program za slanje slika

• Začetnik teme Začetnik teme miroslava
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

miroslava

Gost
treba mi program za slanje slika!imam Adobe,ali nesto ja tu ne mogu da se snadjem,ne mogu da posaljem vise slika odjednom i da ih smanjim predhodno!skinula sam sa interneta SmatrDraw Photo,ali tu nemam opciju isto da saljem vise slika odjenom a da nisu po redu!preko hotmaila isto ne mogu!!!!!!!
koji progarm je dobar i lak za upotrebu?

sta ti u stvari treba? "program za slanje slika" - sta je to: program za email?

ili hoces da smanjes vise slika odjednom? (to mogu i ACDSee i IrfanView, izmedju ostalih)

hajde, malo razjasni svoj problem! :roll:

miroslava:
treba mi program za slanje slika!imam Adobe,ali nesto ja tu ne mogu da se snadjem,ne mogu da posaljem vise slika odjednom i da ih smanjim predhodno!skinula sam sa interneta SmatrDraw Photo,ali tu nemam opciju isto da saljem vise slika odjenom a da nisu po redu!preko hotmaila isto ne mogu!!!!!!!
koji progarm je dobar i lak za upotrebu?
Pa Outlook express ili netscape messenger valjda ako misliš da šalješ slike preko net-a

Pa budite malo konkretniji u pitanjima pa ce i odgovori biti takvi. Prvo za slanje slika ne koristis neki program za obradu ili pregledanje slika. Drugo da posaljes slike koristis neki mail klijent a trece ako imas vise slika za slanje, najbolje ih je zapakovati u zip ili neki drugi arhiver, tako da ce biti manje. ISto tako treba voditi racuna o formatu slika koje saljes. Ako su u BMP formatu, naravno da su velike a onda ih lijepo formatiraj u JPG i zapakuj pa preko svog mail klijenta posalji gdje hoces.. Pozdrav..

Back