Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Treba mi neki program preko kojeg cu da kompresujem snimak sa tv karte posto ga snimi u velicini 7GB ameni treba 4.5GB a da ne igubim na kavlitetu .Dali ima uopste takvog programa ?
Treba mi neki program preko kojeg cu da kompresujem snimak sa tv karte posto ga snimi u velicini 7GB ameni treba 4.5GB a da ne igubim na kavlitetu .Dali ima uopste takvog programa ?
Svakako postoji, zove se WinAVI VideoConverter koji moze sve fajlove da " pretvara u sve" i to vrlo kvalitetno i uspesno ( sem 3gp koji zahteva drugi konverter). Najbolji je DVD izabran snimak sa tv kartice ( obicno to bude mpeg format koji je tako obiman) pa se sa WinAVI konvertuje u DVD klasican snimak za CD ( 4,7 GB ) pa ako i tu predje tu vrednost uz DVD shrink moze dodatno da se kompresuje, a neznatno ili malo gubi na kvalitetu.Takodje je i AVI napravljen u WinAVI konverteru jako dobrog kvaliteta ( u odnosu na originalni snimak sa tv kartice). Ja ih uspesno koristim.