profesorka sa srednjoskolcem ili profesor sa srednjoskolkom

tako je to od davnina
stariji muskarac mladja zena ide
a suprotno im je malo izvrnuto

tako i sa profesorom smatra se vec normalno da ima odnos sa mladjom, jelte on iskusan i prava prilika

to mozda vazi za brak, ali za seks ne znam da li su milfaca i klinac bas nekompatibilni?

hoces reci da je moralno samo u slucaju kada se zavrsi sa brakom?

Ne znam zasto se podize tenzija oko toga kad znam najmanje 15 slucajeva iz bliske okoline da se vidjaju i imaju seksualne odnose..Nisu profesori i djaci vec ljudi iz drugih bransi...Tu se ne postavljaju pitanja nikakva,vec se prica u prolazu tipa "uhvatio klinku ili uhvatila mladjeg,itd"..I ja dok sam pohadjao skolu kao i svi moji vrsnjaci mastali smo o pojedinim profesorkama,ali niko nije imao srece da se uvuce u njihov krevet..

i dont understand

- - - - - - - - - -

zar ne mislite da drustvo gleda na tog profesora kao na manijaka a na profesorku kao milosrdnu uciteljicu zivota. zanima me zasto je to tako?

Muškarci su patliđani, a žene breskve. Okolina - beton.
Muškarci -povrće, a žene voće - asocijacija na odnose.
Okolina beton- ne može tu rasti ništa. Osim nekih divljih travki koje nađu pukotinu u sistemu. :D

- - - - - - - - - -

Ne znam zasto se podize tenzija oko toga kad znam najmanje 15 slucajeva iz bliske okoline da se vidjaju i imaju seksualne odnose..Nisu profesori i djaci vec ljudi iz drugih bransi...Tu se ne postavljaju pitanja nikakva,vec se prica u prolazu tipa "uhvatio klinku ili uhvatila mladjeg,itd"..I ja dok sam pohadjao skolu kao i svi moji vrsnjaci mastali smo o pojedinim profesorkama,ali niko nije imao srece da se uvuce u njihov krevet..

grb dinastije njemanica?

Neretko se to okrene na "to mali,e da sam ja imao takvu profesorku, uh uh uh :per: joj ala bi isao na dopunsku samo, svaki dan".
I ok, razumem da mnogi muskarci, a i neke devojke imaju tu fantaziju u srednjoj skoli, i fantazija kao fantazija je ok. Problem je moralnog tipa.

Profesor, bilo musko ili zensko, ima moc nad ucenikom, kao sto poslodavac ima moc nad zaposlenim, stoga ako poslodavac, profesor ili osoba koja ima polozaj moci ima seks sa ucenikom, zaposlenim, ona zloupotrebljava svoj polozaj.
Evo citao sam sinoc, profesorka 23-25 godine, tako nesto, imala odnos sa ucenikom od 18, po zakonu tj. godinama, sve legalno, ali je zloupotreba polozaja. Kod nas kako zakon kaze, i ispod 18 je legalno, pa i u vecini evropskih zemalja, ali problem je upravo taj sto ima zloupotrebe polozaja, pa cak iako su obe strane dobrovoljno pristale na odnos.

A citao sam na jednom drugom forumu, na desetine komentara profesora, predavaca kojima su ucenice nudile nepristojne ponude za bolje ocene, i oni to prijavili komsiji. Paralelno tome, broj ucenika koji su profesorkama nudili je bio mnogo manji.
Kako god, za tango je potrebno dvoje, a osoba koja ima moc, snosi uvek vecu odgovornost, bilo ko da inicira.

Back