"Progon" -Pinkov odgovor na film "Vladalac "

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Ja moram da priznam da je filmom "Vladalac" N1 pucao sebi u nogu.

Pinkov odgovor je sto se mene tice veoma efektan odgovor.

Prvo sam mislila da je sala a onda sam videla da je zaista prikazan.

Jelena Milic mi je bila simpaticna a Tasovac i Aja takodje.

Mislim da ako N1 zeli da rushi AV to nikako nece uspeti ovakvim filmovima od kojih se evo ja jedino secam sintagme "saveznicko bombardovanje" od koje mi se digla kosa na glavi.

Sta vi mislite?

U isti kos trpam one koji ne priznaju da je Vucic ista dobro uradio i one koji ne priznaju da je ista lose uradio.Zato moj glas ide Milosu Jovanovicu koji se bori protiv Vucica smislenim izjavama.
On je isto SNS.

Angažovan je kao lažna opozicija Vučiću (ubedljivo najgorem predsedniku ikada, koji nema nijedan dobar rezultat već samo loše).

On je isto SNS.

Angažovan je kao lažna opozicija Vučiću (ubedljivo najgorem predsedniku ikada, koji nema nijedan dobar rezultat već samo loše).
Vidjet cemo ko je opozicija poslije izbora.A ova ,,prava^ opozicija je toliko glupa da Vucic ne treba nista da radi,oni sami sebe unistavaju.Jos niko od njih nije iskoristio prostor da kaze nesta pametno.Oni umjesto da kazu sta ce da rade,argumentovano ruse Vucica oni izadju i samo pricaju protiv Vucica bez smislenih cinjenica.Vucica ce biti jako tesko ukloniti jer ima veliku gomilu vojnika poslusnika i klimoglavaca.

Back