profiliranje forumasa .

Sigurna sam da ih vređam po pismenoj odrednici, mada je to način na koji oni tumače tu stvar. Hoću da kažem - a nisam ja to rekla :mrgreen: - zašto je u redu za tebe da budeš idiot, a zašto nije u redu za mene da ti to kažem? Parafraziram, zato što nije svako nepismen idiot, mada je i tada nepismen.

Ne mislim da je to vređanje.

Versko, nacionalno i polno me uopšte ne zanima ako nema zaista bitnog momenta, a to je razum. Mada, naglašavam, ni onda ne mislim da je u pitanju vređanje.

Sto neko rece kada mi nestane argumenata i ja nestanem a da nekog vredjam na nacionalnoj osnovi jer nemam sta da kazem to nisam radio.

Nego sam na pdf palitici ukazivao naprimer koliko su siptari primitivan i divljacki narod a recimo hrvati da su skloni patolskoj mrznji prema Srbima dok bosanski muslimani iskompleksirani sto su im preci prodali veru za veceru.

Medjutim znam da ukazujem i na mane nas Srba koliko smo priglup i zaboravan , zavidan, malogradjanski narod.

E onda naravno da se neko oseca prozvanim pa misli da ja kao omalovazavam nekog a ja samo govorim svoje misljenje.

vrijedate li druge forumase po vjerskoj , nacionalno , spolnoj odrednici ako vam ponestanu argumenti ?

nikada po nacionalnoj, polnoj ili verskoj osnovi
tako sam vaspitana
samo po pitanju gluposti udruzene sa bezobrazlukom
to ne mogu da podnesem
obicno je dovoljno da im se citira jedan, ili vise njihovih postova, gde su stvari toliko evidentne da vredjanje (u bilo kom obliku) nije ni potrebno
samo lepo i ljubazno citiras i citiras i trazis im objasnjenje za post, a oni daljim postovanjem sve vise i vise vredjaju sami sebe onime sto pisu

nikada po nacionalnoj, polnoj ili verskoj osnovi
tako sam vaspitana
samo po pitanju gluposti udruzene sa bezobrazlukom
to ne mogu da podnesem
obicno je dovoljno da im se citira jedan, ili vise njihovih postova, gde su stvari toliko evidentne da vredjanje (u bilo kom obliku) nije ni potrebno
samo lepo i ljubazno citiras i citiras i trazis im objasnjenje za post, a oni daljim postovanjem sve vise i vise vredjaju sami sebe onime sto pisu

a kad ti se neko svidi? :lol:

vrijedate li druge forumase po vjerskoj , nacionalno , spolnoj odrednici ako vam ponestanu argumenti ?

Nikad
Dozvoljavam si vredjati forumske uhode i forumase sklone vredjanju drugih ako mi se nekulturno obracaju, iskljucivo po karakternoj odrednici. Arogantnim ljudima uzvracam triple arogantno i ne zalim.
Bitan mi je karakter pojedinca i njegova (ne) dela. Za druge klasifikacije ne marim.

Back