fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 40.397
A tek prenos informacije bez struje?Da, meni je najveća misterija kako to struja prenosi informacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek prenos informacije bez struje?Da, meni je najveća misterija kako to struja prenosi informacije.
Хвала капетара очигледни.![]()
stvar je u signalu, ako si mislio na digitalne informacije. signal prenosi niz 0 i 1 tako što je kockast, breg kao 1 dol kao 0I vazduh prenosi informacije....
Uopšteno: Vazduh, struja, fotoni itd mogu da prenose razne analogne i digitalne informacije.....stvar je u signalu, ako si mislio na digitalne informacije. signal prenosi niz 0 i 1 tako što je kockast, breg kao 1 dol kao 0
Kada ja operem svoje čarape, voda to i te kako zapamti!Вршено је неко истраживање у Русији где су дошли до закључка да вода има сећање. ЛОЛ

Funny, you are not - Master Yoda.Kada ja operem svoje čarape, voda to i te kako zapamti!![]()
Valjda kad pustiš različitu muzike drugačije se formiraju molekuli vode.Вршено је неко истраживање у Русији где су дошли до закључка да вода има сећање. ЛОЛ
То је тачно.Valjda kad pustiš različitu muzike drugačije se formiraju molekuli vode.

Sacekaj da Windows izbaci novi OS,pa ce Vaske da zasedne na posao.Где сте, багро? Учите нове програмске језике? Посебно фосилвасо. Он баш каже да ови модерни језици олакшали и унапредили ствари.![]()

Da! Smišljam kako da programski izračunam: Zamislimo da je Zemlja materijalna tačka sa istom masom. Kojom brzinom će da je pogodi masa od 1 kg ako je iz 'beskonačnosti' pustimo prema Zemlji. Zanemarimo sve druge gravitacije.....Javi ce se on,sihurno je zauzet necim drugim.
Pa nece je ni udariti jer inicijalno ne mozemo pustiti telo iz beskonacnosti. Posto je beskonacnost neodredjena, telo ne mozemo ni pustiti odatle da pada.Da! Smišljam kako da programski izračunam: Zamislimo da je Zemlja materijalna tačka sa istom masom. Kojom brzinom će da je pogodi masa od 1 kg ako je iz 'beskonačnosti' pustimo prema Zemlji. Zanemarimo sve druge gravitacije.....
@Grindelwald Ajmo ljudi malo mašte! Gravitacija ima beskonačan domet. No dobro, računajmo sa udaljenosti od recimo milijarde km.Pa da, gravitacija ima ogranicen domet...
Ee... Zaboravila se fizika?Напиши нам лепо све параметре, али баш све које узимаш у обзир и да пробамо да решимо.

Физика се није заборавила, али твоје питање није дало све параметре. Рекао сам ти да ми напишеш све параметре и да поставиш питање, не да решиш задатак. Као да професор дође и да ми контроолни задатак, ,а питање скроз нејасно са недовољно параметара.Ee... Zaboravila se fizika?
Grav. konst: G = 6.67408e-11 m^3 kg^(-1) s^(-2)
Masa Zemlje: M = 5.98e24 kg
gravitaciono ubrzanje: g = G*M/( r^2)
početni položaj: ro = 10^12 m
krajnji položaj: rk = 0
Хелоу. Шта ћеш у Албанију? Посета рођацима?kompljutoraši, pozdrav iz Albanije. Nadam se da se i vi negde brčkate.

Ne, samo more. Nije loš Drač, posebno za nas sa plićim džepom.Хелоу. Шта ћеш у Албанију? Посета рођацима?![]()