Programerski kutak

Tema je obrisana zbog nedoličnog ponašanja autora teme.
Mislim da to treba vise da se zove asembler za taj i taj cpu, posto sam
gledao cini mi se da je neki skolsi hipoteticki cpu. U svakom slucaju to mora
da nauci, pa da pita sta konkretno nije jasno, ne mozes ceo kolokvijum da bupnes
pa da ocekujes da neko trosi vreme da uci taj cpu i da objasnjava asembler za njega :P

Mislim da to treba vise da se zove asembler za taj i taj cpu, posto sam
gledao cini mi se da je neki skolsi hipoteticki cpu. U svakom slucaju to mora
da nauci, pa da pita sta konkretno nije jasno, ne mozes ceo kolokvijum da bupnes
pa da ocekujes da neko trosi vreme da uci taj cpu i da objasnjava asembler za njega :P
Tako je. Zato sam ga ljubazno pitao šta konkretno. Samo jedan PDF ima 20 stranica. Neka nam kaže konkretno. Međutim, uvredio se i sve je išlo svojim tokom. Mora sam da nauči. Kasno se setio.

Ja sam mlađan čovek. Prvi susret sa računarom imao sam tek 1999. Sa 16 sam pokazao interesovanje da počnem i tako je moja avantura započela u IT svetu. Imao sam prethodno iskustva u radu sa računarom, tako neke softverske cake, ali nije to programiranje. :D

U vreme kada sam ja istinski pokazao želju da programiram, bio je to davno period kada sam visio po hakerskim forumima. Bilo mi je kul kako ljudi rade tako cool stvari. I pitao šta ja treba da učim. I tako me uputili da dpočnem i to je to xD

U vreme kada sam ja istinski pokazao želju da programiram, bio je to davno period kada sam visio po hakerskim forumima. Bilo mi je kul kako ljudi rade tako cool stvari. I pitao šta ja treba da učim. I tako me uputili da dpočnem i to je to xD
Jednostavno! Slučajno ili namerno, išlo se na ruke priučenim korisnicima i olakšavao posao hakerima! Npr. na PRAVIM PERSONALNIM računarima kao Galaksija, C-64 i Spectrum si prvo otvarao aplikaciju, pa tek onda OTVARAO datoteku. Danas je na PC-u dosta da napraviš OPEN datoteke i ona počne da radi NEŠTO.... a to može biti bilo šta! :super:Itd.....
PS: Ovo što danas zovu PC je BOGOHULJENJE, to bi trebalo zakonom ZABRANITI! Više liči na PERSONALNI računar ono Android govance! :zcepanje:

Svašta danas rade sa novo ispečenim terminima da se stari zaborave i da se ništa ne zna. Ljudi stave na fb fotografiju, a kažu: lajkuj mi sliku. Kako slika? Slika je slikarstvo, umetnost. To nije slika. To je fotografija. Omladina postaje sve više tupavija. Primetio sam da kada nekome kažeš: Ja sam programer, odmah misle da si neki haker. Imao sam iskustva da tako naivne devojke što se lože na Instagram i TikTok traže od mene da ja hakujem njihov profil. Hahahaha. Ili facebook nalog isto. Ali da! Ne kažu : Možeš li da hakuješ njen facebook nalog. Već: Je li znaš da hakuješ fb. :hahaha:

Svašta danas rade sa novo ispečenim terminima da se stari zaborave i da se ništa ne zna. Ljudi stave na fb fotografiju, a kažu: lajkuj mi sliku. Kako slika? Slika je slikarstvo, umetnost. To nije slika. To je fotografija. Omladina postaje sve više tupavija. Primetio sam da kada nekome kažeš: Ja sam programer, odmah misle da si neki haker. Imao sam iskustva da tako naivne devojke što se lože na Instagram i TikTok traže od mene da ja hakujem njihov profil. Hahahaha. Ili facebook nalog isto. Ali da! Ne kažu : Možeš li da hakuješ njen facebook nalog. Već: Je li znaš da hakuješ fb. :hahaha:
To je to.A kad im kazes da ne ide to bas tako.Oni te ubedjuju kako je njima ili nekom koga znaju hakovan profil.A ustvari su seli na javni komp,ulogovali se i kliknuli za "zapamti me" ili jos bolje ostali ulogovani,samo zatvorili pregledac.

Čak sam u igraonicama video isto. Čak su neki ostali ulogovani i samo se odjavili sa naloga. O bože šta ljudi rade. Jednom sam iz šale uradio phishing za fb. Tada je još 000web hosting dozvoljavao da napraviš domen facebook nešto. I samo promenim nešto tamo, a da izgleda da i jeste fb. Pošaljem drugu tipa: Pogledaj kul video. On proba, kad ono samo HTML i CSS fb login stranice. Kaže on, izlogovalo me. Pa se uloguje opet :hahaha:
A meni .txt stigne xD

Back