Proglašenje pobednika na temu "Eros i tanatos - ljubav na seoski način"

Poruka
51.037
Juhuu, završeno glasanje!

Rezultat vašeg glasanja je sledeći:

Priča br.1 (Konj na belom princu) - 10 poena
Priča br.2 (Shonery/frodo) - 14 poena
Priča br.3 (Sanja*) - 18 poena
Priča br 4 (Napast) - 18 poena

Dvoje kroje sledeću temu. :)
Sanja i Napast da podele čokoladu (Krsta nema para da podeli po dve za svaki konkurs) i dogovore se ko će od njih dvoje na nagradno putovanje na Karibe.
Kad se dogovorite, javite nam šta je bilo, tj. sledeću temu.

Ako sam loše izračunala, ceo ovaj moj post pada u vodu. :lol:

Dobro si izračunala (verzija gde je Sanja je dala Konju 1 a meni 2). Inače da sam znao za onaj video koji je postavila Sanja a koji je Konj zloupotrebio :mrgreen: ne bih mu dao 2 kao što sam mu dao, nego 1.

U vezi kopita :mrgreen: nisam nikada zagledao kozi šape? :mrgreen::hahaha: dok sam pisao priču izguglao sam sliku koze :mrgreen: i izguglao sam da je neko negde na netu rekao da koza ima kopita, pa mu poverovah. A koza ima šta? :neutral:

U vezi moje priče... Svestan sam da sam bio jedini udaljen od teme, znao sam šta se očekuje i kakve će priče ostale napisati ali ja nisam želao da napišem to.
Moja životinjska ideja mi je prva sinula i bilo je ili to ili ništa. Na kraju sam dva dana pred kraj roka rešio da je bolje da napišem i to , nego ništa da ne napišem.
I nije mi žao što sam baš nju napisao.
Ahajac je bio u pravu za svoj komentar, jer iz istog razloga sam ja na prošlom konkursu davao manje poena pričama koje su bile udaljenije od teme (po meni).
Sve u svemu kao đentlmen prepuštam krstarenje na Karibe Sanji a pola čokolade ću da pojedem nego šta :mrgreen:.

p.s. ja sad odoh na spavanje pa se dogovaramo Sanja sutra za temu... pozdrav svima!

Poslednja izmena:

Back