Proizvodi koji su vas razočarali

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Red

Kokoška Šanel
VIP
Poruka
73.677
Meni prvo pada na pamet Slana Plazma. Verujem da nisam jedina...

PLAZMA_Slana_130g-1024x510.png

Meni prvo pada na pamet Slana Plazma. Verujem da nisam jedina...

PLAZMA_Slana_130g-1024x510.png
Кад се то појавило неко ми је донео на поклон, и стајало ми је у кухињи...па, једно две године, и на крају сам бацила.
Никад пробала нисам. Генерално имам отпор према стварима из детињства које ми кваре разноразним измишљањима.
Зна се шта је плазма. Није слана, није са јагодом и јогуртом, није са овим или оним.
Јбг, задрта сам прилично по том питању.

Кад се то појавило неко ми је донео на поклон, и стајало ми је у кухињи...па, једно две године, и на крају сам бацила.
Никад пробала нисам. Генерално имам отпор према стварима из детињства које ми кваре разноразним измишљањима.
Зна се шта је плазма. Није слана, није са јагодом и јогуртом, није са овим или оним.
i cokoladno mljeko s oni razni ukusi
doduse tko je pio mjeko na selo i to cokoladno mu djeluje fejk

Plazma samo uz eurokrem ili mleko.Ili samo plazma naravno.Sve ostalo je jeres.Ja je takodje nisam probao,kako rece kolega-kad hocu krekere jedem tuc.

@tema-nesto razmisljam da sam uleteo u kolotecinu kupovine istih,proverenih stvari,pa se i ne razocaram,kad ne probam nesto novo.
Da,jeste me razocarala fanta sa ukusom limuna i KRASTAVCA,kao da jedes poluzasladjenu salatu bez paradajza i sira...Retko odvratna stvar,a morao sam da probam iako ne pijem gazirane sokove...

Im Lindt one gorke, ali sve iznad 70% je hardcore.
Ona od 99% jednostavno je usrana, kao da zvaces kakao.
Ovo je super, probaj, ako vec nisi:

excellence_chili.png
Мени омиљена чоколада, волим све укусе, и млечне и црне. Али са лавандом- не, никако. Људи моји, оно је језа. Од укуса и мириса, изазива главобољу.

• Podržavam
Reactions: Red

Back