Profilna slika

Tema " Sta je fer u MZ odnosima" post broj 252 strana 11 da se ne mucis ako hoces da nadjes, sreca sto pamtim takve stvari pa ne mozes da mi kazes kako ti na sve odgovaras, zanimljivo je da te je i tad branila Duki Lu
Pa jel toliko licno pitanje ako me zanima zasto menjas avatare i sta ta zena koju trenutno drzis predstavlja u tvom zivotu?

kazi makar ko te je i zbog cega sokirao to moze da stane u 2 recenice

I ovo je zapravo pitanje na koje je odgovor lične prirode, zato nisam odgovorila.

Oni koji često menjaju sliku se zapravo ne pronalaze ni u jednom karakteru u potpunosti, što je OK, jer i nisu zapravo niti jedan od njih. Mi toliko ljudi srećemo u životu i sa svakim imamo bar neku dodirnu tačku, ali ni sa kim se ne kontamo u potpunosti. Je l tako?

Oni koji ne menjaju sliku na avataru su vrv u većini slučajeva samo nadrndičili nešto, približno trenutnom raspoloženju i zaboravili na avatar.

A možda se i pronalaze u toj ličnosti, pa periodično promene kad ih prođe kroz blad end bouns i uđu u neku novu fazu.

Oni koji često menjaju sliku se zapravo ne pronalaze ni u jednom karakteru u potpunosti, što je OK, jer i nisu zapravo niti jedan od njih. Mi toliko ljudi srećemo u životu i sa svakim imamo bar neku dodirnu tačku, ali ni sa kim se ne kontamo u potpunosti. Je l tako?

Oni koji ne menjaju sliku na avataru su vrv u većini slučajeva samo nadrndičili nešto, približno trenutnom raspoloženju i zaboravili na avatar.

A možda se i pronalaze u toj ličnosti, pa periodično promene kad ih prođe kroz blad end bouns i uđu u neku novu fazu.

jesil i ti karakter u kome se prikazuješ na avataru ?

Back