Program za mp3 katalog

Cini mi se da se program zove mp3 selektor, veoma je mali i skroman, ali chupa mp3 fajlove i od njih pravi obican tekstualni fajl sa njihovim imenima (nazivima pesama). Tako nesto... Ako ne nadjes na netu, javi mi se na pp pa cu probati ja da ga nabavim...nekako :)
Pozdrav

Agent Orange:

Slazem se sa ovim programom, mada ovaj program nije bas iskljucivo za MP3 datoteke..

Ipak, cuo sam, mada nisam probao ni jedan od nekih MP3 organizera i kataloga, pogledacu pa cu napisati..

Gore pomenuti program je gotovo nezamjenjiv za katalogizaciju CD-ova.. Koristim ga i meni je gotovo nezamjenjiv, mada kako rekoh za MP3 postoje zasebni programi..

Poz.

Where Is It nije besplatan program.. Komercijalan je, placa se.. Postoji tral verzija a aktuelna je...
3.71 i moze da se skine trial sa ove stranice:
http://www.whereisit-soft.com/

Za prethodni program malo objasnjenja..

Very Advanced Random Playlist Generator - pravi playlist za winamp prema zadatim parametrima
Spajanje više MP3 baza
Automatski update postojećih i brisanje nepostojećih fajlova iz baze koji su uneti sa hard diska
Statistika o najčešće slušanim pesmama iz kolekcije
Ubacivanje direktorijuma sa hard diska koji su podložni promenama
Automatski update ID3 tagova i masovno editovanje tagova
Eksportovanje lista u HTML

Poz.

Ja koristi 'Cathy', mali je, oko 50k, ne instalira se, besplatan je, brz, za par sekundi analizira dvd pun sitnih fajlova, daje pretrazivanje, i setanje po diskovima kao da su u drajvu. Kome treba neka mi se javi na pp da mu posaljem mailom.

Hvala. Probacu ove programe. Sto se tice filmova za njih koristim ant movie i zadovoljan sam sa njim. Probao sam where is it ali kod njega mi se ne svidja sto kada prebacim folder iz catalog taba u categories tab ne mogu da vidim pesme koje su u tom folderu (kada dva puta kliknem na folder u categories tabu otvara mi se njegov properties a ne folder)

za exportovanje liste pesama u HTML format mozete koristiti i Winamp:
ubacite sve pesme u playlistu,i pri dnu imate dugme Misc.tu kliknete pa na Generate HTML playlist,pa opet Generate HTML Playlist.kada se pojavi HTML lista idete file=>Save As...i to je to.poz

Back