- Poruka
- 73.677
Meni prvo pada na pamet Slana Plazma. Verujem da nisam jedina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni su super oni keksići u obliku krave i oni štapići obloženi čokoladom, a ni oni okrugli sa dva fila nisu nimalo loši.Bezbrojne dansnje gluposti koje Milka gura na trziste su usrane.
Keksici, cokoladice, vafli...
Neka se drze obicne cokolade, to rade dobro.
Da ali, bolje rade obicnu cokoladu.Meni su super oni keksići u obliku krave i oni štapići obloženi čokoladom, a ni oni okrugli sa dva fila nisu nimalo loši.
Čokolade neke volim, a neke su mi preslatke. Mislila sam da ovo nikad neću da kažem...Da ali, bolje rade obicnu cokoladu.
Sve nekako izgleda na brzinu zbrljano.
Кад се то појавило неко ми је донео на поклон, и стајало ми је у кухињи...па, једно две године, и на крају сам бацила.Meni prvo pada na pamet Slana Plazma. Verujem da nisam jedina...
![]()
i cokoladno mljeko s oni razni ukusiКад се то појавило неко ми је донео на поклон, и стајало ми је у кухињи...па, једно две године, и на крају сам бацила.
Никад пробала нисам. Генерално имам отпор према стварима из детињства које ми кваре разноразним измишљањима.
Зна се шта је плазма. Није слана, није са јагодом и јогуртом, није са овим или оним.
Јбг, задрта сам прилично по том питању.
Pa sad,nije me nešto posebno razočarala ali je ne jedem. Kada hoću kreker ja kupim Tuc kada hoću plazmu hoću slatko,realno nema baš svoje mesto u mom cegeru. Nedefinisano nešto. Ali mi nije gadna.Meni prvo pada na pamet Slana Plazma. Verujem da nisam jedina...
![]()
Plazma samo uz eurokrem ili mleko.Ili samo plazma naravno.Sve ostalo je jeres.Ja je takodje nisam probao,kako rece kolega-kad hocu krekere jedem tuc.Кад се то појавило неко ми је донео на поклон, и стајало ми је у кухињи...па, једно две године, и на крају сам бацила.
Никад пробала нисам. Генерално имам отпор према стварима из детињства које ми кваре разноразним измишљањима.
Зна се шта је плазма. Није слана, није са јагодом и јогуртом, није са овим или оним.
Јбг, задрта сам прилично по том питању.
Im Lindt one gorke, ali sve iznad 70% je hardcore.Čokolade neke volim, a neke su mi preslatke. Mislila sam da ovo nikad neću da kažem...![]()
Nisam, hvala za preporuku.Im Lindt one gorke, ali sve iznad 70% je hardcore.
Ona od 99% jednostavno je usrana, kao da zvaces kakao.
Ovo je super, probaj, ako vec nisi:
![]()
Мени омиљена чоколада, волим све укусе, и млечне и црне. Али са лавандом- не, никако. Људи моји, оно је језа. Од укуса и мириса, изазива главобољу.Im Lindt one gorke, ali sve iznad 70% je hardcore.
Ona od 99% jednostavno je usrana, kao da zvaces kakao.
Ovo je super, probaj, ako vec nisi:
![]()
Evo opet se slazemoЛидлова Fin care црна је одлична.
Meni isto, a moja deca obožavaju.