programi za razmenu podataka

india_girl

Obećava
Poruka
72
Kazaa mi je vec jednom unistio sistem, ali ja nastavljam...takva dostupnost ogromnoj kolicini pesama i video spotova je previse privlacna.E sada, meni opet komp nesto usporava, verovatno sam pokupila neki virus, da li je antivirusni program dovoljna zastita ili ipak treba da se klonim programa kao sto je kazaa

Ja користим Lime Wire,тако да са Kazaa немам неког већег искуства.Али у сваком случају,са било којим програмом за размену података постоји опасност од заразе,а са тим и дилема "или...или"

Da, na zalost program Kazaa vec polako postaje proslost i sve manje se koristi, ali sve je prolazno pa i to.. No Kazu je ubijao glas da ima viruse i u samoj instalaciji sto je bilo tacno, posebno na verzijama DesktopKazaa... Jedina koju sam instalirao bez virusa bila je Kazaa Lite ++.. I sad je imam i ponekad pokrenem kada mi treba neka rijetka pjesmica da se ne cimam sa netom oko jedne ili dvije pjesmice...

No ako si navikla, onda malo cesce cesljaj komp sa programima za zastitu..

Na kraju krajeva skeniraj svaki put Shared Folder gdje Kazaa smjesta skinuti materijal..

Ne znam sta bi jos rekao da ti pomognem..

Pored toga, pogledaj u Start/run/msconfig/startup da li imas nesto viska stvari pokrenutih zajedno sa Windowsima (predpostavljam da koristis XP)...

Ako ima jos nesto da te zanima pitaj..
Pozdrav za damu..

GZ:
Da, na zalost program Kazaa vec polako postaje proslost i sve manje se koristi, ali sve je prolazno pa i to.. No Kazu je ubijao glas da ima viruse i u samoj instalaciji sto je bilo tacno, posebno na verzijama DesktopKazaa... Jedina koju sam instalirao bez virusa bila je Kazaa Lite ++.. I sad je imam i ponekad pokrenem kada mi treba neka rijetka pjesmica da se ne cimam sa netom oko jedne ili dvije pjesmice....

Iskreno, prva asocijacija na p2p mi je Kaza... oduvek, ali eto, nema piraterije. Dobra stvar u svemu tome jeste cinjenica da nikada nece moci potpuno da blokiraju takvu razmenu podataka. Jer svaki od tih programa koristi neki kanal (port) preko koga komunicira, i kada ga zatvore... pa samo promene port i opet ista stvar, sve radi. ;)

Back