programer vs menadzer

dog face

Poznat
Poruka
7.500
sta mislite devojke, i baba devojke , i ostale ..... koji od ovih muskaraca je pozeljniji medju vama ?

isto tako...vazi i za muskarce ..... ta vam je pozeljnije , menadzerka ili programerka ?

da ne diskriminisemo zene , da ne favorizujemo nikog ...za bolju buducnost , za Srbiju !

Poslednja izmena:
Dobro, sad, recimo da može....
Dakle...

attachment.php?attachmentid=481181&d=1520171782.jpg
:zkez:

sta mislite devojke, i baba devojke , i ostale ..... koji od ovih muskaraca je pozeljniji medju vama ?

isto tako...vazi i za muskarce ..... ta vam je pozeljnije , menadzerka ili programerka ?

da ne diskriminisemo zene , da ne favorizujemo nikog ...za bolju buducnost , za Srbiju !

Budući da sam ja romantik i ne gledam žene kroz pare meni je poželjnija ona koja je bolja u krevetu. :mrgreen:

i jedan i drugi su teshki
programeri vecinom ovisnici interneta vazda fol imaju neki posao i takodje sam primijetila da programeri nikad ne dodju kratjom relacijom do cilja vetj vazda nesto iztrazhuju i komplikuju pa onda preko 100 tjoskova i oni konacno odrade to sto se moglo i brze i efikasnije postitji

a menedzeri postavlja se vecito pitanje sta to oni rade Sem sto su dobro platjeni, retko ih vidis, komuniciraju iskljucivo putem maila ili nekim virtualnim sjednicama, biti menadzer znaci biti parazit modernog doba

PDF o seksu a ti nam nudis tu neke metiljavce ???
I bas me zivo zanima da li se iko ikada napalio na neku ribu samo zbog toga sto je programerka ili menadzerka?

Kud nam ne ponudi mornare, sofercine/kamiondzije, medicinske sestre, profesorke, pandurke :) ?

Back