Anonimni162
Početnik
- Poruka
- 2
Da li je moguće zaposliti se kao programer u Srbiji ili inostranstvu sa sertifikatima IT akademije, Microsoft sertifikatom, pređenom praksom IT akademije i B2 Campbridge engleskim sertifikatom bez srednje škole?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam još završio srednju, nego me interesuje da li mogu da se zaposlim bez završene srednje školene znam. je l moguće zaposliti se ako si tetka
koji je razlog što nemaš srednju, ako si obijao trafike možda će malo da ustuknu
mozes ali zavrsi srednju, bitno je da steknes radne navike i da naucis da ucis, to ce ti u programerskom svetu i te kako trebatiNisam još završio srednju, nego me interesuje da li mogu da se zaposlim bez završene srednje škole
Kao što reče Grej... važno je da zaista znaš šta radiš, a ne da li na papiru piše da znaš. Zapravo, kažu "nije važno šta znaš, nego šta umeš".Da li je moguće zaposliti se kao programer u Srbiji ili inostranstvu sa sertifikatima IT akademije, Microsoft sertifikatom, pređenom praksom IT akademije i B2 Campbridge engleskim sertifikatom bez srednje škole?