Profesorka želi slike penisa - za nauku

FOTO NJUZ:​

SKANDALOZNO! Kurir pogrešio padež, umesto “Seja” napisao “Seje”​

sejo-kalac-e1343660779158.jpg

Večita dilema kod čitalaca: forma ili suština? :mrgreen:

Te price o 30 cm penisima su bajke, to ima saku muskarca a gotovo svi imaju problem za krvlju u penisu.

Vec Muskarci preko 20 cm su apsolutna retkost i zene su u soku kad takvu alatku vidu, znam iz iskustva.

Rocco Siffredi je ispod 20 cm, a Danny D ima 21,5 cm, te price o 25 cm mozes otkaciti macku za rep.

Te price o 30 cm penisima su bajke, to ima saku muskarca a gotovo svi imaju problem za krvlju u penisu.

Vec Muskarci preko 20 cm su apsolutna retkost i zene su u soku kad takvu alatku vidu, znam iz iskustva.

Rocco Siffredi je ispod 20 cm, a Danny D ima 21,5 cm, te price o 25 cm mozes otkaciti macku za rep.
Imali smo mi tako u vojske jednog... khm... "Obdarenijeg"...

Uvek smo pravili fešte na kupanju pa se onako gologuzi okupljali oko njega da se cerekamo... A on u zemlju da propadne...

Brzo se pročulo jer smo tražili da ga iz veze prebace u PVO :rotf:

Pa nam major zapretio 2 nedelje pritvora ko mu sledeći bude "čestitao" jer plakao sisoje tamo kod oficira :lol:

Imali smo mi tako u vojske jednog... khm... "Obdarenijeg"...

Uvek smo pravili fešte na kupanju pa se onako gologuzi okupljali oko njega da se cerekamo... A on u zemlju da propadne...

Brzo se pročulo jer smo tražili da ga iz veze prebace u PVO :rotf:

Pa nam major zapretio 2 nedelje pritvora ko mu sledeći bude "čestitao" jer plakao sisoje tamo kod oficira :lol:

Ja imam izkustvo dosla "platonska" drugaca i rekla moj decko je u depresiji zbog tebe, video sliku iz bazena, ali prvo pitala dal su bile lepe devojke tamo. Ja mislim sta prica, kad je pokazala sliku gde mi bio eregiran. Ne znam brate neki stid, ali imas i muski ponos. A neka starija Hrvatica htela da vidi i rekla "nasi muskarci su ipak obdareni". Ozbiljno se to desilo.

Back