Profesorki Mili Alečković država otela dete

Drago mi je da si se ukljucila u temu.

Ocigledno je da nisi procitala do sad nista o tome.

Ukratko Mila je Mirina cerka.

Oteto dete je "drzava" uzela Mili, koja je zvanicno od te iste drzave bila proglasena za hraniteljku, i onda je svojevoljom sluzbenika te drzave kidnapovana...
A hvala ti ko sreskom nacelniku da si mi objasnio nego naslov teme zvuci tako kao da je ta Mila majka tog deteta, ali ona to nije.
Verovatno je maltretirala dete pa su joj ga oduzeli. Dete nije ona usvojila? Strogi su propisi oko tih " hraniteljki":D
A tako i treba da bude.
Svasta se dogadja u tim "hraniteljskim porodicama" sa tom jadnom decom. To sto je ona cerka ove pesnikinje, ne menja nista na stvari.

A hvala ti ko sreskom nacelniku da si mi objasnio nego naslov teme zvuci tako kao da je ta Mila majka tog deteta, ali ona to nije.
Verovatno je maltretirala dete pa su joj ga oduzeli. Dete nije ona usvojila? Strogi su propisi oko tih " hraniteljki":D
A tako i treba da bude.
Svasta se dogadja u tim "hraniteljskim porodicama" sa tom jadnom decom. To sto je ona cerka ove pesnikinje, ne menja nista na stvari.

Ne tako davno, lako ces naci, sam postavio pitanje adekvatnosti naslova, jer smatram da je sustina, dete i njegov bol, bolovi, a tek onda Milin bol.

Ne poznajem Milu ali na osnovu saznanja koja i ti lako mozes steci ona je vrlo obrazovana zena, kulturna i spremna da pomogne, sto joj je i drzava priznavala.

Jedina primedba s moje strane je u tome sto ima zelju da kaze ono sto smatra da treba a pri tom nema strpljenja da saslusa sagovornika, cak ni takvog ko je u potpunosti podrzava. Nisam jedno vreme koristio internet ali pre toga sam uocio pozitivnu promenu u njenom ponasanju, odnosno u korektnijem odnosu prema sagovorniku. U pitanju su veoma jake emocije, ali ona kao profesionalac, mora bolje da se nosi sa njima.

Pre nego doneses zakljucak procitaj temu od pocetka.

Kad se upoznas sa temom nadam se da ces svoje intelektualne sposobnosti upotrebiti u korist deteta o kojem je rec. i ne samo u korist tog deteta nego u korist sve dece koja su dovedena u tesku situaciju...

Kad se upoznas sa temom nadam se da ces svoje intelektualne sposobnosti upotrebiti u korist deteta o kojem je rec. i ne samo u korist tog deteta nego u korist sve dece koja su dovedena u tesku situaciju...

И муку родитеља!
Мучно је гледати и слушати исповести излуђених људи.
...'бем те државо!

И муку родитеља!
Мучно је гледати и слушати исповести излуђених људи.
...'бем те државо!

Bas tako, samo sto se ovde radi o ludim ljudima, drzava je i tako luda.

Zanimljiva je priča profesora Vitomira Vasića iz Svilajnca koji tvrdi da je devojčica vidovita, da je to potvrdila i njena hraniteljka Mila i da je i sam prisustvovao situaciji u kojoj je devojčica to više puta potvrdila.

- Bila je neka slava poljoprivrednih proizvođača na imanju poljoprivredne škole na Čairu u Svilajncu. Na njoj su kao gosti Direktorke Termolektrane iz Svilajnca i bivšeg narodnog poslanika gospođe Marije Stevanović bila gospođa Mila sa svojim suprugom i devojčicom - počinje priču Vasić.

Vitomir Vasić

On dalje navodi kako im je Alečkovićeva objasnila dkako se ona bavi izučavanjem paranormalnih pojava i kako je baš ta, tu prisutna devojčica, vidovita.

- Svi smo to shvatili kao šalu jedne devojčice u skupoj garderobi i nismo je shvatili ozbiljno. Tek malo kasnije smo shvatili da devojčica ima nadnaravne moći - nastavlja Vasić.

Predvidela dve smrti, renoviranje bolnice, otkaz...

- U šali sam je pitao šta zna o Mariji čiji smo gosti, da li će se udati. Rekla je da vidi neki veliki dimnjak i tu ta teta radi. Ali neće dugo jer tu više neće raditi nego u nekoj drugoj velikoj žutoj zgradi. Marija je posle nekoliko meseci ostala bez posla i zaposlila se u opštini Svilajnac i to u žutoj zgradi - navodi Vasić.

On dodaje da to nije bila jedina stvar koju je devojčica predvidela te večeri.

- Pitao sam je za mene. Rekla je da će kod Boga da odu dve osobe koje su mi familija ali neću da plačem, Umrle su mi stvarno dve osobe iz dalje familije ne tako brzo ali ipak je pogodila - navodi on i dodaje da je devojčica te večeri prorekla i neke lepe stvari.

- Kada sam je opet pitao da kaže nešto lepo šta će se desiti rekla je da će bolnica u Svilajncu koja je siva biti lepo ofarbana u dečije boje. Renoviran je Dom zdravlja, skoro je pušten i ofarban je živim veselim bojama - završava Vasić i napominje da ne želi da komentariše priču koja danima potresa srpsku javnost već samo da iznese šta je doživeo u prisustvu te prepametne devojčice.

Bas tako, samo sto se ovde radi o ludim ljudima, drzava je i tako luda.

Zanimljiva je priča profesora Vitomira Vasića iz Svilajnca koji tvrdi da je devojčica vidovita, da je to potvrdila i njena hraniteljka Mila i da je i sam prisustvovao situaciji u kojoj je devojčica to više puta potvrdila.

- Bila je neka slava poljoprivrednih proizvođača na imanju poljoprivredne škole na Čairu u Svilajncu. Na njoj su kao gosti Direktorke Termolektrane iz Svilajnca i bivšeg narodnog poslanika gospođe Marije Stevanović bila gospođa Mila sa svojim suprugom i devojčicom - počinje priču Vasić.

Vitomir Vasić

On dalje navodi kako im je Alečkovićeva objasnila dkako se ona bavi izučavanjem paranormalnih pojava i kako je baš ta, tu prisutna devojčica, vidovita.

- Svi smo to shvatili kao šalu jedne devojčice u skupoj garderobi i nismo je shvatili ozbiljno. Tek malo kasnije smo shvatili da devojčica ima nadnaravne moći - nastavlja Vasić.

Predvidela dve smrti, renoviranje bolnice, otkaz...

- U šali sam je pitao šta zna o Mariji čiji smo gosti, da li će se udati. Rekla je da vidi neki veliki dimnjak i tu ta teta radi. Ali neće dugo jer tu više neće raditi nego u nekoj drugoj velikoj žutoj zgradi. Marija je posle nekoliko meseci ostala bez posla i zaposlila se u opštini Svilajnac i to u žutoj zgradi - navodi Vasić.

On dodaje da to nije bila jedina stvar koju je devojčica predvidela te večeri.

- Pitao sam je za mene. Rekla je da će kod Boga da odu dve osobe koje su mi familija ali neću da plačem, Umrle su mi stvarno dve osobe iz dalje familije ne tako brzo ali ipak je pogodila - navodi on i dodaje da je devojčica te večeri prorekla i neke lepe stvari.

- Kada sam je opet pitao da kaže nešto lepo šta će se desiti rekla je da će bolnica u Svilajncu koja je siva biti lepo ofarbana u dečije boje. Renoviran je Dom zdravlja, skoro je pušten i ofarban je živim veselim bojama - završava Vasić i napominje da ne želi da komentariše priču koja danima potresa srpsku javnost već samo da iznese šta je doživeo u prisustvu te prepametne devojčice.

Svako dete ima pravo da masta. Mene na prvom mestu interesuje bezbednost te devojcice, zatim u kakvim uslovima zivi, koliko se uklopila u sredinu, kakve rezultate postize...

Ta devojcica je poznata, eto i ja sam cuo za nju i ne zelim da je kriju laznim argumentima.

Pretnje počele nakon intenziviranja aktivnosti komisije

Članu Komisije za slučajeve nestalih beba prete smrću, dobio policijsku zaštitu

• 19.08.2018 Beta
Članu Vladine komisije za ispitivanje postupaka državnih organa u rasvetljavanju prijavljenih slučajeva nestalih beba u Srbiji, Radiši Pavloviću iz Kragujevca, određena je 24-časovna policijska zaštita.

Pavlović koji je i predsednik udruženja "Za istinu i pravdu o bebama", rekao je agenciji Beta da je pod policijskom zaštitom od subote pre podne, po naredbi tužioca, a zbog učestalih pretnji smrću koje dobija telefonom i slučajeva sabotaže na automobilu.

On tvrdi da su pretnje učestale zbog toga što je udruženje intenziviralo aktivnosti na rasvetljavanju slučajeva nestale dece i pronalaženju odgovornih pojedinaca, u čemu se došlo do "vrlo konkretnih saznanja".

"Došli smo do tragova na osnovu kojih osnovano sumnjamo da su u krađu beba umešani pojedinci iz bivšeg sistema Državne bezbednosti. Tvrdim, takođe, da ova služba iz bivšeg komunističkog režima ima podatke za više od 50 odsto otetih beba u Srbiji", kazao je Pavlović.

On navodi da je cilj svih aktivnosti da se pronađu pojedinci koji su odgovorni za nestanak beba i da odgovaraju za taj zločin - otmicu i prodaju beba.

"Nisam se uplašio pretnji, ići ćemo do kraja u istraživanju, jer istina nema cenu", rekao je Pavlović.
Prema njegovim rečima, Udruženju "Za istinu i pravdu o bebama" u Kragujevcu je prijave o nestanku beba podnelo oko 2.000 ljudi.

Procenjuje se da u Srbiji ima oko 10.000 nestalih beba u periodu od 50-tih godina prošlog veka.

Надам се да ће одговорни наставити са пуном заштитом овог човека И ДА ЋЕ СЕ МОНСТРУМИ И ЗЛОЧИНЦИ НАЋИ ТАМО ГДЕ ТРЕБА У ЗАТВОРУ НА ДУГОГОДИШЊОЈ РОБИЈИ............

Da li je ta devojcica ikad postojala, ili je to samo medijska manipulacija?

Ово што си написао је ОДВРАТНО !!!

Наравно да је ДЕВОЈЧИЦА ПОСТОЈАЛА.......И ПОСТОЈИ !!!

А стока злочиначка на власти која подржава злочинце МОРА ДА ОДГОВАРА !!!

Back