PROGLASENJE POBEDNIKA na temu MEHANIZAM

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
poeni-1.jpg

Cestitam pobednicima i svim ucesnicima na takmicenju
:klap:

Ovo je redovna tema..ocekujemo od pobednice Emocija da zada novu temu

Poslednja izmena:
:hvala:

Čestitam svima i zahvaljujem se glasačima,bez kojih naša takmičenja ne bi bila ono što jesu.:heart:

...čestitam svima...:)

...i nije u redu da moca bude drugi... pokvario je doxu radi takmičenja...:cry:

Ni moja lokomotiva nije u voznom stanju.....:sad2:

Novu takmičarsku temu ću postaviti sutra,sada treba još da spremim ručak i večeru.
smilie_girl_278.gif

Poslednja izmena:
I ja sam bila ubedjena da je mis Blajbijev-podsetila me na onu njegovu s misem i pistoljem s nekog ranijeg takmicenja..al videh kasnije da je glasao za nju.
Ko bi reko..Lanavi nako pitoma pa lesine kaci.Ocemo temu s mrtve zivuljke.

Cestitke svima

Ebi ga....Izgleda da ovde svi misle da ja samo ili sedim za kompom ili lovim miseve....:sad2:

Poslednja izmena:
A ne, ne....

Ja sam sada UVREDJEN....

Osvojio sam POSLEDNJE MESTO! :rumenko:

Necu tako, TO JE NAMESTENO! :hahaha:

Nemoj biti tužan....tu sam i ja tik pored tebe, baci pogled poreko ramena :lol:...msm, ovakva dama :manikir:
što natera ženskom umešnošću svoje momke da pomaknu ono čudilo da mogu da se zavučem iza i slikam u nekom sačuvaj me bože položaju :rotf:

Baš mi je prijalo ovo takmičenje i tema :klap:

I naravno, čestitke pobednicima, sjajni ste :ok:

Cestitke Emociji na jos jednoj pobedi, a i ostalim ucesnicima na idejama.
Uzgred, da iskoristim ovu priliku i izvinim se svima onima kojima je naneta vizuelna, dusevna, emotivna bol pogledom na ovekoveceni trenutak nesrecnih spleta okolnosti koje su snasle nepazljivog g-dina Misha. Neciji zivot je uhvacen u mashinu, neciji u mehanizam, sta da se radi...
Obecavam smernocu i finocu za naredne pute. Hvala.

P.S. Gdjice administratorko...nema prijave od Drustva ZZZh?
P.P.S. I rekla sam tati da to uradi na malo humaniji nacin. Ali nije se valjda moglo. Ako neko ima neki predlog, sugestiju ili strucni savet za resavanje istovetnog, potencijalnog problema neka javi. Hvala.

Cestitke Emociji na jos jednoj pobedi, a i ostalim ucesnicima na idejama.
Uzgred, da iskoristim ovu priliku i izvinim se svima onima kojima je naneta vizuelna, dusevna, emotivna bol pogledom na ovekoveceni trenutak nesrecnih spleta okolnosti koje su snasle nepazljivog g-dina Misha. Neciji zivot je uhvacen u mashinu, neciji u mehanizam, sta da se radi...
Obecavam smernocu i finocu za naredne pute. Hvala.

P.S. Gdjice administratorko...nema prijave od Drustva ZZZh?
P.P.S. I rekla sam tati da to uradi na malo humaniji nacin. Ali nije se valjda moglo. Ako neko ima neki predlog, sugestiju ili strucni savet za resavanje istovetnog, potencijalnog problema neka javi. Hvala.

Videla sam dobar metod,potrebna je polivina oraha(sa ljuskom)i jedna omanja šerpa.
Nasloni se obod obrnute šerpe na orah,sa jestivim delom okrenutim ka unutra.Da bi jeo,miš mora da stane pod šerpu,i kada navali šerpa ga poklopi.Nepovređen,ali zarobljen.:D
Posle ga samo treba preseliti negde drugo.

Videla sam dobar metod,potrebna je polivina oraha(sa ljuskom)i jedna omanja šerpa.
Nasloni se obod obrnute šerpe na orah,sa jestivim delom okrenutim ka unutra.Da bi jeo,miš mora da stane pod šerpu,i kada navali šerpa ga poklopi.Nepovređen,ali zarobljen.:D
Posle ga samo treba preseliti negde drugo.

Nije to losa metoda nimalo, ali zamisljam da je svaki misiji kraj jedna tuzna, uglavnom nasilna prica. Jos nisam cula da je mis umro od srcanog udara, ili raka, ili uganutog kuka a jos manje od starosti. I tako...
Hvala na sdzeshchnu, imacemo ga na vidiku pri sledecem lovackom pohodu. Pravda za miseve! I zdravlje za ljude!

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back