svoja prava, da onda kad sam u pravu to svima kazem, nema cutanja
-da budem postena
-da znam sta znaci porodica i zdravi odnosi u njoj
-da budem druzeljubiva
U detinjstvu sam imala paznju roditelja, neogranicenu ljubav, toplinu, odlazili smo zajedno na odmore, letovanja, bila sam okruzena decom sa kojom sam se igrala. Kad bi pocela skolska godina, mama i tata bi provodili puno vremena sa mnom i sa sestrom radeci i objasnjavanjuci nam zadatke- na kraju sam bila ucenik generacije, vukovac, zavrsila matematicku gimnaziju sa odlicnim uspehom, sad imam 21.god i treca sam godina Pravnog fakulteta u Bgu, na budzetu (sestra je godinu dana mladja, ona je na Visoj medicinskoj)- kad imam slobodno, nadjem po neki poslic... DA NEMAM RODITELJE, NE BIH ZNALA STA JE PRAVI ZIVOTNI PUT- STA TREBA DA RADIM I ONO NAJBITNIJE--KAKO TREBA DA URADIM?
 
e na to sam mislila :) hvala ti, Daco, puno što si izdvojila koji minut, znači mi puno što neko hoće da mi pomogne :) totalno se slažem, takvi su i moji :) sve bi dali za brata i mene :) aliiiiiii... teško našim roditeljima sa nama :)))))) hahahaha... :)))
 

Back
Top