Proizvod koji vas je oduševio

Biomelem sampon za kosu, definitivno najbolji protiv peruti!
STARI-Sampon-Vocne-Kiseline-225x300.png

Prezadovoljna sam Macadamia No Tangle cetkom za kosa, kosa mi se manje lomi... ne cupam je vise. Ako imate tanku dugu kao ja i mucite se iscesljavanjem onda vam toplo preporucujem da kupite ovu cetku, ja moje stare koristim vec samo za styling nakon pranja ali i onda prvo iscesljam kosu sa No Tangle.
Vidim da nece potrajati 5-6 god kao klasicne cetke, ali je toliko dobra da bih je kupovala cak i 1x godisnje. Necu trebati toliko cesto samo kazem da bih jer vredi.

images

Je li ova četka od silikona? Gde ima da se kupi? :)

"Oduševio" je prejaka reč... ali sam vrlo zadovoljna maskarama Deborah. Ranije sam uvek uzimala Max Factor ali se dešavalo da budu nekako kao poluprazne... ili isušene.. ili mi četkica ne odgovara.... A sad evo već četvrta Deborah maskara, sve različite bile i sve odlične. Trenutno, poslednje dve što imam su "24 ORE " i "Dream look". Uvek su pune, sveže, odlične četkice.
Svaki kozmetički preparat je individualna stvar, sve smo različite i odgovaraju nam različite stvari, ali eto... preporuka za Deborah. :)

Dove je odličan za negu tela, ja sam ga koristila dok nisam prešla na prirodnu kozmetiku.
Ali Dove je očajan za kosu.

Taj Popart balsam što si preporučila je odličan, to je domaća fabrika koja pravi dobre proizvode i nisu skupi jer nemaju skupe reklame.

A Deborah kozmetika je odlična. Ja sam probala dosta njihove šminke, uglavnom za oči i usne i sve je bilo odlično. Super kvalitet, ne iritira kožu, dugotrajno je, ne skida se brzo, kremasto je pa ne isušuje kožu.

Back