Koje modele zvucnika koristite i koji su vam omiljeni proizvodjaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Genius i Logitech?
jedino mogu da se nadju ovi u monitoru.kakvi su?vredi li ih uzimati:Altec Lansing VS2521E ili Logitech Z323.Slicne su cene
Kakvi su ovi Logitech Z523?trebaju mi zvucnici koje necu da menjam bar 5 godina
Zvučnici su jednostavna stvar, skoro svako ih pravi dovoljno dobro a nekad je sjajan bio čak i EI Niš. Te koji ti se sviđaju, traži da ih isprobaš u radnji i obrati pažnju da li "bruje" i kad su samo uključeni. Šta god uzmeš, ne verujem da će te izdati za 5 god...ako nisu konstantno uključeni na 100% snage.
Za moj ukus, sve preko 2.0 sistema je "smeće po kući" jer ne dobijaš ništa bitno a svuda okolo ti vise kutije kao u magacinu.
Ali, ukusi su različiti![]()
Zvučnici su jednostavna stvar, skoro svako ih pravi dovoljno dobro a nekad je sjajan bio čak i EI Niš. Te koji ti se sviđaju, traži da ih isprobaš u radnji i obrati pažnju da li "bruje" i kad su samo uključeni. Šta god uzmeš, ne verujem da će te izdati za 5 god...ako nisu konstantno uključeni na 100% snage.
Za moj ukus, sve preko 2.0 sistema je "smeće po kući" jer ne dobijaš ništa bitno a svuda okolo ti vise kutije kao u magacinu.
Ali, ukusi su različiti![]()
Kad reče sistem 2.0 - ja koristim Technics midi liniju od 2 x 50W SW sa trosistemskim zvučnicima koju sam kupio 1980-te u Hong Kongu i još RADI KO ZMAJ![]()
Ovi sadašnji PC ZVUČNICI - NISU IM NI ZA PRINETI![]()
Kad reče sistem 2.0 - ja koristim Technics midi liniju od 2 x 50W SW sa trosistemskim zvučnicima koju sam kupio 1980-te u Hong Kongu i još RADI KO ZMAJ![]()
Ovi sadašnji PC ZVUČNICI - NISU IM NI ZA PRINETI![]()
Zvučnici su dobra investicija, dugovečni su i od sve tehničke robe, čini mi se da baš njima najmanje pada cena.
Teško da će ikada napraviti nešto bolje od stereo sistema i klasičnih zvučnika, jer i ta "stara tehnika" je iznad mogućnosti ljudskog čula sluha.
Rade i ovi današnji ( možda neće po 30 god) ali smaraju sa neuspešnim "surround" sistemima i "subwooferima" od kojih se i pocepani svadbarski zvučnici lepše i jasnije čuju.
PS- taj tvoj Technics je verovatno u srebrno metalik boji ili šampanj ( u to vreme je bio taj fazon) ? Daj sliku ako ti pri ruci...da parimo oči starinskim "gramofonom"![]()
Zvučnici su dobra investicija, dugovečni su i od sve tehničke robe, čini mi se da baš njima najmanje pada cena.
Teško da će ikada napraviti nešto bolje od stereo sistema i klasičnih zvučnika, jer i ta "stara tehnika" je iznad mogućnosti ljudskog čula sluha.
Rade i ovi današnji ( možda neće po 30 god) ali smaraju sa neuspešnim "surround" sistemima i "subwooferima" od kojih se i pocepani svadbarski zvučnici lepše i jasnije čuju.
PS- taj tvoj Technics je verovatno u srebrno metalik boji ili šampanj ( u to vreme je bio taj fazon) ? Daj sliku ako ti pri ruci...da parimo oči starinskim "gramofonom"![]()
Ovo je mozda best bay sto se tice odnos cene-kvaliteta.Samo me zanima da mu nije bas preslab bas?
http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-b-77/comp_tehn_speakers/226/1262
Slazem se sa tobom, cist stereo zvuk je ubedljivo najbolja stvar.![]()
NIJE
LAVA METALIK
U tom Technics kompletu pod nazivom Jacket System 66 koji sadrži Kasetni stereo deck sa skoro neuništvim " amorfnim glavama ", grafički 12-kanalni ekvilajzer, digitalni AM/FM tjuner u PLL tehnologiji, hibridno pojačalo sa automatskom komutacijom signala sinusne snage 2x50W na 16Ω i naravno odgovarajuće trosistemske bass-refleks zvučne kutije koje za japance - PREDOBRO ZVUČE
Pored pomenutog kupio sam i tangencijalni automatski Direct-Drive gramofon i u ono vreme " retkost " -CD kompakt disk plejer.
..tako da ga jedno vreme nisam koristio jer nije bilo muzike na CD-u u prodaji
![]()
Za sve to u Srbiji sam mogao LADNO da kupim NOVOG " Stojadina ", ali se NISAM POKAJAO![]()
To je bilo vreme kada se mogao da " Radiš i Zaradiš "
![]()
![]()
![]()
![]()
Sliku zvučnika nisam mogao nigde da pronađem, ali sam našao VIDEO>
!
Ovo je mozda best bay sto se tice odnos cene-kvaliteta.Samo me zanima da mu nije bas preslab bas?
http://www.itsvet.com/proizvod/microlab-b-77/comp_tehn_speakers/226/1262