Profil rusofila?

Derer: Podela ti nije bash najtachnija.Evo,ja sam potomak tih kojima su komunisti oduzeli sve a i onih koji su verovali u komunizam,pa se ne lozim ni na jedne ni na druge.

ma nije to apsolutna podela, nisam ja kvalifikovana za to... samo sam rekla ko cesto gotivi amere a ko ruse - iz mog iskustva sa ljudima...

moji roditelji nisu bili komunisti... ne loze se na politiku, nikada i nisu... ja takodje. i ne obozavam ni amere ni ruse (politicki). oni su - nuzno zlo...

Derer: Kako se tek zovu oni ljudi srednjih ili zrelih godina koji su prvo bili komunisti,pa nacionalisti,da bi dogurali do vajnih demokrata i liberala?

nalozene budale? :D

moji roditelji nisu bili komunisti... ne loze se na politiku, nikada i nisu... ja takodje. i ne obozavam ni amere ni ruse (politicki). oni su - nuzno zlo...

Derer: Kako se tek zovu oni ljudi srednjih ili zrelih godina koji su prvo bili komunisti,pa nacionalisti,da bi dogurali do vajnih demokrata i liberala?

nalozene budale? :D

Ni na jednu sirenu za vazdusnu opasnost nisam sisla u skloniste. Ovo je fakat - nemoj filozofirati na temu mog zivota!
Moje srce kuca za ''moje srce''........udaj se za mene :heart::heart::D

:lol: ne, nisam bas toliko visoka.

oko onog sa sirenama... zasto ti mislis da je veca hrabrost spavati u svom krevetu i gledati u nebo, nego biti u nekoj podrumcini sa gomilom usplahirenih ljudi koji samo nesto kukaju i panice? kod nas u kuci se nikad nije postavljalo pitanje sklonista za vreme bombardovanja. tu zivimo, tu cemo i da budemo. sem toga, bilo je mirno... pola solitera se iselilo na sigurnije lokacije...

Znači, nijanse su u pitanju? Tim bolje lakše će da se prilagodi jedna grupa drugoj, kada konačno krenemo u jednom pravcu!

Ovo je gore nego za vreme tileta: Tada je tunel imao samo jedan izlaz, a sada ih se namnožilo do TRI!:D

Mora da te neko za vreme Tileta gadno zavrnuo...u svemu vidis njegovo vreme il' bi da se 'Fališ k'o mnogi ovuda...:" Ja im'o 8 kuća i pola sela, a ondaK došli partizani i sve mi uzeli.."...buahahahahahah:mrgreen:

Znam tvoje strahove:
Kada bi i mi svi bivši 'veleposednici' tražili svoje, od Srbije bi ostalo samo ono malo oko Kuće Smeća!?:D

Kakve ti moje strahove znaš i oko čega...pre no što napišeš nešto ili nisi siguran, otkud ti pravo da etiketiraš ili pripisuješ svoje proizvoljne nebuloze?

A "VI" , kako kažeš bivši, šta god...:lol::lol:...zacenih se od smeha...verujem da su vam dedovi imali...aham...:mrgreen:

Треба најпре бити човек, а ни код русофила ни амерофила нису се показали људима.

Bravo...treba zaista PRVO biti čovek...ma šta radio, ma u šta ili koga verovao ili ne... svim segmentima života , na prvom mestu pristupati sa ljudske strane.

Zli, pakosni, neljudi, ma ko to bili su ne samo za izbegavanje, već za apsolutnu izolaciju na svim nivoima.:confused:

Back