scorpionking
Obećava
- Poruka
- 62
prvo lice mnozine je suvisno.
ja cu da gledam svoj, a ti gledaj svoj film.
U pravu si, ne bih tebe da stavljam u isti kos sa mnom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo lice mnozine je suvisno.
ja cu da gledam svoj, a ti gledaj svoj film.
neodrzivo je istu logiku primenjivati na sudbine drzava, kao na sudbine ljudi...![]()
Samo ako menjaju uverenja iskreno.nalozene budale?![]()
Ni na jednu sirenu za vazdusnu opasnost nisam sisla u skloniste. Ovo je fakat - nemoj filozofirati na temu mog zivota!Recimo kada svira sirena za vazdušnu opasnost, svi trče u sklonište, ne možeš reći da ne gledaju isti film! Ovo je primer, nemoj filozofirati na tu temu.
hvala ti na tome.U pravu si, ne bih tebe da stavljam u isti kos sa mnom!
moji roditelji nisu bili komunisti... ne loze se na politiku, nikada i nisu... ja takodje. i ne obozavam ni amere ni ruse (politicki). oni su - nuzno zlo...
Derer: Kako se tek zovu oni ljudi srednjih ili zrelih godina koji su prvo bili komunisti,pa nacionalisti,da bi dogurali do vajnih demokrata i liberala?
nalozene budale?![]()
Moje srce kuca za ''moje srce''........udaj se za meneNi na jednu sirenu za vazdusnu opasnost nisam sisla u skloniste. Ovo je fakat - nemoj filozofirati na temu mog zivota!
Moje srce kuca za ''moje srce''........udaj se za mene![]()
nisam junak. mrzim podrume.Svi smo junaci po forumima
Odakle si moje srce?
nisam junak. mrzim podrume.
iz beograda.
@bracna ponuda - hvala lepo, ali volim drugog.![]()
A....hebi ga....negde se moraSvi smo junaci po forumima![]()
A....hebi ga....negde se mora
Vidiš li brate....neki ''razbojnik''.....ukrao moje srce :x
Znači, nijanse su u pitanju? Tim bolje lakše će da se prilagodi jedna grupa drugoj, kada konačno krenemo u jednom pravcu!
Ovo je gore nego za vreme tileta: Tada je tunel imao samo jedan izlaz, a sada ih se namnožilo do TRI!![]()
Mora da te neko za vreme Tileta gadno zavrnuo...u svemu vidis njegovo vreme il' bi da se 'Fališ k'o mnogi ovuda...:" Ja im'o 8 kuća i pola sela, a ondaK došli partizani i sve mi uzeli.."...buahahahahahah![]()
Moje srce kuca za ''moje srce''........udaj se za mene![]()
Ma ne, kakvi! Nisu meni, ALI JESU mome dedi!![]()
Znala sam...
Smanjite malo..."veleposednici"...![]()
Znam tvoje strahove:
Kada bi i mi svi bivši 'veleposednici' tražili svoje, od Srbije bi ostalo samo ono malo oko Kuće Smeća!?![]()
Треба најпре бити човек, а ни код русофила ни амерофила нису се показали људима.