- Poruka
- 388.671

Cestitam pobednicima i svim ucesnicima na takmicenju

Ovo je redovna tema..ocekujemo od pobednice Emocija da zada novu temu
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast za Emociju !
Kroz nekih godinu dana mozemo napraviti izbor za najbolju Emocijinu sliku !
Blajbinger aj priznaj koga si podmitio da ti da onaj jedan poen![]()
...čestitam svima...
...i nije u redu da moca bude drugi... pokvario je doxu radi takmičenja...![]()
...čestitam svima...
...i nije u redu da moca bude drugi... pokvario je doxu radi takmičenja...![]()
A ne, ne....
Ja sam sada UVREDJEN....
Osvojio sam POSLEDNJE MESTO!
Necu tako, TO JE NAMESTENO!![]()
I ja sam bila ubedjena da je mis Blajbijev-podsetila me na onu njegovu s misem i pistoljem s nekog ranijeg takmicenja..al videh kasnije da je glasao za nju.
Ko bi reko..Lanavi nako pitoma pa lesine kaci.Ocemo temu s mrtve zivuljke.
Cestitke svima
Bio sam ubedjen da je onaj miš još jedna nekrofilska slika od Blajbija, a ubedljivo najjači rad od svih fotki
nego, šta je sledeća tema?![]()
A ne, ne....
Ja sam sada UVREDJEN....
Osvojio sam POSLEDNJE MESTO!
Necu tako, TO JE NAMESTENO!![]()
Cestitke Emociji na jos jednoj pobedi, a i ostalim ucesnicima na idejama.P.P.S. I rekla sam tati da to uradi na malo humaniji nacin. Ali nije se valjda moglo. Ako neko ima neki predlog, sugestiju ili strucni savet za resavanje istovetnog, potencijalnog problema neka javi. Hvala.Uzgred, da iskoristim ovu priliku i izvinim se svima onima kojima je naneta vizuelna, dusevna, emotivna bol pogledom na ovekoveceni trenutak nesrecnih spleta okolnosti koje su snasle nepazljivog g-dina Misha. Neciji zivot je uhvacen u mashinu, neciji u mehanizam, sta da se radi...
Obecavam smernocu i finocu za naredne pute. Hvala.
P.S. Gdjice administratorko...nema prijave od Drustva ZZZh?
Videla sam dobar metod,potrebna je polivina oraha(sa ljuskom)i jedna omanja šerpa.
Nasloni se obod obrnute šerpe na orah,sa jestivim delom okrenutim ka unutra.Da bi jeo,miš mora da stane pod šerpu,i kada navali šerpa ga poklopi.Nepovređen,ali zarobljen.
Posle ga samo treba preseliti negde drugo.